Bildirim
2012 MAT siyah Keeway SUperlight 150 Hakkında. ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Klasik görünümlü çok hoş bi motor.
En büyük artısı bir kere, bu fiyata bu ergonomiyi veren başka bir alet yok. yani ergonomi derken; görüntü-fiyat-performans-kalite dörtlüsünden bahsediyorum.
Şehir içi kullanıcaksan tavsiye ederim -
evet şehir içi kullanacağım ama aklıma takılan birşey var motorun koltugunda KUBA yazıyor. ama ilanlar keeway diye geçiyor anlamadım gitti :) -
quote:
Orijinalden alıntı: anildalga
evet şehir içi kullanacağım ama aklıma takılan birşey var motorun koltugunda KUBA yazıyor. ama ilanlar keeway diye geçiyor anlamadım gitti :)
Kewaay leri artık Kuba Motor tarafından RKS Adı Altında getiriliyor. -
anladım alacağım bir tane umarım sorun yaşamam -
quote:
anladım alacağım bir tane umarım sorun yaşamam
keyfinizi kaçırmak istemem ancak
arkadaşım bir zamanlar sahibiydi bunun ve elektrik sıkıntısı çekmişti
konjektör ve elektrik problemi pek bitmiyor ( ayak marşı var )
makina kendi vibrasyonuyla kendisine zarar veriyor
Parça bulmak sorun
ha yolda bırakmaz :) dengeli bir makina -
Görüntü olarak güzelmiş, ama teknik bilgim yok açıkçası. Fiyatlar ne durumda acaba? -
5000 lira KDV ÖTV Plaka dahil anahtar teslim fiyatı. -
quote:
5000 lira KDV ÖTV Plaka dahil anahtar teslim fiyatı.
Çok değil fiyatı ama dediğim gibi teknik bilgim pek yok motor hakkında. Kullanıcı yorumlarını almak lazım, ya da denemek mümkünse. Not ettim bir yere -
-
keeway superlight 150 de titreşim çok..özellikle kıç kısmındaki vibrasyon yok mu.. keşküllemeden fazla
Tarzınız chopper ise Regal Raptor DD 350 E-6, DD 250E-10 düşünebilirsin. Bu makineler kötünün iyisidir.
Şununda altını çizmek isterim görüntü aldatıcı oluyor. Verdiğiniz parayı misliyle çıkartıyor.
Bana soracak olursanız çinli motor alacak kadar zengin değilim. -
anladım arkadaşlar :) en iyisi Scooter alayım Kymco agility City 125 Veya Honda Pcx
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X