Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: BatuwesT

krediyi başka bir şubeden çekersek bankamatik kartı hakkında bir sorun oluyor mu? başvuru vs gibi?

valla dostum kağıt imzaladım parayı çekerken,bankamatik kartı için.başka şubeden çekince kart başvurusu yapılmadan direkt paranız sadece ödeniyor diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 25 ine kadar bsşvurcam benim param şubatın 8 inde 280 mi yatıcak yoksa ocak ayınınkiyle birliktemi
    onu netleştiremedim yardım edermisniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

arkadaşlar 25 ine kadar bsşvurcam benim param şubatın 8 inde 280 mi yatıcak yoksa ocak ayınınkiyle birliktemi

Buyrun hocam:

Senetleri, 25 Aralık 2012 tarihine kadar Genel Müdürlüğümüze ulaşanların ödemeleri 8 Ocak 2013 tarihinde,
    25 Ocak 2013 tarihine kadar ulaşanların ödemeleri 8 Şubat 2013 tarihinde,
    25 Şubat 2013 tarihine kadar ulaşanların ödemeleri 8 Mart 2013 tarihinde, Ocak 2013 tarihinden
    geçerli olmak üzere T.C Ziraat Bankasının ilgili şubelerinden yapılacaktır
  • 21'inde vermiştim belgeleri ocak parasını alamadım, kredi no bulunamadı diyordu. Şimdi girdim bilgilerim gözüküyor 280tl yazıyor ama yanında 21/01/2013 yazıyor bu tarihtemi alabiliyorum parayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 17 Ocak 2013; 22:13:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elios

quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

Buyrun hocam:

Senetleri, 25 Aralık 2012 tarihine kadar Genel Müdürlüğümüze ulaşanların ödemeleri 8 Ocak 2013 tarihinde,
    25 Ocak 2013 tarihine kadar ulaşanların ödemeleri 8 Şubat 2013 tarihinde,
    25 Şubat 2013 tarihine kadar ulaşanların ödemeleri 8 Mart 2013 tarihinde, Ocak 2013 tarihinden
    geçerli olmak üzere T.C Ziraat Bankasının ilgili şubelerinden yapılacaktır

teşekkürler hocam :) 2 aylık iyi olacak :)

• Beyler Baktım ödemeler açılmış şimdi bunu alıyoruz şubatın 8'inde mi tekrar alıyoruz yoksa 21'inde mi yine şubatın ?
  • Yazın fabrika da çalıştım.Sigortalı olarak çalıştığınız için başvurunuz iptal edilmiştir dedi.Bu da ne demek Allah aşkına?
  • arkadaşlar şu iki aylık muhabbeti kesin mi verilen açıklama 2 aylık yatacaktır diye yazmıyor,ben 25 ocağa kadar verirsem 8 şubatta 460 mı alacağım yani
  • bilen yokmu acaba,ona göre borç alacağım arkadaşlar eğer 460 vereceklerse
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

arkadaşlar şu iki aylık muhabbeti kesin mi verilen açıklama 2 aylık yatacaktır diye yazmıyor,ben 25 ocağa kadar verirsem 8 şubatta 460 mı alacağım yani

evet kesin 460 tl alacaksın.
  • quote:

teşekkür ederim hocam iyi oldu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

teşekkür ederim hocam iyi oldu bu

rica ederim.
  • Selamlar,

Yurt dışında okumayı düşünüyorum.Kyk dan kredi alma imkanım varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Ziraat Bankasının işine kimse akıl sır erdiremiyor.8 inde kyk nın sayfasında yazan şubeye gittim.Akşam üstü olduğu için kimse yoktu.Parayı aldım görevli benden telefonumu istedi sisteme girdi.Telefonuma mesaj geldi.Sonra banka kartını sordum.Diğer ay şu şubeye git oradan alacaksın dedi.Ne form doldurma ne avuç içi vs hiç bişey yapmadılar.

Bende de aynen böyle oldu, o teferruatları gelecek ay kartımızı aldığımızda yerine getireceğiz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

Ziraat Bankasının işine kimse akıl sır erdiremiyor.8 inde kyk nın sayfasında yazan şubeye gittim.Akşam üstü olduğu için kimse yoktu.Parayı aldım görevli benden telefonumu istedi sisteme girdi.Telefonuma mesaj geldi.Sonra banka kartını sordum.Diğer ay şu şubeye git oradan alacaksın dedi.Ne form doldurma ne avuç içi vs hiç bişey yapmadılar.

Bende de aynen böyle oldu, o teferruatları gelecek ay kartımızı aldığımızda yerine getireceğiz sanırım.

+1 banada birşey yapmadılar, özellikle sordum bayana, kartla ilgili başvuru almayın dediler bize dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Dün başka bir Ziraat Şubesine gittim.En azından internet şubesini açtırayım dedim ama malesef kart olmadan internet şubesini açamıyorlarmış.Kart işini sordum herhangi bir başvuru yapmamız gerekir mi dedim.Hayır dedi.Bağlı bulunduğunuz şubeye gelecek dedi.Umarım 2. aya kartlarımız gelir.

• ben de burada okuduklarımdan sonra kart işini sormuştum herhangi bir şey yapılmayacağını söylediler. Biz otomatik çıkartacağız dediler.
  • quote:

quote:

quote:

Dün başka bir Ziraat Şubesine gittim.En azından internet şubesini açtırayım dedim ama malesef kart olmadan internet şubesini açamıyorlarmış.Kart işini sordum herhangi bir başvuru yapmamız gerekir mi dedim.Hayır dedi.Bağlı bulunduğunuz şubeye gelecek dedi.Umarım 2. aya kartlarımız gelir.

Bize 2 hafta içinde gelicek buradan alabilirsiniz dedi, hatta bir arkadaşımın şimdiden kendi şubesine kartı gelmiş.

• Beyler bursu alirken soraacaktim unutmusum. Bu actiklari hesaba hesap isletim ucreti odeyecek miyiz? Gecen yildan aalanlar bilgilendirirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Beyler bursu alirken soraacaktim unutmusum. Bu actiklari hesaba hesap isletim ucreti odeyecek miyiz? Gecen yildan aalanlar bilgilendirirse sevinirim.

Hocam internette bir iki arama yaptım, KYK tarafından açılan hesaplardan hesap işletim ücreti kesilmiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

quote:

quote:

quote:

Bize 2 hafta içinde gelicek buradan alabilirsiniz dedi, hatta bir arkadaşımın şimdiden kendi şubesine kartı gelmiş.

Ben de baktırdım kartımın gelip gelmediğine henüz gelmemiş.

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.