Şimdi Ara

2012 MODEL A7 CLS 350 4 MATİK PANEMERA DİZEL HAKKINDA YORUMLARINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BU ÜÇ ARAÇDAN BİRİNİ ALMAK İSTİYORUM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Panemara'da 220den sonra direksiyon sallanmaya başlıyo

• Bende istiyorum hangisini alabiliriz arkadaşlar ?

• Siz isteyin bana ne, bana ne. Benim canım çeykti gittiym aldım bee. Ama panaremayı yan komçunun vedat kıydı adi :(
  • Cls all the way.

• Bende Bugatti Veyron düşünüyorum.Arkadaşım çevre yolunda 250 den sonra titreme var dedi araba tüplüymüş.sizce almalıyım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Falkee27 kullanıcısına yanıt
    Hocam bi sanayiye götür

• quote:

Orijinalden alıntı: themonsterlive

Hocam bi sanayiye götür

Arabayı almadan önce götürme zaten bi bizim usta var ona göatericem bide arkaç adım dedi araba şehir içi 5 litre şehir dışı 3 litre lpg yakıyor dedi sizce doğrumu... :D

• Arac güzelde manevra kabiliyeti yok.daha önce bakmıstım bu araca

• Bütün gereksiz insanlar benim konuma yorum yapmıs(abstraction hariç) kafa kıracagınıza calişin sizinde olsun

• A7'nin tipi güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: you26

Bütün gereksiz insanlar benim konuma yorum yapmıs(abstraction hariç) kafa kıracagınıza calişin sizinde olsun

Ada Görek agadagahshs

• 300-400bin liralık araçları geneli ne yapsamda az yaksam çabası içinde olan,C sınıfı araç alırken kara kara düşünen bir forum ahalisine soruyorsunuz.
    Bırakında millet gırgırını yapsın,pek çoğumuzun anca sahibinden'de fotoğraflarına bakabileceği araçlar hakkında ne yorumu beklediğinizi anlamadım. Bu forum çok gördü böylelerini,yarım milyonluk araç sorup eve-işe-okula dolmuşla gidip gelen insanları,o yüzden kimseye ciddi gözüyle bakıl(a)mıyor ki genel bir ifade vardır,bu araçları alabilecek biri buralardan medet ummaz zaten ya çevresinde vardır elbet bunları kullanmış birileri yada gider bir galeriye doyasıya inceler,fikir edinir.
    Yoksa halıda mı parkede mi gidecek diye sorup akülü araba tavsiyesi veren bol olur,hele birde ''çalışın sizinde olsun'' gibi bir ifade yazılırsa ciddiye alınmak gibi bir beklentiye hiç girmeyin..
  • EustassKiD26 kullanıcısına yanıt
    Bu foruma binlerce insan giriyor ve mutlaka bu aracları kullananda vardır daha önceki aracım alırken yine bu foruma danıştım ve yorumlara göre arac tercihimi yaptım yani faydalı oldu benim için tabiki son karar benim oldu ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.