Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: Pick up that can

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pick up that can

quote:

beyler sıkıntı yapmayın kesin bilgi. ayın 6 sı gece 23:45 civarı paranız hesabınıza yatacaktır gece yarısı hafta sonu iş günü olup olmaması farketmiyor.

Hocam peki bu harçlık avansta harcadığım miktar para yattığında mı kesiliyor yoksa daha önceden kartta yer açılıyor mu sadece alışveriş için ?

harçlık avansın bir espirisi yok. o yüzden mesela ben tanımlatmadım.direkt yatacak olan paranızın içerisinden tahsil edilecek.

Dün atmden baktığımda harçlık avans harcanabilir 250 tl görünüyordu ama karta para yatmamıştı, işin ilginci farklı atmden baktığımda bilgiler birbirini tutmuyor

kullanılabilir limitinize baktın mesela 200 lüra görünüyorsa bu demektir ki 50 lira borçlusunuzdur.sizin dediğinize göre borcunuzun olmaması gerekiyo çünkü size tanımlanan limit 250 tl, harcananabilir 250 ise borç yok demektir..

Tamamdır hocam geçen aydan 250 liralık limiti doldurdum, bu ay yine 250 lira gözüküyor demek ki harcayabilirim teşekkürler

• ben bu ayki avanstan 100 lira harcadım normalde 150 lira daha limitim olması gerekiyor ama limit yetersiz diyor alışveriş yaparken. . .
  • Kardeşimin cep telefonuna Ziraat Bankası'ndan mesaj geldi. Mesajda "Harçlık Avansınızın 151.18 TL tutarındaki borcu KYK ödemeniz içerisinden tahsil edilememiştir. Ödenmemesi halinde KMH faizi uygulanacaktır." yazıyordu. Sanırım hesaptan otomatik olarak alınamadı. Ziraat Bankası, utanmadan öğrenciden de mi faiz alacak? Haftasonuna denk geldiğinde faiz mi işletilecek? Kesin olarak bugün mü yatacak? Cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray36

Kardeşimin cep telefonuna Ziraat Bankası'ndan mesaj geldi. Mesajda "Harçlık Avansınızın 151.18 TL tutarındaki borcu KYK ödemeniz içerisinden tahsil edilememiştir. Ödenmemesi halinde KMH faizi uygulanacaktır." yazıyordu. Sanırım hesaptan otomatik olarak alınamadı. Ziraat Bankası, utanmadan öğrenciden de mi faiz alacak? Haftasonuna denk geldiğinde faiz mi işletilecek? Kesin olarak bugün mü yatacak? Cevaplarsanız sevinirim.

o mesaj banada geldi hocam internet şubesinden baktığımda kesmişler harçlık avans borcunu yinede sormak lazım bankaların işi belli olmuyor
  • Arkadaşlar ayın 7 sinide yatacak yazıyor lakin 7 si pazara geliyor gece yatarmı pazartesiyemi sarkar
  • Bu gece yatar.
  • az önce arkadaşımla konuştum burs alıyor kendisi parası yatmıştı,ben az önce telefondan aradım sordum bakiye o yatmamış hala,bu arada nakit avansdan benden bayağı bir kullanmıştım en son bets10'dan 200 lira çektim o yattı 50 lira borçluyum,bakalım kredi yatınca tahsil edilememiştir mesajı bana da gelecek mi otomatik olarak yatar yatmaz kesilecek dendi ama böyle sorunlar olacaksa hiç uğraşmadan gidip iptal ettireyim faiz mi işletecekler utanmadan
  • Burslar yatmış mı haberi olan var mı ?
  • yatmamış benim 7si gözüküyor zaten
  • 23:18 kredim yatmış
  • Bende 8 gibi baktım yatmıştı.
  • ya ben başlarım bu bankanın işine arkadaşlar benim avans limitten harcadığım toplam para 119 tl benden bu ay 247 tl kesmiş avanstan geçen ay kestiği parayı tekrar kesmiş üzerine ya bu nasıl bir şey ya hesapta para kalmamış böyle saçma iş mi olur 119 tl harcamışım 247 kesiyor geçen ay kestiği paranın aynısını tekrar kesiyor çok fena söverim ben bu bankaya

• oleyy burslar yatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

ya ben başlarım bu bankanın işine arkadaşlar benim avans limitten harcadığım toplam para 119 tl benden bu ay 247 tl kesmiş avanstan geçen ay kestiği parayı tekrar kesmiş üzerine ya bu nasıl bir şey ya hesapta para kalmamış böyle saçma iş mi olur 119 tl harcamışım 247 kesiyor geçen ay kestiği paranın aynısını tekrar kesiyor çok fena söverim ben bu bankaya

uyanık olacanız kardeş.kartımı alırken şubede milet bankadan uzaya kadar sıra olmuş.kimsenin bi halt bildiği ettiği yok.sıradayken sözleşmeyi alıp okudum ene bize meğerse KMH(kredili mevduat hesabı aylık % 5 faiz alınıyor genelde) tanımlıyorlarmış kartımı aldım çağrı merkezini aradım karta şifre tanımladım paşa paşa kullanıyorum.velhasıl kelam uyanık olacanız üniversiteye gelmişiniz iki satır bişey okumadan imza atıyonuz.sizi daha çoook soyarlar geçmiş olsun.

280 lüramda hesabımda nasıl güzel nasıl yakışıklı duruyor anlatamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Creav

ya ben başlarım bu bankanın işine arkadaşlar benim avans limitten harcadığım toplam para 119 tl benden bu ay 247 tl kesmiş avanstan geçen ay kestiği parayı tekrar kesmiş üzerine ya bu nasıl bir şey ya hesapta para kalmamış böyle saçma iş mi olur 119 tl harcamışım 247 kesiyor geçen ay kestiği paranın aynısını tekrar kesiyor çok fena söverim ben bu bankaya

uyanık olacanız kardeş.kartımı alırken şubede milet bankadan uzaya kadar sıra olmuş.kimsenin bi halt bildiği ettiği yok.sıradayken sözleşmeyi alıp okudum ene bize meğerse KMH(kredili mevduat hesabı aylık % 5 faiz alınıyor genelde) tanımlıyorlarmış kartımı aldım çağrı merkezini aradım karta şifre tanımladım paşa paşa kullanıyorum.velhasıl kelam uyanık olacanız üniversiteye gelmişiniz iki satır bişey okumadan imza atıyonuz.sizi daha çoook soyarlar geçmiş olsun.

280 lüramda hesabımda nasıl güzel nasıl yakışıklı duruyor anlatamam

uyanık olmakla ne alakası var kardeşim 119 lira ya 130 lira faiz mi biner ben geçen ay kestiği parayı tekrar kesmiş diyorum müşteri hizmetlerine mail attım kesinlikle bir hata var. . .

• beyler yarin.ilk defa bankamatiktten cekmeyi dsunuorm bursu, karti verdikren sonra nasi bi yol izlemeliyim nasil cekerim parayi daha once sahit oldum.bikac kere ama siz ynede anlatrsaniz iyi olur,simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

beyler yarin.ilk defa bankamatiktten cekmeyi dsunuorm bursu, karti verdikren sonra nasi bi yol izlemeliyim nasil cekerim parayi daha once sahit oldum.bikac kere ama siz ynede anlatrsaniz iyi olur,simdiden tesekkurler.

atm nin önüne varınca iki rekat namaz kıl.sonra kartını al ve üstündeki giysinle temizle sonra nazikçe atm nin müsait bi yerine yerleştir kartı,mübarek şifreni gir şifreni girerken eüzübilşeytaniracim de

• quote:

quote:

beyler yarin.ilk defa bankamatiktten cekmeyi dsunuorm bursu, karti verdikren sonra nasi bi yol izlemeliyim nasil cekerim parayi daha once sahit oldum.bikac kere ama siz ynede anlatrsaniz iyi olur,simdiden tesekkurler.

atm nin önüne varınca iki rekat namaz kıl.sonra kartını al ve üstündeki giysinle temizle sonra nazikçe atm nin müsait bi yerine yerleştir kartı,mübarek şifreni gir şifreni girerken eüzübilşeytaniracim de

sabah sabah guldrdun.ya hocam Allahta seni guldursun cahil biri degilim ama ynede hic cekmedim atm den daha once,bnkamatik hirszligindan cekinmisimdr hep o nedenle sormustum ,norml karti takiorz para cekmeyi secip sfreyi grip aliorz bska farkli bsy yok degil.mi ?

• quote:

quote:

quote:

sabah sabah guldrdun.ya hocam Allahta seni guldursun cahil biri degilim ama ynede hic cekmedim atm den daha once,bnkamatik hirszligindan cekinmisimdr hep o nedenle sormustum ,norml karti takiorz para cekmeyi secip sfreyi grip aliorz bska farkli bsy yok degil.mi ?

bir elin diğer elinin üstünde dursun şifreni öyle tuşla.ha bide önce kartı tak sonra şifreni sorcak yaz sonra artık para mı çekiyosn yatıyomusun napıyosan sen bilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir elin diğer elinin üstünde dursun şifreni öyle tuşla.ha bide önce kartı tak sonra şifreni sorcak yaz sonra artık para mı çekiyosn yatıyomusun napıyosan sen bilirsin

saol hocam ..

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.