Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC LPG SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
16.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba! Kısmetse aracıma LPG taktırmayı düşünüydrum. aNCAK bazı yorumlarda LPG 'de kullanıldığı halde benzin göstergesinde sanki benzin kullanma gibi düşme oluyormuş. Bu sorunu yada başka sorun yaşayan oldumu. Ayrıca LPG sistemini kaç TL taktırdınız?, 100 km'de kaç lt yakıyor. Teşekkürler.

• 2012 eski kasa civicde öyle bir problem yok yeni kasalarda düştüğü söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battalgazi33 -- 29 Ocak 2012; 18:43:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: battalgazi33

2012 eski kasa civicde öyle bir problem yok yeni kasalarda düştüğü söyleniyor
    Bende 2008 model 1.8 civic HB mevcut Mutluhan da taktırdım. Çok memnunum benzin gösterge problemi yok... Ş.içi 27 kuruş ş.dışı hızı korursam 20 kuruş civarı yakıyor aracım... 30 lt gazla ş.içinde 280-300 km yol yapılıyor. Ancak genellikle aracı kısa mesafede kullanıyorum oda dezavantajj...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHHarezmi

Bende 2008 model 1.8 civic HB mevcut Mutluhan da taktırdım. Çok memnunum benzin gösterge problemi yok... Ş.içi 27 kuruş ş.dışı hızı korursam 20 kuruş civarı yakıyor aracım... 30 lt gazla ş.içinde 280-300 km yol yapılıyor. Ancak genellikle aracı kısa mesafede kullanıyorum oda dezavantajj...

Alıntıları Göster
    2007 Honda CİVİC vardı LPG sorun değildi. Şimdi kısmetse 2012 Honda Civic alıyorum. Alırken LPG taktırmayı düşünüyorum. Ancak forumda bazı yorumlarda 2012 modellerde LPG sorun oluyormuş, Sanki benzinde kullanmış gibi benzin göstergesinde düşme oluyormuş. Bu sorunu yaşayan oldumu? aYRICA yeni Civic'lerde tüketim ne kadar

• quote:

Bir yanlışınız olmasın 30 tl gazla 300 km yol ??? km de 10 kuruş imkansız çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

quote:

Bir yanlışınız olmasın 30 tl gazla 300 km yol ??? km de 10 kuruş imkansız çünkü..

Alıntıları Göster
    30 tl değil, 30 lt demiş. 30 lt = 2,51 * 30 = 75,3 tl -----------300 km.

km de 0,251 tl ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: medusa44

km de 0,251 tl ediyor.

Alıntıları Göster
    haklısınız ben yanlış görmüşüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: medusa44

km de 0,251 tl ediyor.

açıklamış arkadaş.. Teşekkürler.
  • ben lpg taktırdım aynen dediğin gibi oluyor benzin göstergesi düşüyor by konuda cok araştırma yaptım henüz çaresini bulamadım ama arabam 18 kuruş yakıyor yakıy konusunda sorun yok performans cok iyi ama o durum beni rahatsız ediyor sanırım zamanla alışırım ömvl taktırdım 1500 liraya Allah a emanet gidiyorum şu anda sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inka23

ben lpg taktırdım aynen dediğin gibi oluyor benzin göstergesi düşüyor by konuda cok araştırma yaptım henüz çaresini bulamadım ama arabam 18 kuruş yakıyor yakıy konusunda sorun yok performans cok iyi ama o durum beni rahatsız ediyor sanırım zamanla alışırım ömvl taktırdım 1500 liraya Allah a emanet gidiyorum şu anda sıkıntı yok.
    ben prins taktırdım öyle bir sorun yok çok şükür.

ayrıca aracımı satıyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-model-otomatik-prins-lpg-li-siyah-cok-temiz-94095369/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: So say we all

ben prins taktırdım öyle bir sorun yok çok şükür.

ayrıca aracımı satıyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-model-otomatik-prins-lpg-li-siyah-cok-temiz-94095369/detay/

Alıntıları Göster
    benzinden şaşmamak gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: sonfilika

Arkadaslar merhaba! Kısmetse aracıma LPG taktırmayı düşünüydrum. aNCAK bazı yorumlarda LPG 'de kullanıldığı halde benzin göstergesinde sanki benzin kullanma gibi düşme oluyormuş. Bu sorunu yada başka sorun yaşayan oldumu. Ayrıca LPG sistemini kaç TL taktırdınız?, 100 km'de kaç lt yakıyor. Teşekkürler.

Oyle bi sorun suan icin bende var yani yol bilgisayari benzin harciyomus gibi gosteriyor. Ustama soyledim onunla ilgili bi modul varmis adini soyledi unuttum. Bilen varsa soylerse iyi olur. Cumartesi gunu taktircm sonucu sizinle paylasirim.
  • Röle diye bi modül okudum baska forumda genelde fransiz arabalarda bu sorun oldugunda kullaniliyormus bakalim bizim usta ne yapack.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliyecii

Röle diye bi modül okudum baska forumda genelde fransiz arabalarda bu sorun oldugunda kullaniliyormus bakalim bizim usta ne yapack.

Brc'nin bu sorun için araca taktığı cihazın adı PSA modülü , benim 2012 yeni kasa civic'e de taktılar ama hiçbir işe yaramadı , sistem genelde sorunlu mu yoksa bendeki cihaz mı sorunlu bilmiyorum bir ara servise gidip soracağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igotbored -- 13 Eylül 2012; 13:14:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igotbored

quote:

Röle diye bi modül okudum baska forumda genelde fransiz arabalarda bu sorun oldugunda kullaniliyormus bakalim bizim usta ne yapack.

Brc'nin bu sorun için araca taktığı cihazın adı PSA modülü , benim 2012 yeni kasa civic'e de taktılar ama hiçbir işe yaramadı , sistem genelde sorunlu mu yoksa bendeki cihaz mı sorunlu bilmiyorum bir ara servise gidip soracağım...

Keske taktirdiktan sonra deneme yapsaydin ben oyle yapmistim ve ayni sorun olunca geri cikardilar.
  • quote:

quote:

quote:

Keske taktirdiktan sonra deneme yapsaydin ben oyle yapmistim ve ayni sorun olunca geri cikardilar.

sanırım o deneme için epey bir yol yapmak gerekirdi o anda... takıldıktan sonraki günde istanbula geldim zaten ilk olarak o vakit farkettim durumu... bu sıralar yine ankarada olacağım bir uğrar sorarım... yaptırdığı ekonomi yanında bu sorun devede kulak bence...:)

• O kesin tartismaya bile gerek yok yani tuketim fiyat olarak yari yariya farkediyor.
    Bende cumartesi yaptiracam sonucu yazarim gostergeyle ilgili.
  • quote:

O kesin tartismaya bile gerek yok yani tuketim fiyat olarak yari yariya farkediyor.

bende pazartesi yada salı bakalım bizimkiler ne diyecek....
  • quote:

quote:

O kesin tartismaya bile gerek yok yani tuketim fiyat olarak yari yariya farkediyor.

bende pazartesi yada salı bakalım bizimkiler ne diyecek....

Alıntıları Göster
    Civic Eco

Civic’te “eco”nomi devri başladı!

Kurulduğu günden bu yana en iyi otomobilleri tasarlarken çevreye duyarlılık konusuna da özen gösteren Honda, bu yaklaşımını yeni bir boyuta taşıyor. Yeni Civic üzerinde geliştirdiği alternatif akaryakıt sistemiyle hem çevreyi hem de sürücüsünün bütçesini düşünüyor.

2020 yılına kadar tüm dünyadaki üretimlerinde kullandıkları CO₂ emisyonunu %30 oranında azaltmayı hedefleyen Honda’nın yeni modeli

Civic Eco, Honda Türkiye fabrikasında otogaz dönüşümüne hazır olarak üretiliyor.

Ekonomik

Civic Eco’nun alternatif akaryakıt sistemi Otogaz (LPG), benzinli motorlara oranla daha fazla tasarruf sağlıyor. Böylece Honda Civic Eco’nun performans ve konforu, Otogaz seçeneğiyle daha ekonomik hale geliyor.

Çevreci

Gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakma vizyonuyla Honda, Civic Eco modelinin diğer yakıtlara oranla daha az CO₂ emisyonu ile çevreci misyonunu bir kez daha kanıtlıyor.

Güvenli

Honda Türkiye tarafından otogaz dönüşümüne uygun olarak üretilen Civic Eco’nun LPG dönüşümünü Civic Eco için özel olarak geliştirilmiş kit ile anlaşmalı Honda Yetkili Servisleri ve BRC gerçekleştiriyor. Böylece hem daha güvenli bir sürüş hem de 6 yıl 150.000 km garanti sağlıyor.

Performanslı

Civic Eco’da da 1,6 litre 125 beygir i-VTEC motor, 5 vitesli düz ve 5 vitesli otomatik şanzıman seçenekleriyle aradığınız performansı sunuyor. Civic Eco’nun motorunda ve ilgili ekipmanlarında LPG dönüşümünün güvenli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için yapılmış kapsamlı değişiklikler bulunuyor.

Fiyat

Model Vites Tipi Motor Hacmi Yakıt Türü Tavsiye Edilen Fiyat (TL)
    Dream Düz Vites 1.6 Benzinli 46.560

Dream Otomatik Vites 1.6 Benzinli 48.560

Premium Düz Vites 1.6 Benzinli 49.240

Premium Otomatik Vites 1.6 Benzinli 51.240

Elegance * Düz Vites 1.6 Benzinli 52.240

Elegance * Otomatik Vites 1.6 Benzinli 54.240

* LPG kurulumuna uyumlu Elegance modelleri Anahtar Teslim 600 TL fark ile satışa sunulmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sergen09

Civic Eco

Civic’te “eco”nomi devri başladı!

Kurulduğu günden bu yana en iyi otomobilleri tasarlarken çevreye duyarlılık konusuna da özen gösteren Honda, bu yaklaşımını yeni bir boyuta taşıyor. Yeni Civic üzerinde geliştirdiği alternatif akaryakıt sistemiyle hem çevreyi hem de sürücüsünün bütçesini düşünüyor.

2020 yılına kadar tüm dünyadaki üretimlerinde kullandıkları CO₂ emisyonunu %30 oranında azaltmayı hedefleyen Honda’nın yeni modeli

Civic Eco, Honda Türkiye fabrikasında otogaz dönüşümüne hazır olarak üretiliyor.

Ekonomik

Civic Eco’nun alternatif akaryakıt sistemi Otogaz (LPG), benzinli motorlara oranla daha fazla tasarruf sağlıyor. Böylece Honda Civic Eco’nun performans ve konforu, Otogaz seçeneğiyle daha ekonomik hale geliyor.

Çevreci

Gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakma vizyonuyla Honda, Civic Eco modelinin diğer yakıtlara oranla daha az CO₂ emisyonu ile çevreci misyonunu bir kez daha kanıtlıyor.

Güvenli

Honda Türkiye tarafından otogaz dönüşümüne uygun olarak üretilen Civic Eco’nun LPG dönüşümünü Civic Eco için özel olarak geliştirilmiş kit ile anlaşmalı Honda Yetkili Servisleri ve BRC gerçekleştiriyor. Böylece hem daha güvenli bir sürüş hem de 6 yıl 150.000 km garanti sağlıyor.

Performanslı

Civic Eco’da da 1,6 litre 125 beygir i-VTEC motor, 5 vitesli düz ve 5 vitesli otomatik şanzıman seçenekleriyle aradığınız performansı sunuyor. Civic Eco’nun motorunda ve ilgili ekipmanlarında LPG dönüşümünün güvenli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için yapılmış kapsamlı değişiklikler bulunuyor.

Fiyat

Model Vites Tipi Motor Hacmi Yakıt Türü Tavsiye Edilen Fiyat (TL)
    Dream Düz Vites 1.6 Benzinli 46.560

Dream Otomatik Vites 1.6 Benzinli 48.560

Premium Düz Vites 1.6 Benzinli 49.240

Premium Otomatik Vites 1.6 Benzinli 51.240

Elegance * Düz Vites 1.6 Benzinli 52.240

Elegance * Otomatik Vites 1.6 Benzinli 54.240

* LPG kurulumuna uyumlu Elegance modelleri Anahtar Teslim 600 TL fark ile satışa sunulmaktadır.

Alıntıları Göster
    4 eylül tarihinde aldım aracımı Honda Civic Elegance Otomatik Vites...
    LPG kurulumuna uyumlu mu şimdi benim aracım, yoksa 600 tl fark mı isteyecekler. Her yerde eylül ayında ki sattıklarımıza garantili lpg takılması yapılacaktır diye okuyorum. Pazartesi görüşeceğim, bakalım ne cevap verecekler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.