Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kampec

Beyler bursu alirken soraacaktim unutmusum. Bu actiklari hesaba hesap isletim ucreti odeyecek miyiz? Gecen yildan aalanlar bilgilendirirse sevinirim.

Kesin cevap: "KYK'dan Kredi/Burs alanların ziraat bankasındaki hesaplarından HESAP İŞLETİM ÜCRETİ KESİLMEYECEKTİR."
  • Arkadaşlar olay şöyle;

KYK ile birlikte bir vakıfın bursuna daha başvurmuştum ve oradan da burs çıktığına dair mail gelmişti. Vakıf bursunun mülakatında, doğal olarak ikisini birden alamazsın demişlerdi ve bana ikisi birden çıktı. Tabi ben de KYK'dan çıktığı için vakıftan gelen burs ile hiç ilgilenmemiştim. Ta ki bir kaç gün önceye kadar; hesabıma baktığımda vakıftan geçtiğimiz ayların parasının yattığını gördüm. Tabi, vakti gelince vakıfın taramasında ikisinden birden burs alındığı ortaya çıkıyor. Benim tercihim KYK bursu olacak fakat merak ettiğim şey; o zamana kadar vakıftan alacağım parayı kullanabilir miyim, bunda bir sakınca var mıdır? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar lütfen.
  • bugün verdim senetleri anca vakit bulabildim,görevli bayan saat 2 de elimizdekileri yolladık demez mi kaynar sular döküldü başıma,sonra dedim peki bugün 2 den sonra gelenleri ne zaman göndericeksiniz dedi yarın 2 de,iyi dedim cuma mesai bitene kadar ulaşır ankaraya,bayan belli olmaz pazartesi de ulaşır dedim o zaman bırakalım ben vereyim parasını özel kargo firmaları ile yollıyım yok dedi bizimkisi de ulaşır hem adını yazdın falan iyi dedim bekleyip görücez kadın dedi pazartesi de ulaşsa işlem yaparlar belki neyse bıraktım çıktım,hemen yakınındaki ptt şubesine uğradım o da tam kapatmak üzereydi sordum buradan aldığınız belge ankaraya ne zamana gider,dedi ertesi gün ulaşır ben anlamıyorum nasıl iş bu ankara istanbula çok mu uzak yahu buradan gece çıkan belge sabah ankarada olur akşama kadar da gideceği yere gider,umarım alırız yoksa marta kalıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

bugün verdim senetleri anca vakit bulabildim,görevli bayan saat 2 de elimizdekileri yolladık demez mi kaynar sular döküldü başıma,sonra dedim peki bugün 2 den sonra gelenleri ne zaman göndericeksiniz dedi yarın 2 de,iyi dedim cuma mesai bitene kadar ulaşır ankaraya,bayan belli olmaz pazartesi de ulaşır dedim o zaman bırakalım ben vereyim parasını özel kargo firmaları ile yollıyım yok dedi bizimkisi de ulaşır hem adını yazdın falan iyi dedim bekleyip görücez kadın dedi pazartesi de ulaşsa işlem yaparlar belki neyse bıraktım çıktım,hemen yakınındaki ptt şubesine uğradım o da tam kapatmak üzereydi sordum buradan aldığınız belge ankaraya ne zamana gider,dedi ertesi gün ulaşır ben anlamıyorum nasıl iş bu ankara istanbula çok mu uzak yahu buradan gece çıkan belge sabah ankarada olur akşama kadar da gideceği yere gider,umarım alırız yoksa marta kalıcam

ne güzel işte martta 810 lüra hesapta göreceksin miss

• dostlar şimdi ben bu belgelerin cuma ulaşıp ulaşmadığını nasıl anlarım,eğer belgeler ulaşırsa kyk sitesinde kredi ödemeler kısmında tc numaran ile kontrol ettiğimde hesabıma tanımlı para falan mı göreceğim yoksa ayın 8 i gelmeden bunu öğrenemem mi ? en temizi telefon açmak aslında ama bu konuda yardımcı olurlar mı
  • quote:

dostlar şimdi ben bu belgelerin cuma ulaşıp ulaşmadığını nasıl anlarım,eğer belgeler ulaşırsa kyk sitesinde kredi ödemeler kısmında tc numaran ile kontrol ettiğimde hesabıma tanımlı para falan mı göreceğim yoksa ayın 8 i gelmeden bunu öğrenemem mi ? en temizi telefon açmak aslında ama bu konuda yardımcı olurlar mı

ayın 8i gelmeden gözüküyodu geçen ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsilKurtx

Arkadaşlar olay şöyle;

KYK ile birlikte bir vakıfın bursuna daha başvurmuştum ve oradan da burs çıktığına dair mail gelmişti. Vakıf bursunun mülakatında, doğal olarak ikisini birden alamazsın demişlerdi ve bana ikisi birden çıktı. Tabi ben de KYK'dan çıktığı için vakıftan gelen burs ile hiç ilgilenmemiştim. Ta ki bir kaç gün önceye kadar; hesabıma baktığımda vakıftan geçtiğimiz ayların parasının yattığını gördüm. Tabi, vakti gelince vakıfın taramasında ikisinden birden burs alındığı ortaya çıkıyor. Benim tercihim KYK bursu olacak fakat merak ettiğim şey; o zamana kadar vakıftan alacağım parayı kullanabilir miyim, bunda bir sakınca var mıdır? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar lütfen.

kyk dan da mı burs çıktı ? eğer taahhütname imzaladıysan parayı faiziyle ödemek zorunda kalabilirsin. Ara bi konuş derim

• Kredi kartı çıkarttıran var mı ? Nasıl oluyor
  • quote:

dostlar şimdi ben bu belgelerin cuma ulaşıp ulaşmadığını nasıl anlarım,eğer belgeler ulaşırsa kyk sitesinde kredi ödemeler kısmında tc numaran ile kontrol ettiğimde hesabıma tanımlı para falan mı göreceğim yoksa ayın 8 i gelmeden bunu öğrenemem mi ? en temizi telefon açmak aslında ama bu konuda yardımcı olurlar mı

ben aralık 21de vermiştim sistem 5-6sında açılmıştı sanırım herkes ödemeleri görüyordu ben göremiyordum geç ulaştırmış okul. ayın 19unda açıldı benim ki 21inde çektim.marta kalmazsın büyük ihtimal en geç şubat 20de falan alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

Kredi kartı çıkarttıran var mı ? Nasıl oluyor

herhangi bir ziraat şubesinden başvurabilirsiniz.ben başvurdum öğrenci kimliği ve nüfus cüzdanı istedi memur.işlemlerimi yaptı.kartım anında onaylandı.2 haftaya xx ziraat şubesinden alabilirsin dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ben aralık 21de vermiştim sistem 5-6sında açılmıştı sanırım herkes ödemeleri görüyordu ben göremiyordum geç ulaştırmış okul. ayın 19unda açıldı benim ki 21inde çektim.marta kalmazsın büyük ihtimal en geç şubat 20de falan alırsın

yani ara dönemde aldınız parayı demek öyle de oluyor,ama bayağı geç almışsınız ya 21 aralıkta verip ocak 21 de çekmişsiniz yanlış anlamadıysam hemde bayağı geç almışsınız,okul çok geciktirmiş o belgeleri herhalde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

yani ara dönemde aldınız parayı demek öyle de oluyor,ama bayağı geç almışsınız ya 21 aralıkta verip ocak 21 de çekmişsiniz yanlış anlamadıysam hemde bayağı geç almışsınız,okul çok geciktirmiş o belgeleri herhalde

zaten 25ine kadar başvuranlar 8 ocakta sonrası 8 şubatta alıyordu. benim belgeler 25inden sonra gitti sanırım, bankadada 8 şubattan alırsın demişlerdi böyle gecikenler için ortada yatırdılar heralde forumdada bir kaç kişi vardı çünkü onlarda aynı aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 24 Ocak 2013; 1:54:45 >

• ben 25 aralıktan önce hallettim bugün gideyim alayım parayı dedim güvenlik görevlisi şubatta gelcek dedi heralde yanlış biliyo ama sitede de 25 ocaktan öncekiler 8 şubatta sonrakiler 8 marttayazıyo anlamadım ya ben şimdi ne zaman alacam 8 şubatta mı şimdi de alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalGamlı Baykuş

ben 25 aralıktan önce hallettim bugün gideyim alayım parayı dedim güvenlik görevlisi şubatta gelcek dedi heralde yanlış biliyo ama sitede de 25 ocaktan öncekiler 8 şubatta sonrakiler 8 marttayazıyo anlamadım ya ben şimdi ne zaman alacam 8 şubatta mı şimdi de alabilir miyim

dostum sen 25 aralıktan önce belgeleri verdiysen ki geç gönderseler bile senin şuan hesabına para yatmış olması lazım,yukarıda arkadaş bahsetmiş onun da geç gitmiş belgeler ama 20 ocak civarında çekmiş parasını senin de para olması lazım sen git vezneye söyle adına soyadına baksınlar illa ki para olması lazım,şubata kalmaman lazım,senin 25 ocak ile bi işin yok ki geçen ay vermişsin
  • Bi dahaki başvuru dönemi ne zaman? Ailemin üstüne düşen yükü azaltma adına almak istiyorum bende kyk.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BalGamlı Baykuş

ben 25 aralıktan önce hallettim bugün gideyim alayım parayı dedim güvenlik görevlisi şubatta gelcek dedi heralde yanlış biliyo ama sitede de 25 ocaktan öncekiler 8 şubatta sonrakiler 8 marttayazıyo anlamadım ya ben şimdi ne zaman alacam 8 şubatta mı şimdi de alabilir miyim

dostum sen 25 aralıktan önce belgeleri verdiysen ki geç gönderseler bile senin şuan hesabına para yatmış olması lazım,yukarıda arkadaş bahsetmiş onun da geç gitmiş belgeler ama 20 ocak civarında çekmiş parasını senin de para olması lazım sen git vezneye söyle adına soyadına baksınlar illa ki para olması lazım,şubata kalmaman lazım,senin 25 ocak ile bi işin yok ki geçen ay vermişsin

tamam sağol

• Ho...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanta -- 24 Ocak 2013; 23:19:51 >
  • beyler bursun iptali(krediye dönüşmesi) ne durumda olmakta net bilgisi olan var mı ? ortalama şartı mı var yoksa şu kadar dersten kalma gibi bir şart mı?
  • Ben 2.dönem derslerime kayıt yaptıracağım fakat okula gidemeyeceğim.Seneye 1.sınıfa baştan bşlayacağım. Kayıt dondurmaya gerek yok denildiği için böyle yapıyorum. Şimdi ben yaza kadar boş durmamak adına bir işe girmek istiyorum. Part-time olarak 400-450 liralık bir iş bulsam bu öğrenim kredisinin kesilmesine sebep olur mu ?
  • ben 21inde almıştım şubatın parasını herkesle birlikte alırım heralde, ayın kaçında veriliyor 8 mi yine? birde yine başka şubeden alabiliyor muyuz parayı kartı sonrada alırım
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.