Şimdi Ara

2012 Lancer 1.6 mivec 176 km'lik Test (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: supremum01

quote:

Orijinalden alıntı: ceykıb

Yakıt tüketimi size az gelmiş ama bana çok normal geldi. Benim corolla ortalama 110-120 arası hızda o civarda yakıyor. uzun yolda ortalama hızınız niye o kadar düşük acaba trafik falan mı vardı ?

Hocam Karacabey'e gidis gelis fazla performans kaldiracak bir yol degil hem cok kamyon var hemde yol genis degil. Haliyle ust hizlara bu kisa mesafede cikip ortalama hizi yukseltemedim.

Bide bursa icinde oyalaninca.. ortalama hiz bununla kalabildi. Arabayi arkadasim surse tuketim daha da asagi duserdi hem ben arabanin yabancisiyim hemde tutarsiz davranip kopmalari denedigim tuketime olumsuz yansiyan tavirlar oldu..

sizin corolla hangi kasa? Ortalama hizin 110-120 arasinda olmasi icin cok uzun sure 140-150 uzeri gitmek gerekir eger bu kullanim ile 6.5 alti yakiyorsaniz iyiymis. Bana biraz zor geldi bu hizlarda corolla nin boyle az yakmasi

110-120 derken yol bilgisayarının ölçümünü demiyorum. Mesela Adapazarından İstanbula geldim ortalama 120 km ile gelmeye çalıştım, yol bilgisayarı 107 ölçtü 6 litre yaktı. Araç 2011 makyajlı corolla.

• Lancer 1.6 Kataloğunda şehir içi tüketim 7.6 sehir dışı 4.7 olarak gozukmekte bu değerleri yakalayabiliyorsa çok çok iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

bu araba nasıl tutulmuyor hakkaten şaşırıyorum.

gerçi sonra reklam yapamama hastalıkları geliyor aklıma.

Hocam arabanin ekonomiklik ve saglamlik konusunda bir sorunu yok ama yukarida da bir arkadasin yazdigi gibi bu arabayi almak isteyen adamin detaylara takilmamasi lazim, biraz daha genel dusunmesi lazim.

Arabanin cok fazla eksigi yok fakat olan eksikleri de kullanicilari mutsuz edebilir. Bluetooth' u falan gormezden geldigimizi farz edersek derinlik ayarlikli direksiyon olmayisi huzur kacirabilir kullanirken, yada alismak icin cok zamana ihtiyac olabilir.

Araba benzinli olmasina ragmen ve c segmenti olmasina ragmen hic birsey yakmiyor gercekten.

yeni kasa ne zaman cikacak bilginiz var mi?

• supremum01 kullanıcısına yanıt
    2015 2. Yarı deniliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Lancer 1.6 Kataloğunda şehir içi tüketim 7.6 sehir dışı 4.7 olarak gozukmekte bu değerleri yakalayabiliyorsa çok çok iyi bence

Birebir tutmasa bile hassas bir ayak istanbul trafiginde bile 8 litreyi asmaz diye dusunuyorum.

Ben bursa da bu arabayi kullansam: ortalama hizim genelde 35 civarlarinda oluyor, tuketimde 6.6 litreyi asmam buyuk ihtimalle.

cruze'la bile katalog verisi sehirici 9 litre iken bu kosullarda 8.3 civarlarinda dolaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

2015 2. Yarı deniliyor.

Yeni kasayla birlikte eksikleri bir nebze giderilse, fiyatlar yeni kasa diye ucmazsa tam alinacak araba.

ekleme: duzgun lastiklerle binerim ben bu arabaya yillarca. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 19 Ekim 2014; 12:33:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

2015 2. Yarı deniliyor.

Yeni kasayla birlikte eksikleri bir nebze giderilse, fiyatlar yeni kasa diye ucmazsa tam alinacak araba.

ekleme: duzgun lastiklerle binerim ben bu arabaya yillarca. :)

Şu an makyajlılar geldi son makyaj yani sanırım baya sorunlar giderildi. Manuel makyajlılar öbür aya gelecekmiş. Bende yeni kasayı sabırsızlıkla bekliyorm.
    Dip not: 1.8 ler hem bluetooth hem CC hem de ekstra yalitima sahip. 1.8 lerin iç plastik kaliteside 2 tık üstte :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.