Bildirim
2012 MAZDA CX-5 FOTOĞRAFLARI AÇIKLANDI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
TASARIMA BAYILDIM ;) -
umarım el freninin yanındaki düğmeler ile beraber gelir türkiyeye ayrıntıları fazla önemsiyorum -
Concept tasarım daha agresifti.Keske o haline yakın gelseydiAma yine de tasarım guzel.Lansman rengi kırmızı olursa daha da dikkat ceker -
quote:
Orijinalden alıntı: bayucuz
Concept tasarım daha agresifti.Keske o haline yakın gelseydiAma yine de tasarım guzel.Lansman rengi kırmızı olursa daha da dikkat ceker
konsept versiyonunu kaça verirler acaba -
Fiyat konusunda bilgisi olan var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: theraptorx
Fiyat konusunda bilgisi olan var mıdır?
net fiyatlar 13 eylülde açıklanacak.size şimdi internette gezinen dedikoduları yazacağım.. 2 motor seçeneği olacak. 2.2 dizel skyactiv 4*4 otomatik ve 2.0 benzinli skyactiv 4*2 otomatik veya isteğe bağlı manuel. araçların başlangıç fiyatı hakkında net birşeyler söylemek zor. mazda türkiye için mazda6 gibi tek donanım paketi mi getirir yoksa birüsürü donanım paketimi getirir bilemiyoruz.. fakat tavan fiyatı en az 80 000 vardır tahminimce..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_userTR -- 11 Ağustos 2011; 22:48:07 > -
-
-
-
Merhaba Mazda CX-5 detaylı anlatımı olan bir site var paylaşmak istiyorum belki birilerine faydası olur, artık bayilerde Mazda CX-5
http://otomobiltutkunu.com/?p=4411
Mazda CX-5 Mazda’nın geleceği bugün başlıyor…
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X