Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben hali hazırda geçen sene ege üniversitesinde okuyordum ve kredi alıyordum. bu sene adnan menderes üniversitesine geçeceğim. kredinin devamı için ne yapmam gerekecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

quote:

Orijinalden alıntı: hombusman

bazı bilgileri toparlamak için br kaç gündür açık tutuyorum form sayfasını....merak ettiğim başvuru diye bir seçenek yok yani kaydet var geri var...son başvuru tarihine kadar değiştirilebiliyor mu bu bilgiler?sonra otomatik başvuru mu yapmış oluyorsun?yoksa sayfayı kapattığım andan itibaren ne yazdıysam o mu?

Evet son başvuru tarihine kadar bilgiler güncellenebiliyor. Kaydet dediğinizde üstte başvuru işleminiz tamamlanmıştır yazıyorsa iş tamamdır.

hayır baktım ama göremedim öyle bir şey...tam olarak nerde yazması gerekiyo acaba?...hepsini doldurdum sadece yurt dışı ve ev telefonu kısmı boş...

• çok sağlun yardımınız için.evet yazı göründü peki artık değişiklik yapabilir miyim internet üzerinden yoksa dilekçe vb. şeyler le mi yapılıyor?
  • bi sorum olacak yardımcı olabilir misiniz ? ben geçen yıl üni. okuyorken öğrenim kredisi almaktaydım polis okulunu kazandım krediyi iptal ettirdim. artık polis okulu öğrencileri kredi alabiliyor olduklarından ben de başvurmak istiyorum.siteden başvuru yapsam yeterli olur mu yoksa nakil filan mı olacak bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi lütfen çok önemli.
  • ben 2. senemdeyim. ilk sene kredi almadım bu sene alıcam da bir türlü başvuramadım. tc no yu yazıyorum baba adını yazıyorum büyük harfle. sonra kodu giriyorum. aynı sayfaya geri atıyor. 50 kere denedim. aynı. bu problemi yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

ben 2. senemdeyim. ilk sene kredi almadım bu sene alıcam da bir türlü başvuramadım. tc no yu yazıyorum baba adını yazıyorum büyük harfle. sonra kodu giriyorum. aynı sayfaya geri atıyor. 50 kere denedim. aynı. bu problemi yaşayan var mı?

Ayni problem bendede mevcut cozumu nedir bilen var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sayfayı farklı sekmede açıp diğer bulunduğunuz sekmeden normal şekilde giriş yapıyor bende.Yani aynı sayfayı farklı sekmeye atıyor ancak diğer sekmeye geri giderseniz giriş yapılmış oluyor.
  • Ben baya şanssızım heralde istanbulda okuyorum ilk sene devlet yurdu çıkmadı özel yurda yazıldım aylık 600 tl üstelik odalar 4 kişilik tek kişilik olan bin tl :) vee yemek yok aylık masrafım bin tl :) istanbula gelicek olanlar iyi düşünsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukett35

Ben baya şanssızım heralde istanbulda okuyorum ilk sene devlet yurdu çıkmadı özel yurda yazıldım aylık 600 tl üstelik odalar 4 kişilik tek kişilik olan bin tl :) vee yemek yok aylık masrafım bin tl :) istanbula gelicek olanlar iyi düşünsün

Sen çok pahalıya yazılmışsın.
  • 2 ile 8 ağustos arasında sigortalı olarak çalışacağım. öncesinde ve sonrasında sigortam hiç olmadı. başvurunun son tarihi de 29 eylül olduğu için, başvuruyuda son 1 hafta yapmayı planlıyorum. acaba bu durum, burs veya kredi için bir engel teşkil eder mi ?
  • Bu senenin yurt sonuclari tahmini ne zaman aciklanir? Kayit tarihlerinden once aciklanir mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leblebimehmet

arkadaşlar benim babam vefat etti annem hayatta babamdan emekli aylığımız var ben yetim aylığı alıyorum özür durumunuz kısmında sadece babası vefat etmiş yok anne ve babası vefat etmiş kısmını işaretliyorum ama altdakiler çıkmıyor kafam karıştı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bende seninle aynı durumdayım. Annenizin mesleği kısmında neyi seçmeliyim? Annem çalışmıyor.

Edit: Ölen sigortalıların hak sahipleri (Eş-çocuk) olarak seçtim.

özel durumda sgk dan malul aylığı alanlar gibi bişey vardı sanırım bu madde uygun mu yoksa hiçbişey seçilmick mi

• quote:

Orijinalden alıntı: netlertitanic

quote:

quote:

arkadaşlar benim babam vefat etti annem hayatta babamdan emekli aylığımız var ben yetim aylığı alıyorum özür durumunuz kısmında sadece babası vefat etmiş yok anne ve babası vefat etmiş kısmını işaretliyorum ama altdakiler çıkmıyor kafam karıştı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bende seninle aynı durumdayım. Annenizin mesleği kısmında neyi seçmeliyim? Annem çalışmıyor.

özel durumda sgk dan malul aylığı alanlar gibi bişey vardı sanırım bu madde uygun mu yoksa hiçbişey seçilmick mi

up ??

• quote:

quote:

quote:

quote:

up ??

?

• Okulum Şişlide yurdumdan yürüme mesafesi uzaklıkta bi bu yönden şanslıyım heralde. daha başka yerlerde uygun fiyata yurt var mı bilemiyorum ama şişlide evler de yurtlar pahalı çünkü konum olarak çok merkezi
  • sigorta konusunda soranlar için yazıyorum sigortalı çalışıp çalışmadığınız farketmez sigortasızsanız zaten kayda geçmez ama eğer sigortalı çalışıp aldığınız ücret asgari ücret ve üzerindeyse burs/kredi alamazsınız alıyorsanız kesilir ama sigortalı olsanız bile aldığınız ücret asgari ücreti geçmiyorsa yani part-time falan çalışıyorsanız alabilirsiniz kesilmez bursunuz. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 7 Ağustos 2013; 12:47:50 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 13 Ağustos 2013; 23:00:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

.

bi an bir heyecanlanma oldu yurt sonuçları açıklandı diye
  • Tıp fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim , burs başvurusu yapacam ama bazı sorularım var. 1.)Geçen sene başvurdum burs çıkmadı, krediyi de almadım bu sene başvurmama engel teşkil eder mi ? , 2.)Sadece burs alma gibi bi tercih yapabiliyor muyuz?, 3.)Başvuru yaparken 'Öğrenim Bilgileri' başlığı altında Başvuru Türünde hangisini işaretleyeceğim , tıp fakültesi için ayrı bi seçenek yok Lisans (4 yıllık ) yazıyor en yakın ama emin olamadım. Cevaplayana teşekkürler.
  • 1) gecen sene basvurmanizin bi engel teskil etmeyecegini biliyorum
    2) oyle bi tercih yok ama kredi cikarsa almayabiliyorsunuz krediyi.
    3) 4 yilligi sececeksiniz

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.