Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 isen 3 yazıyosun
  • ne zamana kadar başvuru yapılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanguine-

Arkadaşlar bu sene üniversiteyi yeni kazandım, ama başvuru sırasında "sınıfınız" kısmı zorunludur diyor boş bırakamıyorum, 1. sınıf mı yazmam gerekiyor?

üstad aynı sorun bendede var şimdi hazırlık okuycakmıyız bilmiyoz ki hangi sınıfı işaretliyecez
  • arkadaşlar kyk da cıkan sayfada Yukarıda belirtilen uyarıları okudum. Hakkımda aykırı bir durum tespit edilmesi halinde müracaatımın iptal edileceğini kabul ediyorum. (İşaretleyiniz) ı işaretleyip başvuru ve güncellemeye tıklıyorum bu sayfa açılıyor : tc kimlik no ile babamın adını istiyor yazıyorum ara ya tıklıyorum hiçbr şey olmuyor yazdığım bilgiler silinip sayfa yeniden karşıma çıkıyor sadece ne yapmam gerekiyor:S ara sınıfım.

• Burs ve kredi için başvuracağım. Babam esnaf ama Esnaf seçeneği yok neyi seçeceğiz ??

En mantıklısı ; Köy ve mahalle muhtarları ile hizmet akdine bağlı olmaksızın kendi adına ve hesabına bağımsız çalışanlar( 1479 BAğkur ve Tarımda kendi adına çalışanlar) Olarak buldum bunu işaretleyim mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinin

Burs ve kredi için başvuracağım. Babam esnaf ama Esnaf seçeneği yok neyi seçeceğiz ??

En mantıklısı ; Köy ve mahalle muhtarları ile hizmet akdine bağlı olmaksızın kendi adına ve hesabına bağımsız çalışanlar( 1479 BAğkur ve Tarımda kendi adına çalışanlar) Olarak buldum bunu işaretleyim mi ??

Digeri sec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akeneton34 kullanıcısına yanıt

Diğeri seçtiğimde bu alakasız şeylerden birini seçmem lazım. O Alttaki diğeri tıkladığımda da ev hanımı ve işsiz seçeneği çıkıyor.
  • arkadaşlar bu Kyk Burslarını veya öğrenim kredilerini ilk olarak ne zaman alacağız eylül falan mı yoksa ocakta mı ?
  • kyk kredisi alalı 6 7 ay oldu iptal ettirirsem geri ödeme ne zaman başlıyor
  • quote:

Burs ve kredi için başvuracağım. Babam esnaf ama Esnaf seçeneği yok neyi seçeceğiz ??

Özel sektör>toptan ve perakende satış var o. Yanında otomobilli şeyler yazıyor ama önemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babası emekli olupta çalışan var mı?

Eğer başvurduysa ne yazdı merak ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zımparasız Pinokyo

quote:

Özel sektör>toptan ve perakende satış var o. Yanında otomobilli şeyler yazıyor ama önemi yok

hocam babam terzi, pek alakalı bir şey bulamadım ÖZEL SEKTÖR->19-DİĞER HİZMET FAALİYETLERİ ni mi seçeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eronik

quote:

Orijinalden alıntı: Zımparasız Pinokyo

quote:

hocam babam terzi, pek alakalı bir şey bulamadım ÖZEL SEKTÖR->19-DİĞER HİZMET FAALİYETLERİ ni mi seçeyim?

mantıklı.

• ben bu sene kredi aldım tekrardan bursa dönüşmesi için başvurabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuhuu

Vakif universitesinde tam burslu okurken kyk yurt ve burs cikar mi? boyle durumda olN var mi ?

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence45

quote:

Orijinalden alıntı: vuhuu

Vakif universitesinde tam burslu okurken kyk yurt ve burs cikar mi? boyle durumda olN var mi ?

?

kıbrısı kazandım burs başvursu yapabilirmym ?
  • Yurt başvurusunda sınıfınız diye bir soru var ve master-doktora öğrencilerin dikkatine diyor , işaretlemesem kaydetmeye çalıştığımda işaretlemek zorunlu diyor. Benim hazırlık okuyup okumayacağım belli değil , 1. sınıf işaretledim değiştirmeli miyim kalmalı mı?
  • Son başvuru tarihi ne zaman ?
  • bazı bilgileri toparlamak için br kaç gündür açık tutuyorum form sayfasını....merak ettiğim başvuru diye bir seçenek yok yani kaydet var geri var...son başvuru tarihine kadar değiştirilebiliyor mu bu bilgiler?sonra otomatik başvuru mu yapmış oluyorsun?yoksa sayfayı kapattığım andan itibaren ne yazdıysam o mu?
  • merhaba , ben burs başvurusunu yaptım da . merak ettiğim bir şey var Kyk belge falan istemeyecek mi internet üzerinden başvuru yapınca her şey bitiyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.