Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

internet şubesi için sadece şifre mi vercekler? yarın bankaya gidicem de sorayım

Bugün internet şubesi ve avuç içi tanımlama için gittim.Avuç içi işini 2 dk da halloldu paramı hemen aldım ATMden.Artık kart almama gerek yok. İnternet şubesi için bir kaç imza attırıyorlar sonra parola zarfı ve müşteri no yu veriyorlar.15-20 dk içinde de internet şubesine girmek için şifre telefona geliyor ve onunla girilebiliyor.Ben de giricektim fakat anne kızlık soyadı bilgii bankada yokmuş onun için giremedim. Yarın bir daha banka yolu gözüktü bana.

bunları kendi şubenden mi yaptın?

Başka ildeki şubeden yaptım.

ovv iyimis ben hemen bugun gidem ozman

• beyler ilkparamı aldım geçen ay. şimdi bu ayı kesintsizi almak için kartı şubeye gidip almam lazım demi. başka yolu felan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

beyler ilkparamı aldım geçen ay. şimdi bu ayı kesintsizi almak için kartı şubeye gidip almam lazım demi. başka yolu felan yok

Herhangi bir Ziraat şubesine gidin.Avuç içi tanımlatmasını yaptirin.Sonra atm den kesintisiz para çekebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

beyler ilkparamı aldım geçen ay. şimdi bu ayı kesintsizi almak için kartı şubeye gidip almam lazım demi. başka yolu felan yok

Herhangi bir Ziraat şubesine gidin.Avuç içi tanımlatmasını yaptirin.Sonra atm den kesintisiz para çekebilirsiniz.

Oluyor mu bu gercrkten kart felan almadim bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Dün bu şekilde paramı kesintisiz aldım.Benim de kartım yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah o zmn. Ne diyoruz gidince ? Kyk hesabima avucici tanimlatmak istiyorum ....olur mu...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah o zmn. Ne diyoruz gidince ? Kyk hesabima avucici tanimlatmak istiyorum ....olur mu...

Avuç içi tanımlatmasi yaptırmak istiyorum demeniz yeterli.İnternet şubesini kullanıyorsanız gitmişken onu da açtırabilirsiniz.

• bugün gittim avuçiçi makinemiz bozuk kaydedemeyiz dedi. internet şubesine de kendi şubenizden kayıt yaptırabilirsiniz dedi burdan yeni hesap açalım falan bişeyler saçmaladı. 1 hafta sonra alırım artık parayı..

birde ben krediyi 1-2 yıl alıp iptal ettirsem öderken aldığımı ödüyorum demi sadece? birde ödeme süresi iptal tarihiden 2 yıl sonra mı başlıyor yoksa yine okul bittikten 2 yıl sonra mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubyyyy

bugün gittim avuçiçi makinemiz bozuk kaydedemeyiz dedi. internet şubesine de kendi şubenizden kayıt yaptırabilirsiniz dedi burdan yeni hesap açalım falan bişeyler saçmaladı. 1 hafta sonra alırım artık parayı..

birde ben krediyi 1-2 yıl alıp iptal ettirsem öderken aldığımı ödüyorum demi sadece? birde ödeme süresi iptal tarihiden 2 yıl sonra mı başlıyor yoksa yine okul bittikten 2 yıl sonra mı?

Ziraat Bankasının memurları neden böyle çözemiyorum.Bana da geçenlerde başka şubedeki çalışan bankamatik kartı olmadan internet şubesini açamıyoruz demişti.Başka şubede hemen açtılar kart mart soran olmadı sadece kimliğimle hallettim.

• Arkadaşlar ben geçen ay burs paramı çekmedim bu ayda çekmeyi düşünmüyorum.. 3.ay gidip çeksem herhangi bir sorun olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal87

Arkadaşlar ben geçen ay burs paramı çekmedim bu ayda çekmeyi düşünmüyorum.. 3.ay gidip çeksem herhangi bir sorun olur mu acaba ?

Benim bildiğim 8 yada 9 ay para çekmeyince iptal oluyor.Bir arkadaşıma öyle olmuş zamanında,ama yanlış hatırlıyor olabilirim.Yanıltmayayım...
  • valla en güzeli avuçiçi açtırmak. Çok kolay olur kartsız curtsuz
  • avuç içi olayı her atmde yok ama. kart daha garanti o yüzden.
  • bende kartsız avuçiçi ve internet şubesini açtırdım. paramıda çektim. bu arada internetten genç kart başvurumu da yaptım (kyklılara kredikartı)
  • Kendi şubesinden çeken arkadaşlar kart çıkmış mı acaba?Kartı alan oldu mu?
  • Bu ayki parayı yine kartsız çekebiliyor muyuz, yoksa illa gidip kartı almamız mı lazım? Bir de kart çıktı mı, alan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edin Dzeko

Kendi şubesinden çeken arkadaşlar kart çıkmış mı acaba?Kartı alan oldu mu?

çıkmışta almadım daha başka şubedeki görevli söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubyyyy

quote:

Orijinalden alıntı: Edin Dzeko

Kendi şubesinden çeken arkadaşlar kart çıkmış mı acaba?Kartı alan oldu mu?

çıkmışta almadım daha başka şubedeki görevli söyledi.

Tamam teşekkür ederim.
  • en güzeli eft. kartı daha almadım alınca da pek kullanmam para yattığı zaman iş bankasına eft yapıyorum direk ziraat in atm leri her zaman kuyruk oluyor en boş zamanda bile kuyruk oluyor nefret ediyorum atm de beklemekten o yüzden iş bankasından çekerim rahat rahat. . .
  • Kartımı aldım, 250 lira limitli kredi kartı seklinde de kullanabiliyormuşum, pek şükela internet şubesinde sorun çıktı annemin kızlık soyadını yanlış girdikleri için.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.