Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üniversite 1deyim. ben gelecek sene kykdan burs alabilmek için bir şey yapmam gerekiyor mu? ya da şu an almak için biriniz aydınlatırsa beni sevinirim
  • Karta para yükleyip onla alışveriş yapabilirmiyiz?
    Yani harçlık avansı kullanıyorum.120 civarı kaldı da ben para yükleyip istediğim ürünü alabilirmiyim?Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeleyzencisi

üniversite 1deyim. ben gelecek sene kykdan burs alabilmek için bir şey yapmam gerekiyor mu? ya da şu an almak için biriniz aydınlatırsa beni sevinirim

ara sınıf başvuruları temmuz ayında yapılıyor. o tarihte başvuru yapacaksınız eğer çıkarsa bursunuz önümüzdeki sene ocak ayından itibaren almaya başlarsınız. . .
  • Beyler bnkanin krediyi cekmemiz icin verdigi karti alirken icnde 250 tl de extradan var denmisti,bu 250 tl yi cekip nakit olarak kullanabliyor muyuz ? Kullanabiliyorsak geri odemeyi ne zamn ve nasil yparz ?.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Beyler bnkanin krediyi cekmemiz icin verdigi karti alirken icnde 250 tl de extradan var denmisti,bu 250 tl yi cekip nakit olarak kullanabliyor muyuz ? Kullanabiliyorsak geri odemeyi ne zamn ve nasil yparz ?.

hayır kullanamıyoruz sadece alışveriş yapabiliyoruz bi sonraki burstan krediden otomatik olarak kesiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: champions1905

quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Beyler bnkanin krediyi cekmemiz icin verdigi karti alirken icnde 250 tl de extradan var denmisti,bu 250 tl yi cekip nakit olarak kullanabliyor muyuz ? Kullanabiliyorsak geri odemeyi ne zamn ve nasil yparz ?.

hayır kullanamıyoruz sadece alışveriş yapabiliyoruz bi sonraki burstan krediden otomatik olarak kesiliyor

Tesekkurler ..

• Öncelikle şunu söyleyeyim hiç avans kullanmadım. Bu ay parayı çekmeye çalıştım bankada 280 TL gözükürken çektiğimde sorun çıkartıyordu "hesap bakiyesi yetersiz" diye. sonra 100 tl çektim 180 tl kaldı ama kullanılablir 80 di. sonra 80 de çektim bankada 100 tl para kaldı ama onu çekemiyorum. hesapta 100 tl gözküyor ama çekmeye çalıştığımda hesap bakiyesi yetersiz diyor.

Kart bakiyeniz: 0 TL
    Karta yüklenecek bakiyeniz: 0 TL
    Vedasız hesap bakiyeniz : 100 TL
    Kullanılabilir bakiyeniz : 0 TL

• haziran ayı kredisi ne zaman yatacak bilen var mı ?
  • 7'sinde.
  • teşekkürler sonunda
  • Merhaba arkadaşlar ben geçen ay harçlık avans almıştım 250 tl tutarında, daha doğrusu banka kartı vasıtasıyla harcadım. Şimdi bu ay yeniden kullanabilecek miyim nasıl olacak? Bir de ziraatin internet bankacılığında "Bloke tutarı" gibi bir şey gördüm, o ne oluyor? Yine internet bankacılığında Kull. Bakiye 35 tl olarak gözüküyor bunun sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ailinel -- 7 Haziran 2013; 0:16:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ailinel

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay harçlık avans almıştım 250 tl tutarında, daha doğrusu banka kartı vasıtasıyla harcadım. Şimdi bu ay yeniden kullanabilecek miyim nasıl olacak? Bir de ziraatin internet bankacılığında "Bloke tutarı" gibi bir şey gördüm, o ne oluyor? Yine internet bankacılığında Kull. Bakiye 35 tl olarak gözüküyor bunun sebebi nedir?

burs/kredi yattığı zaman avanstan harcadığınız parayı otomatik olarak kesiyor avans limitiniz tekrar 250 tl oluyor yani kullanabilirsiniz. internette avans harcamaları gözükmüyor o harcamaları şubeden öğrenebilirsiniz sadece. . .
  • kykdan burs/kredi alındığına dair belge alabiliyormuyuz bilen birisi var mı?
  • 1 yıldır alıyorum krediyi, iptal ettirme gibi bir şansım var mı? varsa nasıl? birde iptal ettirince sadece aldığımızı mezun olduktan 2 yıl sonra ödüyoruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

1 yıldır alıyorum krediyi, iptal ettirme gibi bir şansım var mı? varsa nasıl? birde iptal ettirince sadece aldığımızı mezun olduktan 2 yıl sonra ödüyoruz değil mi?

Bi KYK'yı ara istersen.
  • arkaaslar kredi erken ödeme için ankara'da nereye başvurmamız gerekiyo. ana müdürlüğe mi?
  • Bende bir şey sorayım umarım cevap veren olur. Bu yıl sınava girdim tercihler başlayıp, bitene kadar sigortalı bir işte çalışacağım. Tercihler açıklanmadan bir kaç gün önce işten çıkarım büyük ihtimalle kyk burs ve yurt başvurusunda bulunacagım bu sorun olur mu acaba? Birde babam emekli ve bir evimiz var bu engel olur mu arkadaşlarım şansımın düşük olduğunu söylüyor ama sizinde fikrinizi almak istedim.

• Ara sınıflar için burs başvurusu ayrı mı oluyor yoksa normal burs başvurusuyla mı gerçekleşiyor acaba?
  • Başvuru yaparken Ortaöğretim Başarı Puanını 100 lük sisteme çevirerek yazınız diyor. Benim puanım 431.880. Bunu 100 lük sisteme nasıl çeviririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

Ara sınıflar için burs başvurusu ayrı mı oluyor yoksa normal burs başvurusuyla mı gerçekleşiyor acaba?

+1
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.