2013 KYK Kredi-Burs için ayrı bir konumuz yok mu bizim? Eğer yoksa açalım bu konu güncelliğini yitirmiş ve başlığı bile yanıltıyor.
quote:Orijinalden alıntı: Nétwork 2013 KYK Kredi-Burs için ayrı bir konumuz yok mu bizim? Eğer yoksa açalım bu konu güncelliğini yitirmiş ve başlığı bile yanıltıyor. Ben bunu zamanında müjde olarak vermiştim. Almış başını gitmiş. Mesaj ve başlıkta oynama yapabilir ya da kapatıp yeni konu açabilirsiniz.
quote:Orijinalden alıntı: Tarîhçî quote:Orijinalden alıntı: Nétwork 2013 KYK Kredi-Burs için ayrı bir konumuz yok mu bizim? Eğer yoksa açalım bu konu güncelliğini yitirmiş ve başlığı bile yanıltıyor. Ben bunu zamanında müjde olarak vermiştim. Almış başını gitmiş. Mesaj ve başlıkta oynama yapabilir ya da kapatıp yeni konu açabilirsiniz. Kilitleyip yeni konu oluşturmak daha doğru geliyor. Güncel bilgi daima iyidir. Bu konu daha ansiklopedik kalır.
http://forum.donanimhaber.com/m_83446006/tm.htm - 2013 için bu konudan devam edelim arkadaşlar. Güncel bilgileri bir araya toplayabiliriz.