Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartlarını alan oldu mu? 10 gün içerisinde gelir dendi 20 gün oldu hala yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

beyler bursun iptali(krediye dönüşmesi) ne durumda olmakta net bilgisi olan var mı ? ortalama şartı mı var yoksa şu kadar dersten kalma gibi bir şart mı?

kalan 4. dersinde veya sınıf tekrarı durumunda kesiliyor diye biliyorum. ama hiç bursu kesileni duymadım. bu konuyu ben de merak ediyorum varsa tecrübesi olan biri paylaşsın.
  • arkadaşlar ben kyk yurdunda kalmak istiyorum. gidip yurdun kendisine bizzat başvuru yapabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polina -- 27 Ocak 2013; 20:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

Kartlarını alan oldu mu? 10 gün içerisinde gelir dendi 20 gün oldu hala yok.

Hocam kartı eve bekleme şubeden alıcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YvonneStrahovski.9

quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

Kartlarını alan oldu mu? 10 gün içerisinde gelir dendi 20 gün oldu hala yok.

Hocam kartı eve bekleme şubeden alıcaksın.

2 kere şubeye gittim, toplu basılcak dendi eve beklediğimden değil alan olduysa bende gidip alıyım diye sordum.
  • İkinci verilecek paralarla birlikte hazır olur bence o tarihe kadar.
  • Beyler KYK yurduna açıktan müracaat ettim. Son müracat tarihi nisanda bitiyor. Sonuçlar nisandan sonra mı açıklanır yoksa daha öncedenmi açıklanır yani başvuran boş yer olursa yerleştirilir mi direk?
  • daha önce sormuştum : öğrenim kredisi alırken bi yerde part time sigortalı olarak çalışırsam kredim kesilir mi die kesilir denmişti ama nette araştırınca alınan maaş asgari ücreti geçmediği sürece sorun yok yazıo buna ek olarak aynı sınıfta olduğum 2 arkadaşta öğrenim kredisi almalarına rağmen kredilerinin kesilmediğini çünkü part time dan alınan maaşın düzenli gelir sayılmadığını söyledi,bi arkadaş kesilmediğini duyar duymaz işe grdi diğeride 1,5 senedir kredi aldığını ve 6 aydırda çalıştığını fakat kredisinin kesilmediğini söyledi. Yani bu işi kesin olarak bilen ve hem öğrenim kredisi alıp hem çalışan biri cevaplarsa sevinirim : bi yerde part time olarak asgari ücreti geçmeyen maaşla çalıştığımda öğrenim kredim kesilir mi ? Uzun oldu k.bakmayın,alıntıyla cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

daha önce sormuştum : öğrenim kredisi alırken bi yerde part time sigortalı olarak çalışırsam kredim kesilir mi die kesilir denmişti ama nette araştırınca alınan maaş asgari ücreti geçmediği sürece sorun yok yazıo buna ek olarak aynı sınıfta olduğum 2 arkadaşta öğrenim kredisi almalarına rağmen kredilerinin kesilmediğini çünkü part time dan alınan maaşın düzenli gelir sayılmadığını söyledi,bi arkadaş kesilmediğini duyar duymaz işe grdi diğeride 1,5 senedir kredi aldığını ve 6 aydırda çalıştığını fakat kredisinin kesilmediğini söyledi. Yani bu işi kesin olarak bilen ve hem öğrenim kredisi alıp hem çalışan biri cevaplarsa sevinirim : bi yerde part time olarak asgari ücreti geçmeyen maaşla çalıştığımda öğrenim kredim kesilir mi ? Uzun oldu k.bakmayın,alıntıyla cevaplarsanız sevinirim.

asgari ücreti geçmediği sürece KE-SİL-Mİ-YOR

• quote:

Orijinalden alıntı: Creav

quote:

daha önce sormuştum : öğrenim kredisi alırken bi yerde part time sigortalı olarak çalışırsam kredim kesilir mi die kesilir denmişti ama nette araştırınca alınan maaş asgari ücreti geçmediği sürece sorun yok yazıo buna ek olarak aynı sınıfta olduğum 2 arkadaşta öğrenim kredisi almalarına rağmen kredilerinin kesilmediğini çünkü part time dan alınan maaşın düzenli gelir sayılmadığını söyledi,bi arkadaş kesilmediğini duyar duymaz işe grdi diğeride 1,5 senedir kredi aldığını ve 6 aydırda çalıştığını fakat kredisinin kesilmediğini söyledi. Yani bu işi kesin olarak bilen ve hem öğrenim kredisi alıp hem çalışan biri cevaplarsa sevinirim : bi yerde part time olarak asgari ücreti geçmeyen maaşla çalıştığımda öğrenim kredim kesilir mi ? Uzun oldu k.bakmayın,alıntıyla cevaplarsanız sevinirim.

hocam k.bakma ama emin misin diye sorucam, yani bunu neye dayanarak söylüyorsun ve birde düzenli çalışmadan bahsediliyor örn 2 ay part çalışsam sorun olur mu ya da asgari ücreti gaçmeyen maaşla ve sigortalı olarak çalışabilir miyim istediğim kadar ? .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 30 Ocak 2013; 18:42:17 >

• Şubat bursunu illede ilk bursu çektiğimiz şubeden mi çekebiliyoruz yoksa herhangi bi ziraat bankasından oluyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

hocam k.bakma ama emin misin diye sorucam, yani bunu neye dayanarak söylüyorsun ve birde düzenli çalışmadan bahsediliyor örn 2 ay part çalışsam sorun olur mu ya da asgari ücreti gaçmeyen maaşla ve sigortalı olarak çalışabilir miyim istediğim kadar ? .

kyk nın yönetmeliğinde yazıyor internetten girip bakabilirsin sigortalı çalışıyorsan asgari ücretin altında para alıyorsan kredin kesilmez yine emin misin diyecek soracaksan 100% eminim. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 31 Ocak 2013; 6:28:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kyk nın yönetmeliğinde yazıyor internetten girip bakabilirsin sigortalı çalışıyorsan asgari ücretin altında para alıyorsan kredin kesilmez yine emin misin diyecek soracaksan 100% eminim. . .

teşekkürler.

• Arkadaşlar, kredi kazandım. Şubatın 8'inde yani 4 gün sonra para yatacak fakat nereye nasıl yatacak? Ziraat bankası diyor ama hangi hesap numarasına yatacak, nasıl çekeceğim anlamadım ki. Bir yardım edin lütfen, eksik yaptığım birşey mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ mumy ]

Arkadaşlar, kredi kazandım. Şubatın 8'inde yani 4 gün sonra para yatacak fakat nereye nasıl yatacak? Ziraat bankası diyor ama hangi hesap numarasına yatacak, nasıl çekeceğim anlamadım ki. Bir yardım edin lütfen, eksik yaptığım birşey mi var?

ziraata kimliğinle git alırsın parayı. ilk kez alıyorsan kartın yoktur daha 2.de çıkar.

bende 21inde almıştım ilk parayı şimdi 7sinde gözüküyor kart çıkmış olsa bile başka şubeden alabiliyor muyuz parayı?(kartı almadım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

beyler bursun iptali(krediye dönüşmesi) ne durumda olmakta net bilgisi olan var mı ? ortalama şartı mı var yoksa şu kadar dersten kalma gibi bir şart mı?

kalan 4. dersinde veya sınıf tekrarı durumunda kesiliyor diye biliyorum. ama hiç bursu kesileni duymadım. bu konuyu ben de merak ediyorum varsa tecrübesi olan biri paylaşsın.

ben gördüm.Arkadaşım 3.sınıfta 6 zayıfı gelmişti ve ekim ayından itibaren kredi yatmaya başlamıştı ama kesin olarak kaçta kesiliyo bilmiyorum bende merak ediyorum çünkü ilk dönem alttan 2 tane geldi bile bana şimdiden
  • 2. BURS ÖDEMESİ 6 ŞUBAT DİYOR. SİZDE DE ÖYLE Mİ? İLK AY 8.iNDE ALMIŞTIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordulumusa52

2. BURS ÖDEMESİ 6 ŞUBAT DİYOR. SİZDE DE ÖYLE Mİ? İLK AY 8.iNDE ALMIŞTIK

7si benim
  • Ziraate sadece kimliğimle gitmem yetiyor mu? Onlar mı açıyor hesabı falan?
  • Hangi gün çekersek bir sonraki ay yine aynı gün mü almak gerekiyor ? Mesela ben geçen ayı almadım şubatla beraber ayın 15inde alacaktım.Her ay 15inde mi almak zorundayım ?
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.