Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Creav

en güzeli eft. kartı daha almadım alınca da pek kullanmam para yattığı zaman iş bankasına eft yapıyorum direk ziraat in atm leri her zaman kuyruk oluyor en boş zamanda bile kuyruk oluyor nefret ediyorum atm de beklemekten o yüzden iş bankasından çekerim rahat rahat. . .

EFT de ne kadar ücret kesiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün ben de aldım. ziraat genç bankkartı verdiler. anlamadığım şey bugün markette ödeme yaparken kasiyer kız bankakartıyla alışveriş yapamazsın dedi. bu kartın olayı ne o zaman. 250 tl limit ne işime yarayacak. nakitte çekilmiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

en güzeli eft. kartı daha almadım alınca da pek kullanmam para yattığı zaman iş bankasına eft yapıyorum direk ziraat in atm leri her zaman kuyruk oluyor en boş zamanda bile kuyruk oluyor nefret ediyorum atm de beklemekten o yüzden iş bankasından çekerim rahat rahat. . .

1tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubyyyy

quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

1tl

dostum emin misin 1 tl olduğuna burada 5 tl yazıyor sanki
    www.isbank.com.tr
    | Türkiye İş Bankası A.Ş.
    http://www.isbank.com.tr/TuketiciVerileri.aspx

• o is bankasindan baska bankaya yapilan eft ziraat ten başka bankaya yapılan eft de 1 tl kesiyor ben eft yaptım 1 tl kesti bende de. . .
  • quote:

o is bankasindan baska bankaya yapilan eft ziraat ten başka bankaya yapılan eft de 1 tl kesiyor ben eft yaptım 1 tl kesti bende de. . .

yani işlemi ziraat ATMsi üzerinden mi yaptın iş bankası ATMsi üzerinden mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmsk

quote:

o is bankasindan baska bankaya yapilan eft ziraat ten başka bankaya yapılan eft de 1 tl kesiyor ben eft yaptım 1 tl kesti bende de. . .

ziraat internet şubesinden yaptım. . .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hmsk

quote:

ziraat internet şubesinden yaptım. . .

hmm anladım. teşekkür ederim.
  • Banka kartı ilk bursu çektiğim bankaya mı geliyo, yoksa kyknın sitesinde yazan ( yani kampüs şubesi) şubeye mi geliyo acaba ? İlk çektiğim şubede hesap cüzdanı falan verdiler, o yüzden soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 13 Şubat 2013; 12:19:49 >
  • Bugün şubeme gittim.Kartlar gelmişti.Bir yığın evrak imzaladıktan sonra bankada şifre belirleyip kartımı aldım.ATM'den kesintisiz 2 ayın ödemesini aldım
  • ben kartımı almadım daha acaba herhangi bir şubeye gidip 2. ayın ödemesini elden alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

ben kartımı almadım daha acaba herhangi bir şubeye gidip 2. ayın ödemesini elden alabilirmiyim?

Nüfus cüzdanı yanında götürüp alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 14 Şubat 2013; 16:37:04 >
  • Bize verilen kartlari internet uzerinden de kullanabilme imkanimiz yok mu alisverislerde falan olmuyor dendi ama ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 250 tl avans nasil kullaniliyor bilen var mi ? hesapta para yoksa eger alisveris yaparken direk kredi karti gibi verip o avanstan mi cekiliyor para yoksa bizim mi avanstan hesaba para atmamiz lazim ?
  • quote:

bu 250 tl avans nasil kullaniliyor bilen var mi ? hesapta para yoksa eger alisveris yaparken direk kredi karti gibi verip o avanstan mi cekiliyor para yoksa bizim mi avanstan hesaba para atmamiz lazim ?

250tl limitli kredi kartı gibi oluyor sanırım. ama para varken önce avansımı kullanır yoksa parayımı onu bilmiyorum. birde bizim okulda 4 yıllıklara kredi kartıda verildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

bu 250 tl avans nasil kullaniliyor bilen var mi ? hesapta para yoksa eger alisveris yaparken direk kredi karti gibi verip o avanstan mi cekiliyor para yoksa bizim mi avanstan hesaba para atmamiz lazim ?

250tl limitli kredi kartı gibi oluyor sanırım. ama para varken önce avansımı kullanır yoksa parayımı onu bilmiyorum. birde bizim okulda 4 yıllıklara kredi kartıda verildi

hesapta para varken hesaptan ceker heralde. kredi karti bana da teklif ettiler de istemedim zaten 4 tane kredi karti var hangi biriyle ugrasacagim. . .
  • Bu kredi kartları paypal a uygun mu yada sanal kart oluşturabiliyo muyuz ona göre almayı düşünüyorum.
  • eve dönerken denedim avans limiti oldu. marketten alışveriş yaptım hesapta para yoktu ama direk çekti sonra telefona mesaj geldi avans limitinizden çekilmiştir diye. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Bu kredi kartları paypal a uygun mu yada sanal kart oluşturabiliyo muyuz ona göre almayı düşünüyorum.

Uygun değil ama bir şekilde uygun hale getirebilir miyiz acaba bilen varsa açıklarsa iyi olur
  • internet şubesine kayıt olcam hata var diyor bankadan gidip açtırmak mı gerekiyor? birde banka kartıyla netten alışveriş yapabilir miyiz?

edit :http://www.ziraat.com.tr/tr/Bireysel/Kartlar/Pages/GencBankkart.aspx

İnternette 3D Secure üyesi işyerlerinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz

böyle yazıyor sanırım kullanılıyor. para varsa paradan yoksa avans olarak kullanır heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Şubat 2013; 20:52:46 >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.