Şimdi Ara

2012 MAZDA 3 DİZEL 33 AYLIK KULLANIM'IM VE SERVİS MACERALARIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
4.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 33 aylık süreçte 33 saat kullanabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

33 aylık süreçte 33 saat kullanabildiniz mi?
    İstisnalar kaideyi bozmaz arkadaşlar...Bir iki ekstrem örnekle de hüküm verilmez derim naçizane...
  • bakım fiyatları benim dandik logandan daha ucuzmuşbiri bizi kazıklıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

33 aylık süreçte 33 saat kullanabildiniz mi?

Ya şimdi Ben bu konuyu açınca arkadaşlar arabayı aldığımdan beri servisle arıza ile uğraşıyorum sanıyor herhalde.
    Ben bir defa o da baskı balata arızasında yolda kaldım onda da ilçe merkezi idi bir arkadaşı çağırdım bizi eve bıraktı aracı da çekici ile servise gönderdik.Toplam hepsi 1 saat falan sürdü.
    Ben buraya madde madde yazınca sanki sürekli servis ile uğraştım gibi anlaşıldı herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bakım fiyatları benim dandik logandan daha ucuzmuşbiri bizi kazıklıyor

Ben bakımları genelde kampanya zamanına denk getirdim. Son bakımda da yağı dışarıdan aldım. Yoksa fiyat biraz daha yüksek çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

quote:

Ben bakımları genelde kampanya zamanına denk getirdim. Son bakımda da yağı dışarıdan aldım. Yoksa fiyat biraz daha yüksek çıkıyor.

yinede renonun kampanyalı fiyatlarından ucuza gelmiş,yalnız çok fazla sorun çıkarmış çok şaşırdım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

quote:

yinede renonun kampanyalı fiyatlarından ucuza gelmiş,yalnız çok fazla sorun çıkarmış çok şaşırdım.

Alıntıları Göster
    Şu sorunları fiat, opel, vw ya da renault çıkarsa bu konu en az 4 sayfaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

Şu sorunları fiat, opel, vw ya da renault çıkarsa bu konu en az 4 sayfaydı.

Alıntıları Göster
    Konuyu açtığınız ve bilgilendirme yaptığınızdan dolayı teşekkürler. Yaşadığınız baskı balata sorunu diğer bir kaç dizel mazda3 kullanıcısında gördüm. Servis direk değişim için onay alıp yapıyor ve size yapması güzel durum. Bende sekiz yıldır mazda3 kullanıcısıyım şükür arıza açmadı garanti ile uğraştırmadı.
  • Mazda'dan bu kadar sorun beklemezdim sasirtti beni.

• Konunun adını neden Mazda alınmamalı olarak değiştirseniz daha iyi olur sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Konunun adını neden Mazda alınmamalı olarak değiştirseniz daha iyi olur sanki
    Ne guzel garantiden degisim olmus iste sorunlu parcalarda.Daha bu tutumu begenmeyenler var.Bazi markalarda apacik uretim hatasinda bile musteriyi azarlayanlar var.Ee dogru demisler deveyi diken insani..

Hyundai de garanti konusunda iyidir,mazdaninda iyi oldugunu ogrendik sayenizde. Sorunsuz ve uzun garanti keske tum markalarda olsa.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    O modeldeki dizel mazdalar ortak yapım, ford focus ile aynı platform motor vs volvo ile de aynı ozaman onlarda sorunlu

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Konunun adını neden Mazda alınmamalı olarak değiştirseniz daha iyi olur sanki

Şimdi araba alacak olsam eski veya yeni yine Mazda alırım. Alacak olan herkese de tavsiye ederim.

• Bende de mazda 3 touring vardı. Yaklaşık 1 sene kullandım.4 enjektör değişti baskı balata değişecek dediler araba zor kalkıyordu. Direksiyonda solmuştu. Sattım kurtuldum. Bidaha alırmıyım asla almam. Şuanda 2011 focusum ve 2014 jettam var. Focustada o kadar çok sorun varki al vur mazdaya ikisi bir araba etmez. İkisinin en iyi yanlarını birleştir. Bir jetta etmez. Bundan önce koyu fanatik mazdacıydım. Akıllandım. Kimsede olmayanı ister farklı olan araçları severdim.1.0 gtdi bile alıcaktım nerdeyse.telefondada aynıydım Motorola nın duyulmamış modellerini kullandım bi süre. Ne kadarda deseler alman arabası başkaa. Vw ayrıcalıktır. Kulaktan dolma değil hepsini uzun süre kullanarak söylüyorum. 2006 ghia , 2011 mazda touring,reno scenic. 2005 mondeo ghia x,2011 focus ve 2014 jetta 1.4 tsi dsg. Ben o dsg keyfini yaşıyayim varsın 3 sene sonra patlasun. İyi niyetten yaptırırız.herkese iyiakşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

10 yaşında 10.el yerli montaj araba bu kadar sorun çıkarmıyor.

Alıntıları Göster
    1.6 tdci-hdi her ne ise, motor çıktı, nerden baksan bir on yıl citroeni, pejosu mazdası, volvosu bazı serilerinde, bazı model yıllarında kavrama sorunu yaşadı.

Makinacı için makalelik konu olur resmen.

bu arada garanti iyi güzel de aracın bu kadar çok arıza çıkarmış olması enteresan, minimum 1 yıl yatmış araç olmasının da etkisi olsa gerek.
  • emrullahberat46 kullanıcısına yanıt
    Hani mazdalar sorunsuz oluyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Hani mazdalar sorunsuz oluyordu?
    Mazdaların sorunsuzluk imajı ile hiç uyuşmacak şekilde aracınız aşırı sorun çıkarmış ki bahsettiğinize göre bazı sorunlar üretim hatası sonucu.
  • Şu gazete haberini görünce hemen bu başlık aklıma geldi.

2012 MAZDA 3 DİZEL 33 AYLIK KULLANIM'IM VE SERVİS MACERALARIM
  • Bakım fiyatları çok ucuz ben dacia stepway dizel bu ay normal yag filitreler bakımı on balata 550tl verdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

10 yaşında 10.el yerli montaj araba bu kadar sorun çıkarmıyor.

Alıntıları Göster
    hocam hatalı üretimse araç kötüdür kısacası kötü... bu model için söylüyorum..

@emrullahberat46 bu arada fren diski nasıl yamuldu onu anlayamadım. ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.