Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: champions1905

quote:

Orijinalden alıntı: ordulumusa52

2.bursumu bugün çektim. fakat 10 tl kesinti oldu. sizde de var mı böyle bir şey. (Farklı bir Şubeden)

bugün ayın 6 sı değilmi yatmışmı burslar
    sanırım farklı şubedendir ama ben sormuştum ilk bursu aldığımda farklı şubeden çekersek kesinti olurmu diye olmaz demişti görevli

bu gece 23:45 ve sonrasında hesabınızı kontrol edin yatması gerekiyor.yattığı gibi, kartım henüz almadıgım için başka banka hesabına eft yapacağım bu sayede yukardaki arkadaş gibi 10 lira kesinti olmamış olacak

Ben internet şubesini açtırmaya gittiğimde oradaki görevli bana bankamatik kartı olmadan internet şubesini açamayacağını söylemişti.

kardeş adamlar iş yapmamak için sallamış gene.böyle memurcukları alacan asacan.neyse konumuza dönelim benim kartım yok ve açtılar.sende git açmalarını söyle.açılmıyor açamam derse yaka numarasını ve ismini soyismini al şikayet et.

Şuan il dışındayım.Buradaki şubeye gidip soracağım bir de.İnternet şubesini açmasalar bile avuç içi işlemini yaptırmaya çalışacağım.Yokuşa sürerlerse tehdit ederim biraz dediğiniz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikinci parada kesinti mi oluyor başka şubeden alınca?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

Arkadaşlar bende kredi bitiş tarihi 30/09/2016 gözüküyor . Yani okul bitmiş olcak +3 ay daha mı kredi alacağım temmuz ağustos eylül ayları

evet okul bittikten sonra 3 ay daha alacaksın.

Hocam o zaman imzaladığımız senet tutarı biraz sembolik oluyor. Benim 4 senelik okul . 280x45 yapsak : 12600 tl gibi bir tutar çıkıyor ki her sene bu kredi tutarı sanırım artıyormuş. Ben ama 11700 TL' e imza attım :D

senetteki tutar taban olarak düşünebilirsiniz zaten senedinizdede yazmakta idi.size öngörülen ödenecek tutar o miktar o miktarın üstünde ödeme alaağınız için esas ödemeniz gereken miktar kyk da hesaplanan kadardır.kimsenin kimseden alacağı vereceği kalmıyor yani.fazla alıp nasıl o miktara imza attım geri ödemeyeceğim diye düşünmeyin.

hocam zaten sözleşmede de yazıyordu tefe tüfe oranları kadar yıllık faiz filan eklenecek ,
    tabi normal banka kredisine göre çok daha az olan bir faiz bu

• evet arkadaşlar parayı kesintisız olarak çektim bankadaki adam bana boşuna 10 liran gitmesin diye avuç içi diye dişey var ondan yaptı atm dem parayı kesintisiz çektim sizde öyle yapın

• ben de kartı almadım daha memlekete olduğum için. iş bankası hesabına eft yaptım 1 tl kesti
  • Para ayın 8 inde yatacak olarak gözüküyor.Bugün gitsem yatmış mıdır?

• 2.dönem burs başvurusu yapılıyor mu arkadaşlar ?
  • kartlar hala cıkmamış veznden ceksek kesinti olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirChaos

evet arkadaşlar parayı kesintisız olarak çektim bankadaki adam bana boşuna 10 liran gitmesin diye avuç içi diye dişey var ondan yaptı atm dem parayı kesintisiz çektim sizde öyle yapın

kendi şubenden mi başka şube mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

ben de kartı almadım daha memlekete olduğum için. iş bankası hesabına eft yaptım 1 tl kesti

mobil şubeden 0.21 kuruşa eft yaptım.çok almış senden.
  • İnternet şubesi normalde açık mı oluyor yoksa biz mi açtırıyoruz?Bize sadece şifre verdiler müşteri no vs yok bende
  • İnternetten nasıl eft yapıyoruz? Elimde hesap numarası falan yok. İlk krediyi kimlikle farklı şubeden almıştım.
  • beyler bende 2. ayki parami alicam ama 10 tl kesmemeleri icin ne yapmam lazim direk ilk aldigim bankaya gidersem para keserlermi avuc ici seysini her bankada yaptirabiliyormuyuz, ilk ayki banka suan bana 20 km uzakda ama evimin yaninda ziraat bank subesi var oradan eksinti olmadan isi halledebilirmiyim ne yapmaliyim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

beyler bende 2. ayki parami alicam ama 10 tl kesmemeleri icin ne yapmam lazim direk ilk aldigim bankaya gidersem para keserlermi avuc ici seysini her bankada yaptirabiliyormuyuz, ilk ayki banka suan bana 20 km uzakda ama evimin yaninda ziraat bank subesi var oradan eksinti olmadan isi halledebilirmiyim ne yapmaliyim yani

internet şubesi şifren varsa ordan havale veya eft yapabilirsin ziraatten başka bir hesabın varsa hesaplarım arası transfer yaptığında havale ücretide almıyor
    veya başka şubeden avuç içi işleminide yapabilirsin sonra atmden parayı çekersin
  • quote:

quote:

beyler bende 2. ayki parami alicam ama 10 tl kesmemeleri icin ne yapmam lazim direk ilk aldigim bankaya gidersem para keserlermi avuc ici seysini her bankada yaptirabiliyormuyuz, ilk ayki banka suan bana 20 km uzakda ama evimin yaninda ziraat bank subesi var oradan eksinti olmadan isi halledebilirmiyim ne yapmaliyim yani

internet şubesi şifren varsa ordan havale veya eft yapabilirsin ziraatten başka bir hesabın varsa hesaplarım arası transfer yaptığında havale ücretide almıyor
    veya başka şubeden avuç içi işleminide yapabilirsin sonra atmden parayı çekersin

internet subem yok gecen ay gittim sadece ilk ayki parayi aldim geldim hesab numaram filan hicbiri yok herhangi bir subeden haleldebilirmiyim kesinti olmadan

• quote:

quote:

quote:

internet subem yok gecen ay gittim sadece ilk ayki parayi aldim geldim hesab numaram filan hicbiri yok herhangi bir subeden haleldebilirmiyim kesinti olmadan

evet herhangi bir şubeden avuç içi veya internet şubesini açtırarak ücret kesilmeden alabilirsiniz avuç içiyle atm den çekersiniz parayı internet şubesiyle havale veya eft yapabilirsin eft yaparsanız 1 lira falan kesebilir sanırım

• internet şubesi için sadece şifre mi vercekler? yarın bankaya gidicem de sorayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

internet şubesi için sadece şifre mi vercekler? yarın bankaya gidicem de sorayım

Bugün internet şubesi ve avuç içi tanımlama için gittim.Avuç içi işini 2 dk da halloldu paramı hemen aldım ATMden.Artık kart almama gerek yok. İnternet şubesi için bir kaç imza attırıyorlar sonra parola zarfı ve müşteri no yu veriyorlar.15-20 dk içinde de internet şubesine girmek için şifre telefona geliyor ve onunla girilebiliyor.Ben de giricektim fakat anne kızlık soyadı bilgii bankada yokmuş onun için giremedim. Yarın bir daha banka yolu gözüktü bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

internet şubesi için sadece şifre mi vercekler? yarın bankaya gidicem de sorayım

Bugün internet şubesi ve avuç içi tanımlama için gittim.Avuç içi işini 2 dk da halloldu paramı hemen aldım ATMden.Artık kart almama gerek yok. İnternet şubesi için bir kaç imza attırıyorlar sonra parola zarfı ve müşteri no yu veriyorlar.15-20 dk içinde de internet şubesine girmek için şifre telefona geliyor ve onunla girilebiliyor.Ben de giricektim fakat anne kızlık soyadı bilgii bankada yokmuş onun için giremedim. Yarın bir daha banka yolu gözüktü bana.

bunları kendi şubenden mi yaptın?

• quote:

quote:

quote:

bunları kendi şubenden mi yaptın?

Başka ildeki şubeden yaptım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.