Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kykyı aradım ingilizce sistemde problem var sonra arayın dedi.
  • Merhaba arkadaşlar , bu sene okulum bitti bursta bitecek 2 senelikti . Hangi aya kadar yatıcak acaba burs ? Haziran'da yatmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epicentre*

quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

Ara sınıflar için burs başvurusu ayrı mı oluyor yoksa normal burs başvurusuyla mı gerçekleşiyor acaba?

+1

??
  • Vakif universitesinde tam burslu okurken kyk yurt ve burs cikar mi? boyle durumda olN var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonunuDusunenKahraman

Başvuru yaparken Ortaöğretim Başarı Puanını 100 lük sisteme çevirerek yazınız diyor. Benim puanım 431.880. Bunu 100 lük sisteme nasıl çeviririz.

Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP) Hesaplama 2013
    Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP) Hesaplama 2013
    http://ygslys.blogcu.com/ortaogretim-basari-puani-obp-hesaplama-2013/13302207

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 11 Temmuz 2013; 3:10:20 >

• Kredi/Burs başvruları 28 temmuz'da mı başlıyor?

• İnternet şubesini biz açabiliyormuyuz şubeye gitmeden?
  • Şimdi burs alıyorken bir şey oldu ve kyk krediye dönüştürdü diyelim bunu nasıl yapabiliyor? Burs için imzaladığımız senet başka öğrenim kredisi için imzaladığımız senet başka değil mi?
  • alın alın krediyi okul bitince ben göreceğim kötünüzü size bi 12 13 bin ödeme çıkartsınlar anlarsınız anyayı konyayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Şimdi burs alıyorken bir şey oldu ve kyk krediye dönüştürdü diyelim bunu nasıl yapabiliyor? Burs için imzaladığımız senet başka öğrenim kredisi için imzaladığımız senet başka değil mi?

imzaladığınız şeyi okursanız ne kadar mümkün olduğunu göreceksiniz sıkmayın canınızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: EndlessPowerr

alın alın krediyi okul bitince ben göreceğim kötünüzü size bi 12 13 bin ödeme çıkartsınlar anlarsınız anyayı konyayı

12-13 bin çıkacaksa şahane hiç faizi yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndlessPowerr

alın alın krediyi okul bitince ben göreceğim kötünüzü size bi 12 13 bin ödeme çıkartsınlar anlarsınız anyayı konyayı

Bu sene 18 bin lira kredi çıkarttılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edin Dzeko

İnternet şubesini biz açabiliyormuyuz şubeye gitmeden?

18 yaşından büyüksen telefonla açabiliyon.
  • Hacılar şu işin kısaca özetini geçer misiniz rica etsem..

Sağa sola baktım ama tam anlamıyla bir şey bulamadım.

Artık teknisyenlikten öğrenciliğe geçiyorum, malum para lazım.
  • arkadaşlar ben şimdi üniversiteden kaydimi sildirip başka universiteye kaydolmak istiyorum kredi alıyorum devletten acaba o krediye ne olur kesılırmı devam edermı..
  • beyler hiç bir tak bilmiyorum bu mesele hakkında.. yarın müracaatlar konusunda yardımcı olursanız sevinirim
  • nasıl başvuru yapıcaz ne zaman başlayacak ve aylık ne kadar para elimize geçicek yardımcı olabilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

nasıl başvuru yapıcaz ne zaman başlayacak ve aylık ne kadar para elimize geçicek yardımcı olabilecek var mı ?

29 temmuzda başvurunuzu kyk.gov.tr den yapacaksınız.

• arkadaşlar kyk için genel yurt ya da yüksek ücretli yurtlar hangisini işaretlersek çıkma ihtimali daha yüksek acaba afyon çıktı yüksek ücretli yurtların fiyatlarına nereden bakabilirim. bir de başka geri ödemesiz burs veren yerler nelerdir nereden başvuru yapabilirim?
  • Arkadaşlar bu sene üniversiteyi yeni kazandım, ama başvuru sırasında "sınıfınız" kısmı zorunludur diyor boş bırakamıyorum, 1. sınıf mı yazmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.