Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Hesapta 1 yıl hareket olmazsa kesilir.Onun harici sorun olmaz.

1 yıl değil son işlem tarihinden itibaren 10 AY boyunca hesapta hareket olmayınca mevduat kyk ya iade ediliyor.bu yüzden hesabınızdaki parayı her bikaç ayda bir başka bir bankaya aktarırsınız.o aktardıgınız hesabında süresi 10 YIL sonra tmsf ye devrediliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Hesapta 1 yıl hareket olmazsa kesilir.Onun harici sorun olmaz.

1 yıl değil son işlem tarihinden itibaren 10 AY boyunca hesapta hareket olmayınca mevduat kyk ya iade ediliyor.bu yüzden hesabınızdaki parayı her bikaç ayda bir başka bir bankaya aktarırsınız.o aktardıgınız hesabında süresi 10 YIL sonra tmsf ye devrediliyor

İmzaladığın senedin fotokopisi varsa okuyabilirsin.Orada 1 yıl yazıyor.
  • ya arkadaşlar ben bu kartla bu ay 100 tl harcadım toplamda ama alışveriş yaparken şimdi limit yetersiz diyor 250 tl değil miydi bunun limiti ? hiçbir yerde de yazmıyor ne kadar harcadığım ne kadar kaldığı anlamadım gitti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 25 Mart 2013; 21:34:10 >
  • sanal kart oluşturdum paypala eklendi

normal kartta ekleniyor sanırım kısıtlamalarda yurtdışı varmış kaldırdım deniyorum şimdi

oda eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Nisan 2013; 2:04:28 >
  • Ben kartı almaya gitmedim hala avuç içiyle ve internet şubesiyle işlem yapıyorum.Kartı almasam bir sıkıntı olur mu?
  • beyler içinizde benim gibi şubatın sonuna doğru noterden senet alıp başvuran varmı ?
    bana nisanda çekebilirsin dedi ama ozaman sormak hiç aklıma gelmedi acaba evvelki ayları toplu olarak mı verecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

beyler içinizde benim gibi şubatın sonuna doğru noterden senet alıp başvuran varmı ?
    bana nisanda çekebilirsin dedi ama ozaman sormak hiç aklıma gelmedi acaba evvelki ayları toplu olarak mı verecekler

toplu olarak verilecek.her ay için 280 tl x 4 ay=1120 tl

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

beyler içinizde benim gibi şubatın sonuna doğru noterden senet alıp başvuran varmı ?

toplu olarak verilecek.her ay için 280 tl x 4 ay=1120 tl

oooov
    hemen hepsi buradaya gireyim ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

sanal kart oluşturdum paypala eklendi

normal kartta ekleniyor sanırım kısıtlamalarda yurtdışı varmış kaldırdım deniyorum şimdi

oda eklendi

Kardeş sanal kart oluşturmayı nasıl yaptın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdriver

quote:

oda eklendi

internet şubesinden oluşturabilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xdriver

quote:

oda eklendi

internet şubesinden oluşturabilirsin

Tamam dostum saol daha internet şubesi oluşturmadım.
    Oluşturduğum zaman denerim teşekkürler.

• bu ayki parası yatan varmı 7 nisan pazar demiş ama bugün gece ya da yarın yatma olasılığı varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

bu ayki parası yatan varmı 7 nisan pazar demiş ama bugün gece ya da yarın yatma olasılığı varmıdır

ayın 6 sı gece 23:45 civarında yatacaktır.

• hadi ya öyle ise pazar günü oluyor sonuçta bugün ya da yarın için acil lazımdı da,sağol bilgilendirme için
  • Bi yerde bu akşam için yatar deniliyordu, kyk sayfasında da 6 sı gözüküyor.
  • beyler sıkıntı yapmayın kesin bilgi. ayın 6 sı gece 23:45 civarı paranız hesabınıza yatacaktır gece yarısı hafta sonu iş günü olup olmaması farketmiyor.

• quote:

beyler sıkıntı yapmayın kesin bilgi. ayın 6 sı gece 23:45 civarı paranız hesabınıza yatacaktır gece yarısı hafta sonu iş günü olup olmaması farketmiyor.

Hocam peki bu harçlık avansta harcadığım miktar para yattığında mı kesiliyor yoksa daha önceden kartta yer açılıyor mu sadece alışveriş için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pick up that can

quote:

beyler sıkıntı yapmayın kesin bilgi. ayın 6 sı gece 23:45 civarı paranız hesabınıza yatacaktır gece yarısı hafta sonu iş günü olup olmaması farketmiyor.

Hocam peki bu harçlık avansta harcadığım miktar para yattığında mı kesiliyor yoksa daha önceden kartta yer açılıyor mu sadece alışveriş için ?

harçlık avansın bir espirisi yok. o yüzden mesela ben tanımlatmadım.direkt yatacak olan paranızın içerisinden tahsil edilecek.

• quote:

quote:

quote:

harçlık avansın bir espirisi yok. o yüzden mesela ben tanımlatmadım.direkt yatacak olan paranızın içerisinden tahsil edilecek.

Dün atmden baktığımda harçlık avans harcanabilir 250 tl görünüyordu ama karta para yatmamıştı, işin ilginci farklı atmden baktığımda bilgiler birbirini tutmuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dün atmden baktığımda harçlık avans harcanabilir 250 tl görünüyordu ama karta para yatmamıştı, işin ilginci farklı atmden baktığımda bilgiler birbirini tutmuyor

kullanılabilir limitinize baktın mesela 200 lüra görünüyorsa bu demektir ki 50 lira borçlusunuzdur.sizin dediğinize göre borcunuzun olmaması gerekiyo çünkü size tanımlanan limit 250 tl, harcananabilir 250 ise borç yok demektir..

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.