Şimdi Ara

2012 Makyajlı Toyota Avensis İncelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
335
Cevap
7
Favori
67.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitesine baktım da fiyat listesini goremedim. Bunların fiyatı ne kadar acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Tesekkurler hocam. Arac cok iyi cok begendim. Lpg ye de uyumlu. Su sıralar alınası en iyi d sınıfı.

F/P açısından gerçekten mükemmel bir araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Sitesine baktım da fiyat listesini goremedim. Bunların fiyatı ne kadar acaba.

Yeni Avensis 1.6 Elegant 56,900 56,900
    Yeni Avensis 1.6 Elegant Extra 61,900 61,900
    Yeni Avensis 2.0 Premium Multidrive S 105,000 105,000
    Yeni Avensis Dizel 2.0 D-4D Premium 99,000 99,000
    Yeni Avensis Wagon 2.0 Premium Multidrive S 112,000 112,000
  • En azından Passat'tan yakışıklı bir araç ,dün uzun yolda bunun beyazını gördüm arkadan heybetli duruyordu ama tabiki içi olması gerektiği gibi değil.Daha iyi olabilirdi kanımca.

Ama yine de f/p açısından sıfır araç alacaklar için değerlendirilebilir,kendini kanıtlamış bir seri Avensis,haklı olarak da piyasada net olarak tutuldu diyebiliriz.

Ha bana kalsa,illa Toyota alacaksın deseler;şöyle gider temiz bir Camry alır yoluma bakarım,tarz meselesidir.
  • Arkadaşlar lütfen bayiden fiyat alanlar yazarlarsa iyi olur bizde ona göre pazarlık yaparız bence bu fiyata böyle bir araç yok kesinlikle, muadili passat 1.4 tsi comforline ve 1.4 edition turbo insignia da lpg durumu oldukça riskli üstelik fiyatlar 63 ten aşşa değil, ki avensis çok daha zengin donanıma sahip üstelik lpg ye süper uyumlu hiç bir şikayet yok ayrıca toyota da extra 3 yıl garanti 800 tl bence çok uygun bakımda gayet ucuz ben hafta içi test sürüşüne gidicem bakalım nasılmış bir de canlı görelim.
  • 1.6 litrelik dizel BMW motoru sanırım 2014'te Avensis'e gelecek. 125-130 beygir bir guc ile. Eger -su gunun fiyatlarına gore diyorum- 70k altında bir fiyatla girerse d sınıfında passat-insignia-mondeo uclusunun en disli rakibi olur. O zaman yeni kasası da tanıtılabilir tabi.

• Beyler ayak debriyaj pedalındayken bir yerlere takılıyor. Bu sorunu yaşayan varmı, test sürüşünde çok rahatsız oldum. Ayaklar 44 numara.
  • Bu arada sıkı pazarlıkla 59 bine alınır kanaati oluştu bende elegant extra için daha düşük fiyat alan varmıdır. Almayı düşünüyorum amma velakin ayağım debriyaj pedalının üsütnde bir yerlere takılıyor.
  • ben beğendim güzel olmuş
  • Üstad öncelikle inceleme çok güzel olmuş :) Bu arada arkadaşlar araç şu an 61.900 ne kadar pazarlık yapılabilir ne gibi hediyeler istenebilir bu konuda bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirirse çok güzel olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

Beyler ayak debriyaj pedalındayken bir yerlere takılıyor. Bu sorunu yaşayan varmı, test sürüşünde çok rahatsız oldum. Ayaklar 44 numara.

Ben sürekli kullanıyorum,ayağım 42 numara,bir yere takılmıyor.Kaldı ki ayak bölmesi çok geniş,ben bu konuya dikkat ederim.Genelde Renolarda dar oluyor,pedallarda birbirine yakın oluyor ve ben rahatsız oluyorum.

Ya bu araçla ilgili benim tek sıkıntım tasarım oldu,makyajla birlikte.Makyajsız kullanıcısı olarak makyajlıyı hiç beğenmedim diyebilirim.Özellikle ön logo sanki çarpık araba logosu gibi duruyor.Ama Toyota'nın iyi becerdiği bir şey var,makyajlıyı beğenen makyajsızı kesinlikle beğenmiyor,makyajsızı beğenende makyajlıyı beğenmiyor.Adamlar böylece aynı arabayı 2 kere satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aliberk Çakmak

Üstad öncelikle inceleme çok güzel olmuş :) Bu arada arkadaşlar araç şu an 61.900 ne kadar pazarlık yapılabilir ne gibi hediyeler istenebilir bu konuda bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirirse çok güzel olur .

Hafif pazarlik+ park sesoru:59500 fiyat aldim

• quote:

Üstad öncelikle inceleme çok güzel olmuş :) Bu arada arkadaşlar araç şu an 61.900 ne kadar pazarlık yapılabilir ne gibi hediyeler istenebilir bu konuda bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirirse çok güzel olur .

Xenon + Kauçuk Paspas Seti + Park Sensörü

59.500 - 60.000 civarına kapatılır...

• Arkadaşlar sormayı unutuyodum avensis alırken Vw deki gibi fazla bekliyormuyuz ? Tahmini süre ne kadardır ?
  • quote:

Arkadaşlar sormayı unutuyodum avensis alırken Vw deki gibi fazla bekliyormuyuz ? Tahmini süre ne kadardır ?

En fazla 2 haftada teslim almış olursunuz. Oda aracın Ingiltereden geldiği için. Makyajdan sonra gelen araç hemen satıldı ondan dolayı stokta pek araç yok...

• Benim baktığım makyajlı kasa idi.Bu araçlarda sunroof yok mu peki ?
  • quote:

Hafif pazarlik+ park sesoru:59500 fiyat aldim

• Bu arabanın makyajsız ancak 2012 modelini test etmiştim.

1.8 CVT Elegant Extra idi ve aracı çok çok beğenmiştim. Kısmet olmadı...

Makyajlı kasanın iç mekanı daha iyi olmuş, arka kamera ve navigasyon gelmeside aracın havasını arttırmış.

Makyajlı kasada 1.8 motor+CVT kombinasyonu gelmeyecekmi acaba?

147 Ps motor ve Otomatik şanzıman çok iyi gidiyor bu arabaya. O motorun yakıt değerleride çok düşük, Benzinli ve Otomatik bir araç için. Şehir içi 8-9 litre, şehir dışı 5-6 litre yakıyor diyorlardı bence gayet iyi D sınıfı bir araca.

Bu arada ben bu araba için,

Krom Paketi+Ön Arka Park Sensörü de dahil olmak üzere 67.900 TL fiyat almıştım Mart 2012'de.

76.000 TL'den düştüklerini, Ötv zammı yedikleri için dahada indirim yapamayacaklarını söylemişlerdi. Gram indirmiyorlardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 10 Haziran 2012; 19:45:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdasi

1.6 litrelik dizel BMW motoru sanırım 2014'te Avensis'e gelecek. 125-130 beygir bir guc ile. Eger -su gunun fiyatlarına gore diyorum- 70k altında bir fiyatla girerse d sınıfında passat-insignia-mondeo uclusunun en disli rakibi olur. O zaman yeni kasası da tanıtılabilir tabi.

Esas BMW nin 2 litre 184 hp lik dizeli toyota modellerinde kullanılmaya başlarsa o zaman d sınıfında avensis satışları artar.Aslında bu motorun 215 hp lik versiyonuda var ama BMW nin bu motoru vereceğini pek sanmam.
  • Yaklaşık 2 aydır 2011 Elegance Extra Avensis kullanıyorum. Birkaç sorum olacak:

* Yokuşlarda kalkarken elektronik park freni kullanmadan kalkışta araç geri kaçırıyor. Yanılıyor muyum!?
    * Araba yokuşlarda biraz bayılıyor gibi yanılıyor muyum!? Gaza ciddi yüklenmek ve vites düşürmek gerekiyor sanki.
    * Aracı stop ettikten sonra camlar açık iken araçtan indikten sonra araç dışında ANAHTARA ÇİFT TIKLANIYINCA KENDİLİĞİNDEN KAPANIRDI. Bu olay Avensiste yok mu?
    * Aracın 20.000 km bakımı serviste kaç para tutar acaba?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.