Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene 2013, üniversiteye gitmeye hak kazanmış biri olarak bunu mu soruyosun İlginç.
  • burs kartımı hala almadım, avuç içi tanımlattım onunla kullanıyorum problem olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Sene 2013, üniversiteye gitmeye hak kazanmış biri olarak bunu mu soruyosun İlginç.

Evet hocam soruyorum,aklımda kalıcağına buraya yazmak istedim forumun amacıda bu değil mi zaten .s dün gttim 2 dk da hallettim buraya yazmasamda yapabilirmişim,burs çekerken farklı bşy gerekir mi die yazmştım hepsi bu,akıl almanın neresi ilginç anlamadım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan_34

burs kartımı hala almadım, avuç içi tanımlattım onunla kullanıyorum problem olur mu ?

Ben de aynı şekilde kullanıyorum.Benim de merak ettiğim bir soru.Bilen biri yardımcı olursa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan_34

burs kartımı hala almadım, avuç içi tanımlattım onunla kullanıyorum problem olur mu ?

Ben de aynı şekilde kullanıyorum.Benim de merak ettiğim bir soru.Bilen biri yardımcı olursa iyi olur.

bir şey olmaz benim de 1 senedir kartı olmayan farklı bir hesabım var ziraat te gayet kullanabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

beyler içinizde benim gibi şubatın sonuna doğru noterden senet alıp başvuran varmı ?
    bana nisanda çekebilirsin dedi ama ozaman sormak hiç aklıma gelmedi acaba evvelki ayları toplu olarak mı verecekler

toplu olarak verilecek.her ay için 280 tl x 4 ay=1120 tl

parayı çektinmi arkadaşım gerçekten toplumu yatmış ? şuan memleketteyim kartda olmadığından bakamıyorum

• Beyler bir sorum olacak , ben bu sene hiç okula gitmedim bi kaç farklı sebepten dolayı, sene sonunda burs kesilecek mi ? yoksa burs krediye mi dönecek ? Kesin bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pick up that can

Beyler bir sorum olacak , ben bu sene hiç okula gitmedim bi kaç farklı sebepten dolayı, sene sonunda burs kesilecek mi ? yoksa burs krediye mi dönecek ? Kesin bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

eğer ders kaydı yapıp ta gitmediyseniz muhtemelen kalmış olacaksınız ve bursunuz krediye dönüşecek. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

quote:

Orijinalden alıntı: Pick up that can

Beyler bir sorum olacak , ben bu sene hiç okula gitmedim bi kaç farklı sebepten dolayı, sene sonunda burs kesilecek mi ? yoksa burs krediye mi dönecek ? Kesin bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

eğer ders kaydı yapıp ta gitmediyseniz muhtemelen kalmış olacaksınız ve bursunuz krediye dönüşecek. . .

Peki krediyi almama gibi bir lüksüm var mı ?
  • arkadaşlar hesabımda 280 degil 560 tl görünüyor . acaba gecen ay cekmeyi falanmı unuttum bilmiyorum birde burda avans muhhabbeti falan duydum , zaten 2.5 yıldır alıyorum parayı ilk kez böyle birşey oldu sanırım ..
    bende ziraat bankamatik kartı var parayı öyle çekiyorum kartı taktığımda bakiye 560 tl görünüyor bunun avans olma ihtimali var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 10 Nisan 2013; 15:46:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

arkadaşlar hesabımda 280 degil 560 tl görünüyor . acaba gecen ay cekmeyi falanmı unuttum bilmiyorum birde burda avans muhhabbeti falan duydum , zaten 2.5 yıldır alıyorum parayı ilk kez böyle birşey oldu sanırım ..
    bende ziraat bankamatik kartı var parayı öyle çekiyorum kartı taktığımda bakiye 560 tl görünüyor bunun avans olma ihtimali var mı ?

atm den çekmeyi dener misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar hesabımda 280 degil 560 tl görünüyor . acaba gecen ay cekmeyi falanmı unuttum bilmiyorum birde burda avans muhhabbeti falan duydum , zaten 2.5 yıldır alıyorum parayı ilk kez böyle birşey oldu sanırım ..

hesap hareketlerinden bak nerden geldiğine
  • hesap hareketlerini kontrol ettim geçen ay çekmemisim :D:D
  • quote:

hesap hareketlerini kontrol ettim geçen ay çekmemisim :D:D

zenginsin reyiz.bursunu bile çekmiyosun

• arkadaşlar nakit avansı kullandım geçen ay,krediyi çektim onun haricinde tanımlanan 250 lira avans ile alışveriş yaptım kontör yükledim yemek yedim vs vs,avans olarak 25 lira falan kalmış 220 lira civarı harcamışım neyse şimdi o yaptığım harcamaların dökümanını almak istiyorum bir nevi ekstre yani sonuçta bize tanımlanan avans ve verilen kart kredi kartı gibi tek çekim yapıyoruz taksit vermiyor ama kredi kartı gibi kullanıyoruz,telefondan kkestre yazıp kartın son 6 hanesini yazdım ama ekstre bilginiz bulunmamaktadır dedi,atm ye kartı takıp makbuza döküm aldım orda da sadece yatan kredi ve çekilen miktarlar var,daha önceden da almış olduğum internet parolasını kaybettim online bankacılığa da giremiyorum

Bir rica de bulunacağım online bankacılığı kullananlar varsa bir bakabilir mi orada nakit avansınızla yaptığınız harcamalar gözüküyor mu eğer gözüküyor ise bankaya gidip parola talebinde bulunuacağım,çok acil o yaptığım alışverişlerin dökümanını almam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

arkadaşlar nakit avansı kullandım geçen ay,krediyi çektim onun haricinde tanımlanan 250 lira avans ile alışveriş yaptım kontör yükledim yemek yedim vs vs,avans olarak 25 lira falan kalmış 220 lira civarı harcamışım neyse şimdi o yaptığım harcamaların dökümanını almak istiyorum bir nevi ekstre yani sonuçta bize tanımlanan avans ve verilen kart kredi kartı gibi tek çekim yapıyoruz taksit vermiyor ama kredi kartı gibi kullanıyoruz,telefondan kkestre yazıp kartın son 6 hanesini yazdım ama ekstre bilginiz bulunmamaktadır dedi,atm ye kartı takıp makbuza döküm aldım orda da sadece yatan kredi ve çekilen miktarlar var,daha önceden da almış olduğum internet parolasını kaybettim online bankacılığa da giremiyorum

Bir rica de bulunacağım online bankacılığı kullananlar varsa bir bakabilir mi orada nakit avansınızla yaptığınız harcamalar gözüküyor mu eğer gözüküyor ise bankaya gidip parola talebinde bulunuacağım,çok acil o yaptığım alışverişlerin dökümanını almam lazım

ziraatte o banka kartına tanımlanan 250 lira hiçbir yerde gözükmüyor ne almışın etmişinde yok ortada allaha emanet

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

ziraatte o banka kartına tanımlanan 250 lira hiçbir yerde gözükmüyor ne almışın etmişinde yok ortada allaha emanet

anlamadım dostum senin mi avansın gözükmüyor,ben gidip bi bankaya söyleyeceğim yaptığım alışverişlerin dökümünü isteyeceğim
  • Hocam aynı dertten muzdaribiz. Cevabını bulursan ve benimle iletişime geçersen çok sevinirim. Ben de aynı şekilde size ulaşmaya çalışacağım.
  • malesef o harcamaları biz göremiyoruz ziraat bankası şu ülkede gördüğüm en saçma sistemlere sahip banka allah devlet kurumlarının eline düşürmesin kimseyi. yaptığımız harcamaları telefonla müşteri hizmetlerinden ya da şubeye gidip oradan isteyerek öğrenebiliyoruz bir tek bu kadar saçma bir olay sadece bu bankada var. . .
  • 130 sayfa diye arayamadim bisey meraj ettim ikinci ogretimlerin şu 260 liralik bursu alma sansi var mi ?hangi bursu alabilir hangisini alamaz ?bide yurt cikma ihtimali nedir öğrenebilir miyim

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.