Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zaman açıklanacak bilginiz varmı ? geçen yil baya geç açıkladılar bu yıl osym pek bi hızlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bugün internetten başvurdum ama kredi/burs ile ilgili bir seçenek yoktu formda.

ara sınıfı öğrencisiyim. geçen sene kredi için değil sadece burs için başvrumuştum. çıkmadı. bu sene kredi için başvurucam. böyle bir seçenek vardı ama bu sene yok.

olay nedir bilen var mı?

bir de internetten başvurmak yeterli mi? şimdi sadece sonuçları mı beklicez?
  • Arkadaşlar benim babam emekli polis ama mesleklerde emekli polis yok sadece emekli var.

Genel Meslekler : Burada emeklileri işaretliyorum.
    Meslek Grubu :emekliler seçtim.
    Meslek : malüllük aylığı(kendisi)
    vazife malülü (kendisi) yazıyor ben burada tam olarak neyi seçeceğim ?
  • herkese merhaba ben geçen başvurdum ancak bana kredi çıktı ve almadım bu sene ne zaman başvurabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L!oN K!nG

herkese merhaba ben geçen başvurdum ancak bana kredi çıktı ve almadım bu sene ne zaman başvurabilirim ?

29 eylüle kadar devam ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

ben bugün internetten başvurdum ama kredi/burs ile ilgili bir seçenek yoktu formda.

ara sınıfı öğrencisiyim. geçen sene kredi için değil sadece burs için başvrumuştum. çıkmadı. bu sene kredi için başvurucam. böyle bir seçenek vardı ama bu sene yok.

olay nedir bilen var mı?

geçen sene de böyle bir seçenek yoktu. sen başvurunu yapıyorsun siteden; burs çıkarsa burs veriyorlar. burs çıkmazsa kredi veriyorlar. kredi çıkmama ihtimali düşük. ikisini de alabilmen için notere gidip onaylaman gerekiyor, 60 TL ni de alıyorlar. sonuçlar aralık ayı ciavrında açıklanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

ben bugün internetten başvurdum ama kredi/burs ile ilgili bir seçenek yoktu formda.

olay nedir bilen var mı?

geçen sene de böyle bir seçenek yoktu. sen başvurunu yapıyorsun siteden; burs çıkarsa burs veriyorlar. burs çıkmazsa kredi veriyorlar. kredi çıkmama ihtimali düşük. ikisini de alabilmen için notere gidip onaylaman gerekiyor, 60 TL ni de alıyorlar. sonuçlar aralık ayı ciavrında açıklanır.

cevap icin tesekkurler.

gecen sene boyle bir secenek vardi. eminim cunku sectim

neyse. bu noter isini burs/kredi snuclari aciklaninca mi yapicaz?

• Yoktu abi ya ben de başvurdum :) olsa da bir anlamı yok ki :) burs varsa burs, yoksa kredi işte :)

sonuçlardan sonra tabi :)
  • "Genc bankkart harclik avans limitiniz 6 eylul'de gecici olarak kapatilacak, KYK kredi odemelerinizin devam etmesi durumunda Ekim ayinda yeniden acilacaktir."

Arkadaşlar ziraatbank'tan böyle bir mesaj geldi, bunun anlamı ne? Eylül ayında harclik avans limiti kullanılmaz mı olacak, kullanamayacak mıyız?
  • Beyler bugün ziraat bankasından bi mesaj geldi : Genç Bankkart Harçlık avans limitiniz 6 eylülde geçici olarak kapatılacak,kyk kredi ödemelerinizin devam etmesi durumunda ekim ayında yeniden açılacaktır.

Ben kredimin iptali için bi şey yapmadım ve bildiğim kadaryla her sene başvuruda yapmak gerekmiodu kredi için, yoksa yanlış mıyım aydınlatr mısınız size de geldi mi böyle bi mesaj ? Kredim mi kesilcek ?. Alıntıyla cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 29 Ağustos 2013; 16:39:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Beyler bugün ziraat bankasından bi mesaj geldi : Genç Bankkart Harçlık avans limitiniz 6 eylülde geçici olarak kapatılacak,kyk kredi ödemelerinizin devam etmesi durumunda ekim ayında yeniden açılacaktır.

Ben kredimin iptali için bi şey yapmadım ve bildiğim kadaryla her sene başvuruda yapmak gerekmiodu kredi için, yoksa yanlış mıyım aydınlatr mısınız size de geldi mi böyle bi mesaj ? Alıntıyla cevaplarsanız sevinirim.

Aynı mesaj banada geldi sanırım herkese atıyorlar. Uzatmak için bir şey yapmaya gerek yok diye biliyorum ama yinede bilenlerden cevap bekliyorum.
  • aynı mesaj bana da geldi,burada demek istenen şu

şimdi okulların kayıt yenilemelerin dönemi ya hani banka kontrol etmiyor bizim okulun devam edip etmediğini eğer kyk ödemelere devam ederse tekrar kullanıma açılacaktır diyor,yani 1 aylık bişey

bizlik bişey yok uzatmak falan böyle bişey yok krediyi 4 sene boyun alacağız,her sene başvuru falan yapılmıyor zaten burada kapatılan harçlık avans yani banka diyor ki ben şimdi ekstradan sana verdiğim 250 lirayı durduruyorum,bakayım devlet sana para ödemeye devam edecek mi ederse tekrar açarım,çünkü biliyorsunuz mezun olsan bile son ödemeler eylül ayında yapılıyor eylülden sonra ödemeler devam ederse bu durumda okulun devam etmiş olduğunu ispatlıyor banka,bu mesaj herkese gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

aynı mesaj bana da geldi,burada demek istenen şu

şimdi okulların kayıt yenilemelerin dönemi ya hani banka kontrol etmiyor bizim okulun devam edip etmediğini eğer kyk ödemelere devam ederse tekrar kullanıma açılacaktır diyor,yani 1 aylık bişey

bizlik bişey yok uzatmak falan böyle bişey yok krediyi 4 sene boyun alacağız,her sene başvuru falan yapılmıyor zaten burada kapatılan harçlık avans yani banka diyor ki ben şimdi ekstradan sana verdiğim 250 lirayı durduruyorum,bakayım devlet sana para ödemeye devam edecek mi ederse tekrar açarım,çünkü biliyorsunuz mezun olsan bile son ödemeler eylül ayında yapılıyor eylülden sonra ödemeler devam ederse bu durumda okulun devam etmiş olduğunu ispatlıyor banka,bu mesaj herkese gitmiş

çok saol hocam

• herkese geliyor arkadaşlar o mesaj bize de geldi yukarıda açıklamışlar okulun devam edip etmediği ile alakalı değişen bir şey yok krediniz yine eylülde ekimde yatacak onda kesme yok sadece 1 aylık avans limitiniz kapatılacak o kadar. . .
  • Creav kullanıcısına yanıt
    E yani o avans limit o aya özgü kapalı olacak ve sonuçta o aya ait limit de kullanılamayacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ailinel -- 29 Ağustos 2013; 18:42:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ailinel

E yani o avans limit o aya özgü kapalı olacak ve sonuçta o aya ait limit de kullanılamayacak?

evet aynen öyle eylül ayında avans kullanamayacaksınız 7 ekim den sonra tekrar açılacak. . .
  • 2 yıllık bilgisayar programcılığı okudum fakat son sınıfı 1 yıl uzattım bu sene bitti. DGS ile %50 burslu Uluslararası Kıbrıs Üni Bilgisayar Müh kazandım burs başvurusunda bulunabilir miyim?
  • Şu başlığı değiştirin abi ya
  • Ne adamlarsiniz basligi degistirsenize ya .

• quote:

Orijinalden alıntı: komikolojimsi

Ne adamlarsiniz basligi degistirsenize ya .

Konu Sahibi benim. Noldu? Neden böyle bir şey istedin?

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.