Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtların çıkıp çıkmadığı okula gitmeden önce belli oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Yurtların çıkıp çıkmadığı okula gitmeden önce belli oluyordu.

kayıtları 3-4 eylül gibi mi belli olur
  • Arkadaşlar burs verilirken kazandığımız bölümün kaçıncı tercih olduğunun bir önemi var mı? ilk tercih olmasının ne avantajı var ? Bir de bizim ailede sadece babam çalışıyordu,emekli.başbakanlık bursunun çıkma ihtimali nedir?
  • arkadaşlar son 1 saat içinde başvurusunu yapan oldu mu?

site şu an pert durumda gözüküyor bende..
  • yurt geldi gitmedik ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliyet

Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı (İngilizce) (UOÖLP-Leeds Metropolitan University)

ben burayı kazandım bu katkı kredisi olayı sadece yurt içi mi geçerli?

Burda ilk sene 4000TL diyor.Acaba katkı kredisi bunu mu karşılıyor? birde yurt başvurusu yapmak istiyorum hem yurt hemde katkı kredisi için başvuru yapabilir miyim?
    http://www.uib.anadolu.edu.tr/index.php?lang=tr&mid=e56954b4f6347e897f954495eab16a88&mn=c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c

bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?

• site pert hakkaten, bu ne ya

daha demin girdim tc mi yazdım, baba adını yazdım güvenliği yazdım
    güvenlik kodu hatalı diyoya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızıl_mendiL -- 22 Ağustos 2012; 15:08:59 >
  • Girebilsek siteye yapacaz da
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzonfalcon

yurt geldi gitmedik ne oluyor ?

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. Yurda başvuru yapıcam fakat önceliğim özel yurtlar. İyi bi özel yurt bulupta kyk yurduna gitmeme şansım var mı çıktıktan sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Yurtların çıkıp çıkmadığı okula gitmeden önce belli oluyordu.

kayıtları 3-4 eylül gibi mi belli olur

Çünkü millet ona göre özel yurt felan seçecek.

2009'da da öyle olmuştu ondan sonra hiç tercih yapmadım ben o zaman öyle hatırlıyorum.

Burs ve öğrenim kredileri geç açıklanmıştı ama.1.dönemin sonlarına doğru açıklanmıştı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 22 Ağustos 2012; 15:33:11 >
  • Sitede şuan sorun var gibi duruyor, giriş yapmaya çalışırken sistemde hata oluştu uyarısı veriyor. Herkeste var mı bu?
  • bende var sorunlu site baya
  • öğrenim kredisi herkese mi çıkıyor yoka çıkmama ihtimali var mı ?
  • hayrsız evlat :):)
  • Ya bende sürekli güvenlik kodu yanlış diyip duruyor, 26agustosa kadar yaparım inşalla
    bide güvenlik kodunda harfler veya rakamlar arasına boşluk falan mı bırakayım bitişk yazınca kabul etmiyor
    şaşırdum
  • Sicil numarası öğrenemedim bir türlü sgk dan giriyorum kayıt bulunamadı diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

öğrenim kredisi herkese mi çıkıyor yoka çıkmama ihtimali var mı ?

yanlış bilgi verirsen çıkmama ihtimali var yoksa burs burs çıkmayanada kredi kesin geliyor diye biliyorum
  • site çalışmıyor son gün ne zaman birde hangi bilgiler gerekiyor yapan arkadaşlar lütfen versin hazırlayalım tüm bilgileri lütfen cevaplayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 22 Ağustos 2012; 16:41:16 >
  • Sicil numarasını nasıl öğrenebilirim ? E-devlet şifrem yok ptt baya uzak.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.