Şimdi Ara

2012 Hyundai Era 1.bilmem kac Dizel ile gezi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon ^^

motor ömrü ortalama kaç km dir acaba?

Iste bunu bilen yok :) hyundai bayisinde birgun satis temsilcisiyle konusurken eralari taksiciler emniyet mensuplari deyimi yerindeyse essege biner gibi biniyorlar. Daha 500bin kilometrede bakima getireni bile var accent blue ise eradan daha saglam uretilmis daha detayli islenmistir cunku era cok fazla satti tutuldu bunun ustune cikacak otomobil motor ve kalite anlaminda oncekini aratmamaliydi demisti. Dediklerinede katiliyorum crdi motor saglamdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bizim evin yanındaki taksi durağında 600 bini devirmiş era var (LPG'li) ama motor resmen dağılacakmış gibi gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: edec

Abi kafanız mı güzel 0-100'ü 11 küsür saniye olan arabanın performansı nereye müthiş? Normal hayatta hacı murat mı kullanıyorsunuz?

Performansı cidden muazzam hocam. Ben yolcu olarak bulundum çoğu kez her seferinde beni kendine hayran bırakmıştır. Çünkü kendisinden bu kadar performans beklemiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

quote:

Bizim evin yanındaki taksi durağında 600 bini devirmiş era var (LPG'li) ama motor resmen dağılacakmış gibi gidiyor

benim merak ettiğim dizel motor ömrü. int.te satılık eralar hep 100000 i devirmiş ki bu araçlar 4-5 yaşında.sorun çıkarmaya başladığında satıyor olabilirler.
  • 225/45/r17 lastik, spor yay ile bu 1.5 crdi güzel bir sürüş dinamiğine kavuşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

ciddi anlamda iğrenç bir arabadır accent era.

yüksek hızlara çıkayım demeyin, virajlara yavaş girin dikkat edin

Sanırım Sen Ferrariye biniyorsun
  • quote:

250 bin km su içinde yaparsın
  • Hızlanması kolay, durması zor.
  • era veya blue; euroncap testine girmişler miydi?
  • araba on numara arkadaşlar dün aldım çok seri frenler de çok iyi abartmayin daha ne olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

250 bin km su içinde yaparsın

dizel 405 bin km de sadece rutin bakımları yapılmış başka bir masrafı olmayanı biliyorum,hoş sahibi takasla aracı verip aynısından aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

era veya blue; euroncap testine girmişler miydi?

işte beklenen soru blue yu bilmiyorum ama era girdi buda sana konusu baboş

http://forum.donanimhaber.com/m_40772650/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-siR

araba on numara arkadaşlar dün aldım çok seri frenler de çok iyi abartmayin daha ne olsun :)

sinyal kolunu koparmaya hazırlıklı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: vknyvz

quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

1.5 CRDİ,hız sabitleme yok,yavaş gidersen fazla yakmaz.Panameralara bol bol selektör çak.Bu arada selektör koluna bak genelde bozuk oluyorlar.

inanmiyorum ya 2012 model arabada cruise control yok yani huh cus be, eh iste hyundai degil mi

sagol kardes

bmw 3 serisinde bile opsiyoneldi neden şaşırdınız ki

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

ciddi anlamda iğrenç bir arabadır accent era.

yüksek hızlara çıkayım demeyin, virajlara yavaş girin dikkat edin

evet çok iğrençtir, üç günlük ehliyetle yol tecrübesi araç tecrübesi olmayan birisine en son model en dolu aracıda verseniz gider virajda savurtur kaza yapar.

altında mercedes bmw de olsa, eğer yol ve araç tecrübesi yoksa bütün arabalar ona iğrenç gelir.

binlerce taksici ve normal kullanıcı var hiç kimseden daha bir şikayet yok. eranın emsallerinde 1,4 motor olmasına rağmen 65 beygirlik bir motor varken era 97 beygir. bastınmı gitmem demiyor, otobanda 180-190 banamısın demiyor. sonuçta parasına göre kalitesi normal sayılabilecek bir otomobil. parası olan gider C-D-E-F kalitede bir araba alır biner

• quote:

bu sorunun cevabı kullanıcıya bağlı, sıfır arabayı getir ver aceminin eline eğer kullanmayı bilmiyorsa 20-30 km. sonra conta yakar, kapak çatlatır debriyaj balatası sıyırtır ... adam gibi kullanan tecrübeli birisi ise en az 500000 km gider.
  • birileri baba parası ile cidik yarıştırıyorlar sanırım, alın teri ile alanları görelim, öyle baba parası ile cidik yarıştıranlar buraya çıkıp hiççç konuşmasınlar. hatta dün ehliyet alıp araba nedir, yol nedir bilmeyenler hiççç konuşmasınlar..

baba parası ile burda hava atanlara diyecek tek bir söz var, "yürü git"......
  • kardeşim biz eramızla mutluyuz ilk arabamız hyundai 1.5 gls 2000 model idi 10 sene bize hiçbir motor arızası çıkarmadı fırtına gibide bir araçdı
    şimdi ise 1.5 turbo şarj araç aldık gidişinde sorun yok durmasında sorun yok gaza en ufak dokunuşda fişek gibi giden performansıyla göz dolduran bir araçtır
    3 bir araç alacak olsam bu gene hyundai olacaktır lütfen böyle terbiyesizce miletin arabasıyla uraşmayın hyundai genesis görmediniz galiba siz
    accent era 1.5 cardi ABS+EBD+ESP vardır dizel bir depo ile 1174 km gidebilen bir araçtır siz mercedes bmw ferrari bindiğiniz için anlamassınız ne zorluklarla alınıyor bu araçlar hiç düşünmüyosunuz
  • era takımı olarak bizi buraya getirtmeyin yani !

ha bu arada bizim hız sabitliyicisine ihtiyacımız yok evelAllah ayağımız sağlam basar gaza
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.