Şimdi Ara

2012 Makyajlı Toyota Avensis İncelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
7
Favori
67.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti dahilinde lpg takılabiliyor mu ?
  • ben de 2012 elegant extra makyajlı kasa test ettim. Performans delisi değilseniz 10 numara bir aile arabası.Ben bir ara düşünmüştüm.şimdi alacak olsam fena pazarlık yaparım. 2013 de bu fiyatlar olur mu ne dersiniz?
  • Bence toyota biraz daha uğraşırsa dünyanın en tipsiz arabasını yapabilir.
    Ben japonum çekik gözlüyüm vs havalarında oldukça ucuz görünen bir tasarımı var. Yeni land rover lar gibi. Farları çekelim güzelleşelim. Bu moda geçeli 10 sene oldu.
    Yeni çıkan bir araç sınıf liderliğine oynamıyorsa alınmaz. İnsignia nın yanından geçemez. Mondeo solundan geçer. Passat ın girdiği yere bu arabayı almazlar. Belki laguna nın rakibi olabilir. Laguna nın da kaliteli mazemeleri yol tutuşu ve motorlarının sınıfının her üyesini tehtit etmesinden laguna ya bile diş geçirme ihtimali zor.

İlla japonum çekiğim diyorsanda biraz mazda 6 dan çal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Bence toyota biraz daha uğraşırsa dünyanın en tipsiz arabasını yapabilir.
    Ben japonum çekik gözlüyüm vs havalarında oldukça ucuz görünen bir tasarımı var. Yeni land rover lar gibi. Farları çekelim güzelleşelim. Bu moda geçeli 10 sene oldu.
    Yeni çıkan bir araç sınıf liderliğine oynamıyorsa alınmaz. İnsignia nın yanından geçemez. Mondeo solundan geçer. Passat ın girdiği yere bu arabayı almazlar. Belki laguna nın rakibi olabilir. Laguna nın da kaliteli mazemeleri yol tutuşu ve motorlarının sınıfının her üyesini tehtit etmesinden laguna ya bile diş geçirme ihtimali zor.

Şu iş yoğunluğunda iyi güldürdün çok sağol. :)
  • hocam bende avensis elegant extra almayı düşünüyorum malum 2013 e de 2 ay kalmışken makyajlı 2012 fiyatları iyice düştü 2013 modelde farklı olan ne olacak bilgisi olan varmı ?? sizce 2 ay daha bekleyip 2013 mü almalıyım ?? ve tabiki fiyat farkı ne olur??? bide 2012 elegant extra da gündüz farı var yazıyor led gündüz farı yok sanırsam??? ve ayrıca xenon u ne kadara taktırabiliyoruz opsiyonel olarak?? yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Bence toyota biraz daha uğraşırsa dünyanın en tipsiz arabasını yapabilir.

40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim!
  • Arkadaşlar Merhaba,

Aralık 2012 de bayilerden Avensis 1,6 elegant extra paket için fiyat alan pazarlık yapan var mı?
    Bu araca niyetim var.. Ne dersiniz? Normalde Honda Accorda biniyorum ama Toyota Avensis alınırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Arkadaşlar Merhaba,

Aralık 2012 de bayilerden Avensis 1,6 elegant extra paket için fiyat alan pazarlık yapan var mı?
    Bu araca niyetim var.. Ne dersiniz? Normalde Honda Accorda biniyorum ama Toyota Avensis alınırmı?

İkiside çok beğendiğim araçlardandır. Avensisi bir ara 56,900 TL liste fiyatlıydı, şimdi 53,500 fiyatı. Yıl sonu olduğundan olsa gerek baya indirmişler. Tabi çok sıkı pazarlıkla 50 bin liraya bile alınır belkide Elegant donanımlısı.

C segment ful donanım araç özelliklerini aşağı yukarı barındıran kaliteli bir D segment araç. Ve dahada önemlisi ful C segment araçlar 55 - 60 bin lira civarında. Belki abartılı olacak ama, Avensis onlara kıyasla tabiri caizse BEDAVA...

Şimdiden hayırlı olsun diyelim.

• Toyota nin sitesinde fiyatlar dusmus! Zaten su an araba alma arifesindeyim honda civic ile avensis arasinda kaldim :( bu fiyata d sedmenti arac yok ama nedense tutulmadi bu arac !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç aslında güzel ama iç konsolun tasarımı emanet gibi duruyor. Gri yerine siyah olsaydı belki böyle olmazdı. Bana göre d sınıfı havası yok aracın içinde
  • bugün aracı test ettim dendiği gibi yokuşta 5. viteste yığılıyor alt devirler cansız ama vites düşürünce durumu kurtarıyor 2004 kasasısnı kullanmıştım oda ağırkanlıydı aslında seri araç meraklısıyım ama d sınıfının konforuda bir başka testlerde söylenen direksiyon hissizliğine çok dikkat edemedim 140 lı hızlarda rüzgar sesi olayı yok (daha üst hızlara çıkma fırsatım olmadı) tam uzun yol havası var
    yokuşlar 4. vitesle aşılacak gibi görünüyor çok dik yokuşta deneyemedim ama yokuşuna göre 3 ede düşebilir
    frenler güven veriyor yol tutuş iyi beli bir hızda giderken yavaşlayıp birden gaza basınca verdiği tepki çok iyi olmasada bu kasaya göre yeterli gibihafif yokuşlarda bile
    düşününce şehir içinde idare edecek performans(aksine hoşa gitmycek bir tüketim) uzun yolda rahat ve konforlu ve ekonomik bir yolculuk dışardan görüntü olarak çok hantal olmayan bir kasa manuel olmasıyla aracın seriliğine vites düşürerek gerkli müdahaleyi yapabilecek olunması aracı alınabilir kııyor gibi geldi bana
    avensis 1.6 elegant extra için fiyat aldım bayiden 57bin tl dediler ötv indrimiyle araç 40500 tlye geliyor + park sensörü hediye verdiler bu fiyattan aşağı düşmediler bende tvli koltuk kafalıkları istedim bu aracı alırsam eğer yakın zamanda lpg montaj fiyatarı iyice pahalanmadan (malum dünya bölge şartları ve sağolsun ülkemiz acımasız zamları) lpg taktırıp 5 yıl binmeyi düşünüyorum tabi ben bu fiyatı dahada düşürmeye çalışacam olmadı hediyeler koparmaya çalışacam şimdi size sorularım olacak
    1.bu fiyat sizce uygunmudur?
    2.bu seçim mantıklı olur mu?
    3.ötv indirimiyle değerlendirebileceğimbaşka modeller neler olabilir(mercedes c180 111bintlden102ye inip ötv indirimiyle 74 civarına bırakmıştı yeni bmw31.6 seriside olaabiir ama bunlar bizi zorlar)
    (bu arada yaris hbyrıd 51 di 52750 olmuş kuruş düşmüyorlar fiyattan)

• quote:

Orijinalden alıntı: mkgbe

bugün aracı test ettim dendiği gibi yokuşta 5. viteste yığılıyor alt devirler cansız ama vites düşürünce durumu kurtarıyor 2004 kasasısnı kullanmıştım oda ağırkanlıydı aslında seri araç meraklısıyım ama d sınıfının konforuda bir başka testlerde söylenen direksiyon hissizliğine çok dikkat edemedim 140 lı hızlarda rüzgar sesi olayı yok (daha üst hızlara çıkma fırsatım olmadı) tam uzun yol havası var
    yokuşlar 4. vitesle aşılacak gibi görünüyor çok dik yokuşta deneyemedim ama yokuşuna göre 3 ede düşebilir
    frenler güven veriyor yol tutuş iyi beli bir hızda giderken yavaşlayıp birden gaza basınca verdiği tepki çok iyi olmasada bu kasaya göre yeterli gibihafif yokuşlarda bile
    düşününce şehir içinde idare edecek performans(aksine hoşa gitmycek bir tüketim) uzun yolda rahat ve konforlu ve ekonomik bir yolculuk dışardan görüntü olarak çok hantal olmayan bir kasa manuel olmasıyla aracın seriliğine vites düşürerek gerkli müdahaleyi yapabilecek olunması aracı alınabilir kııyor gibi geldi bana
    avensis 1.6 elegant extra için fiyat aldım bayiden 57bin tl dediler ötv indrimiyle araç 40500 tlye geliyor + park sensörü hediye verdiler bu fiyattan aşağı düşmediler bende tvli koltuk kafalıkları istedim bu aracı alırsam eğer yakın zamanda lpg montaj fiyatarı iyice pahalanmadan (malum dünya bölge şartları ve sağolsun ülkemiz acımasız zamları) lpg taktırıp 5 yıl binmeyi düşünüyorum tabi ben bu fiyatı dahada düşürmeye çalışacam olmadı hediyeler koparmaya çalışacam şimdi size sorularım olacak
    1.bu fiyat sizce uygunmudur?
    2.bu seçim mantıklı olur mu?
    3.ötv indirimiyle değerlendirebileceğimbaşka modeller neler olabilir(mercedes c180 111bintlden102ye inip ötv indirimiyle 74 civarına bırakmıştı yeni bmw31.6 seriside olaabiir ama bunlar bizi zorlar)
    (bu arada yaris hbyrıd 51 di 52750 olmuş kuruş düşmüyorlar fiyattan)

Bende ayni sekilde otv siz arac alicam bu ay icinde avensis ve honda civic arasinda gidip geliyorum! Lpg taktirip avensis almak en mantiklisi bence! Galiba ben oyle yapicam ama ben avensis elegant alicam elegant extra beni biraz asiyor! Sanirim otvsiz 36 veya 37 bine alabilirim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşla araba bakıyoruz bir süredir o ötvsiz alacak oda civic premium yada elegance otomatik düşünüyor
    fiyatlar 47-49 aralığında değişiyor(değişik bayilerin verdiği fiyatlar) hem civic hemde avensisi test ettik çok detaylı test edebilecek
    kadar tecrübemiz yok ama şunu söyleyebilirim civicte otomatik yokuşlarda araba bağırıyo ve zorlanıyo basınca toparlıyo yakıt tüketimi artıyo
    arkada ve önde yol rüzgar sesi bariz var avensiste yokuşta zorlanıyo oda vites düşürdünmü basıp gidiyo civic bunu senin yerine yapıyo
    avensis daha ağır vede oturaklı ikiside dolu 2.elde civic daha rahat satrsın ikisinede tüp oluyor
    avensis birazcık daha az yakar belkide aynı yakar kesinlikle bu otomotiv şirketleri bizim milleti resmen çok seviyor niye çünkü çok güzel öpüyor
    bu kadar para verip böyle plastik kalitesi böyle işçilik böyle performans vb. sonra ötvyi alanda bizi çok seviyor bide o öpüyor
    bizamanlar avensis parasına ev alan vatandaş 5 yıl sonra bu paralara 5 para etmez c sınıfı araba alabiliyor
    BU ÜLKEDE ÖTVSİZ SIFIR ARABA ALINMAZMIŞ ONU ANLADIM
    şu süreçte gördüklerim yeni kasa astra sedanın arka koltuklar çok kalitesiz elinle kenarlardan çektinmi çıkacak sanki arka kapı kolçakları
    çok kalitesiz çok basit biraz zorla oynuyor 15 bindeki test aracının arka tarafından ya cam ya da plastiklerinden test boyunca çıtırtı sesi geldiki
    rahatsız edecek düzeyde çevre yolunda olmasına rağmen ama 50-60 civarı satmayı biliyolar
    mersoc180 111 bintllerden 74 lere düştü hem firma hemde ötv indirimi volvo s60 102bintl lerden 66 lara düştü ötv indirimiyle anlayın
    artık ötvnin açılımını
    (incelemeye gittiğinizde arka camın tepesindeki kısmı içerden elinizle biraz oynayın ve kenarlarındaki
    döşeme saçaklarını göreceksiniz makasla kesilmiş gibi bayideki kadına gösterdiğimde aaaa oldu tepkisi aaa ya 3araçtada aynıydı s80 dahil
    bmw jantkapaklı sisfarı olmayan araç satar 1 serisi daracık sürücü koltuklu gerçi böbreklere iyi masaj yapar sürekli
    renault kalitesini (?) her türlü ortaya koyuyor zaten nerdeyse 70 lere yaklaşan fluenceler son zamanlarda duyduğum en iyi şakalardan biri
    vw nin siz arabayı böyle alın zamanla paranız oldukça tamamlarsınız anlayışı prensibiyle devam ediyor polo dolduruşa gelmiyor 60ları zorluyor
    ya daha gezip gördükçe nefret geliyo insana arabadanda soğuyo bu düzene diyosun
    gel gör ki bende elin oğluna muhtacım ve bir araba alacağım madem kimse tepki göstermiyo herkes deli gibi araba alıp benzin tüketiyo
    mademki bu devlet böyle ayakta kalacak herşey yolunda ozaman bana 5yıl sonra satarken az zarar edebileceğim bir araba önerinde şu sıralar kazığın ucunu
    çok sivriltmemişlerken ötvsiz bir araç alalım tavsiyelerinizi bekliyorum
    neymiş : illa bir mala yada hizmete değerinde sahip olmak için özürlü mü olalım yani

• quote:

Orijinalden alıntı: 161907

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Eline sağlık arkadaşım.

Galiba 1.6 versiyonda deri döşeme opsiyonel.

Ve muhtemelen koltuk ısıtma da yok.

1.6'da iki versiyon var biri Elegant diğeri Elegant Extra. Bu araç Elegant Extra ve deri koltuk standart ancak koltuk ısıtma yok. 2.0 motorlar için sunulan Premium donanımda koltuk ısıtma var...

aracın koltukları deri ama koltuk ortası ne ile kaplı birde aracın göğüsü sert plastik mi yumusak bir malzemeden mi oluşuyor
  • Gayet kaliteli görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar43

quote:

Orijinalden alıntı: 161907

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Eline sağlık arkadaşım.

Galiba 1.6 versiyonda deri döşeme opsiyonel.

Ve muhtemelen koltuk ısıtma da yok.

1.6'da iki versiyon var biri Elegant diğeri Elegant Extra. Bu araç Elegant Extra ve deri koltuk standart ancak koltuk ısıtma yok. 2.0 motorlar için sunulan Premium donanımda koltuk ısıtma var...

aracın koltukları deri ama koltuk ortası ne ile kaplı birde aracın göğüsü sert plastik mi yumusak bir malzemeden mi oluşuyor

Koltukların ortası nubuk kaplı. Aynı Passat Highline'da olduğu gibi. Aracın ön konsoluda yumuşak malzemeden oluşuyor.

• golf mü passat mı derken sonunda aracı aldım 56500+paspas+parksensörü+trafik (elegant extra) ilk kez toyota sahibi oldum ama araç kolay bulundu ve pazarlık payımız vardı VW gibi belli renkleri ve donanımları almak zorunda kalmıyorsunuz.araç atmosferik motor olduğundan torku düşük ve çok atik değil iç mekan sizi cezbetmiyor ama malzeme kalitesi çok iyi +sürüş keyfi bambaşka...toyota touch+krom uygulamalar arabaya farklı bir hava katmış.Alır almaz önkaputu 3m ile gececek olası taşlara karşı kaplattım.Araç beyaz renk olduğundan yakışacağı ve yazın sıcaklık konusunda avantaj yaşayacağım gerekçesiyle lumar marka cam film uygulaması yaptırdım.Bunları yapan yer hediye olarak deri koltuk için bakım yaptı ve motor koruma uyguladı.bu Daha önce ki aracımın ön konsolu işini bilmeyen yıkamacıar yüzünden erken eskidi ve çizikler oluştu o yüzden iç temizliğini kendim yapıcam gerek torpido gerek koltuklar gerekse aracın göğüsü için tavsiye edebileceğiniz silikon içermeyen ürünler varmıdır?
    Aracıma asla LPG uygulatmayacağım sizlerede tavsiye etmem

• quote:

golf mü passat mı derken sonunda aracı aldım 56500+paspas+parksensörü+trafik (elegant extra) ilk kez toyota sahibi oldum ama araç kolay bulundu ve pazarlık payımız vardı VW gibi belli renkleri ve donanımları almak zorunda kalmıyorsunuz.araç atmosferik motor olduğundan torku düşük ve çok atik değil iç mekan sizi cezbetmiyor ama malzeme kalitesi çok iyi +sürüş keyfi bambaşka...toyota touch+krom uygulamalar arabaya farklı bir hava katmış.Alır almaz önkaputu 3m ile gececek olası taşlara karşı kaplattım.Araç beyaz renk olduğundan yakışacağı ve yazın sıcaklık konusunda avantaj yaşayacağım gerekçesiyle lumar marka cam film uygulaması yaptırdım.Bunları yapan yer hediye olarak deri koltuk için bakım yaptı ve motor koruma uyguladı.bu Daha önce ki aracımın ön konsolu işini bilmeyen yıkamacıar yüzünden erken eskidi ve çizikler oluştu o yüzden iç temizliğini kendim yapıcam gerek torpido gerek koltuklar gerekse aracın göğüsü için tavsiye edebileceğiniz silikon içermeyen ürünler varmıdır?

Hayırlı olsun, çok doğru bir tercih yapmışsınız. O fiyata daha iyi bir araç bulmanız çok zor. İç temizliği için kimyasal madde içeren bir ürün tavsiye etmem. İyi bir bez alıp hafif ıslatarak temizleyin bence. Fazlasına ben gerek görmüyorum hiçbir zaman. Ayrıca lpg'ye neden bu kadar karşısınız? Sonuçta ciddi bir ekonomi sunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

golf mü passat mı derken sonunda aracı aldım 56500+paspas+parksensörü+trafik (elegant extra) ilk kez toyota sahibi oldum ama araç kolay bulundu ve pazarlık payımız vardı VW gibi belli renkleri ve donanımları almak zorunda kalmıyorsunuz.araç atmosferik motor olduğundan torku düşük ve çok atik değil iç mekan sizi cezbetmiyor ama malzeme kalitesi çok iyi +sürüş keyfi bambaşka...toyota touch+krom uygulamalar arabaya farklı bir hava katmış.Alır almaz önkaputu 3m ile gececek olası taşlara karşı kaplattım.Araç beyaz renk olduğundan yakışacağı ve yazın sıcaklık konusunda avantaj yaşayacağım gerekçesiyle lumar marka cam film uygulaması yaptırdım.Bunları yapan yer hediye olarak deri koltuk için bakım yaptı ve motor koruma uyguladı.bu Daha önce ki aracımın ön konsolu işini bilmeyen yıkamacıar yüzünden erken eskidi ve çizikler oluştu o yüzden iç temizliğini kendim yapıcam gerek torpido gerek koltuklar gerekse aracın göğüsü için tavsiye edebileceğiniz silikon içermeyen ürünler varmıdır?

Hayırlı olsun, çok doğru bir tercih yapmışsınız. O fiyata daha iyi bir araç bulmanız çok zor. İç temizliği için kimyasal madde içeren bir ürün tavsiye etmem. İyi bir bez alıp hafif ıslatarak temizleyin bence. Fazlasına ben gerek görmüyorum hiçbir zaman. Ayrıca lpg'ye neden bu kadar karşısınız? Sonuçta ciddi bir ekonomi sunuyor.

çok km yapacaklar dizel alsın.LPG bir defa aracın güvenliğine ciddi bir zarar veriyor kapalı otoparkları kullanamıyorsunuz ve önemlisi aracın motorunu hırpalıyor.Bir önceki araacımda zavolli vardı.50km sonra süpapları zarar gördü.Yeni araba servisten çıkmaz oldu o yüzden gerek yok hocam.

• İnceleme için eline sağlık. Güzel araba alanların kullananların içine umarım ki siniyordur. Bana göre tek tek sıkıntısı çok kaba görünen hatları. Ya da bana öyle geliyor bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.