Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guguk Cuckoo

ya beyler bir şey soracağım.

ben belgeleri taa Ocak ortasında tamamlamıştım.
    sonra öğrenci belgesi falan dediler Şubat ın ortasında onu postaladım.
    belgelerim tamam yani

ama ziraat yerine kafam uçmuş gidip İşBankasından hesap açtım. yani hiç gitmedim bankaya daha. bize verdikleri şube de çok çok uzakta.

şimd;

1. krediyi teslim almadan önce Ziraat'ten HESAP AÇMAMIZ mı gerekiyor, yoksa onlar zaten bizim adımıza bir hesap açıyorlar ve biz sadece gidip kartı mı alıyoruz?

2. bu işlemi illa ki bize söyledikleri şubeden mi yapmamız lazım? yani şimdi gidip başka bir ziraat şubesinden hesap açma işini halledemiyor muyum? kartı oraya getirtemiyor muyum?

Hesap açmıyorsun o şubede senin hesabın açılıyor kendiliğinden, kartın yollanıyor. Şubeye git bir iki kağıt imzalayıp hesap kartını verecekler sana.

• beyler kredi kartı alan var mı? internetten alışveriş ve paypal için uygun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

beyler kredi kartı alan var mı? internetten alışveriş ve paypal için uygun mu?

demin denedim olmuyo sanırın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bende var . 500tl limiti var 125 tl nakit çekim var .Taksitli alışverişlerde baya avantajlı ve internette kullanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

quote:

bende var . 500tl limiti var 125 tl nakit çekim var .Taksitli alışverişlerde baya avantajlı ve internette kullanılıyor.

peki paypal'a ekleniyor mu hocam? birde borcu yatan krediden direk kesiyor mu yoksa biz mi ödeme yapıyoruz, teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: 132456

quote:

siz neyi denediniz paypal mı alışveriş mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

quote:

peki paypal'a ekleniyor mu hocam? birde borcu yatan krediden direk kesiyor mu yoksa biz mi ödeme yapıyoruz, teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: 132456

quote:

siz neyi denediniz paypal mı alışveriş mi?

kendimiz ödeme yapıyoruz. Paypal'ı hiç denemedim hocam internetten alışveriş yaptım ama. Bu arada kyk için verilen banka kartında 250 tl lik harçlık avans var. Onu da mağazalarda kullanabilirsiniz. Ordan kullandığınız tutar diğer ay kredinizden kesilir. Fakat kredi kartı tamamen bağımsız

• quote:

Orijinalden alıntı: Merto

quote:

Orijinalden alıntı: Guguk Cuckoo

ya beyler bir şey soracağım.

ben belgeleri taa Ocak ortasında tamamlamıştım.
    sonra öğrenci belgesi falan dediler Şubat ın ortasında onu postaladım.
    belgelerim tamam yani

ama ziraat yerine kafam uçmuş gidip İşBankasından hesap açtım. yani hiç gitmedim bankaya daha. bize verdikleri şube de çok çok uzakta.

şimd;

1. krediyi teslim almadan önce Ziraat'ten HESAP AÇMAMIZ mı gerekiyor, yoksa onlar zaten bizim adımıza bir hesap açıyorlar ve biz sadece gidip kartı mı alıyoruz?

2. bu işlemi illa ki bize söyledikleri şubeden mi yapmamız lazım? yani şimdi gidip başka bir ziraat şubesinden hesap açma işini halledemiyor muyum? kartı oraya getirtemiyor muyum?

Hesap açmıyorsun o şubede senin hesabın açılıyor kendiliğinden, kartın yollanıyor. Şubeye git bir iki kağıt imzalayıp hesap kartını verecekler sana.

piiii.

o kadar yolu gittim, 1 saat sıra bekledim, adam bana hesabınız açılmamış dedi. zaten öğrenciye ödenen kredi sorgulama ekranında da "kredi no bulunamadı" diyor.

ne yapap lazım benim? Mart aynının ödemesi ile birlikte mi açacaklar acaba hesabımı?

• Arkadaşlar ben dün ziraatten burs çekmek için kart aldım.Fakat bugün mesaj geldi "KYK odemenizin sonlanması nedeniyle Harçlık avansa limitiniz kapatılmıştır.Borç bakiyeniz bulunmamaktadır. "diye.Bu ne anlama geliyor bir bilgisi olan varmı.Acaba burslar yattığı için mi geldi bu mesaj? Yoksa artık burs alamayacak mıyım?
  • Arkadaşlar bu kredi kartı değil de banka kartı için 3d security ile alışveriş yaparken securecode tarzı birşey soruyor, onu belirlemiş olan var mi? BKM Den baktım ancak kodunuz var diyor unuttum dedim ama site arızalı sanırım güvenlik soruları gözükmüyor. Bankayı aradım şubeye yönlendirdi şubeye gittim buradan yapamayız dedi uyuz oldum. Bu gençkartlar ile paypal kullanamazsınız bu arada sadece 3d securityli ödemeleri yapabilirsiniz. Bir de kredi kartı alanların eline ne zaman geçti acaba? Ben 27sinde sözleşmeye imza atmıştım da basılmış ama buraya gelmemiş dedi kadın.

• Arkadaşlar, banka kartını istediğiniz ziraat şubesine getirtme imkanınız var. Bunun için kartı almak istediğiniz şubeye bir dilekçe veriyorsunuz, şube hemen diğer şubeye faks çekiyor ve kargoya veriyor kartınızı.
  • arkadaşlar bu kart ile internetten alışveriş yapamıyor muyuz ? steam den oyun alacağım ama kabul etmiyor pff. . .
  • paypala eklenmedi kredi kartı..
  • Beyler ben 3 ay once noter islerimi hallettim ardindan belgeleri debir yurda da teslim ettim. Fakat 3 aydir bankaya hic gitmedim. Sizce kredim yatmis midir? Pazartesi gidip ogrenicem de size de bir danisayim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussam -- 9 Mart 2013; 13:30:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussam

Beyler ben 3 ay once noter islerimi hallettim ardindan belgeleri debir yurda da teslim ettim. Fakat 3 aydir bankaya hic gitmedim. Sizce kredim yatmis midir? Pazartesi gidip ogrenicem de size de bir danisayim dedim.

http://eyurtkur.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeBilgisiGetir.do

Buradan TC kimlik no ile sorgulayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 10 Mart 2013; 11:59:00 >
  • arkadaşlar bir şey soracağım ziraat te hesaba kartsız para yatırma ile ilgili;

bu benim hesap numaram internette bu şekilde gözüküyor, "XXX-XXXXXXXX-XXXX" baştaki 3 rakam şube kodu onu biliyorum ama bu sondaki 4 rakam ne acaba onu nereye gireceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 13 Mart 2013; 14:49:56 >
  • Bu Kyknin kredi icin verdigi Ziraat genc Bankkart ile taksitli alisveris yapabiliyor muyuz ?

• banka kartı taksit yapamaz ayrıca gençkartlar yalnızca 3d secure alışveriş kabul ediyor yani steam gibi 3d secure olmayan yerlerden alışveriş yapamazsınız.
  • beyler ben üniversiteyi yeni kazandım kyk çıkmıştı ama gitmedim şuan hazırlık okuyorum bir dahaki sene için başvursam cıkarmı acaba arasınıf sayılıyorum
    öncelik durumum var... ?
  • banka kartında para biriktirsek veya arasıra aylığı çekmesek sorun olurmu biliyormusunuz
    bi arkadaş 2 aylık çekmezsen kredi iptal olur ihtiyacın olmadığına kanaat getirirler dedi içime kurt düştü
  • Hesapta 1 yıl hareket olmazsa kesilir.Onun harici sorun olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.