Şimdi Ara

2012 Model Fiat Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic Start&Stop / Skydome (CamTavan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 2012 model 19.000 km de bütün kilometreyi uzun yolda yapmıştır kazası değişeni yoktur sadece şoför kapısının alt tarafında ufak bir tahribat vardır ancak detaylı bakıldığında fark ediliyor. Dört cam ve arka cam film kaplıdır orjinal çelik jant ve sınıfının en dolusudur sadece bir kaç ekstra özellik dışında. Ayrıca skydome (cam tavan ) ve start&stop özelliği mevcuttur. Aracımın garantisi 2014'ün Eylül ayına kadar devam etmektedir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sifir-ayarinda-daha-yeni-kokusu-uzerinde-emsalsiz-bir-arac-119627036/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: canbuyukcam

Kadir bey merhaba,

Oto ekspertiz raporu var mıdır acaba?

Ben de yeni duydum Oto Ekspertiz noktaları varmış bunun gibi.. Sizde de böyle birşey var mı?

Hayır öyle bir rapor yok bende. Neden sorduğunuzu öğrenebilir miyim ? Kazası belası var mı yok mu o açıdan soruyorsanız bunu zaten plaka dan sorgulatabiliyorsunuz ayrıca yetkili serviste bu konuda yardımcı oluyor. Ancak aracımda ne kaza ne boya ne değişen hiç bir kusur yoktur aldığım gibidir belirteyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirr26 -- 10 Nisan 2013; 22:12:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canbuyukcam

Bu 15 gün içinde bir araç almayı planlıyorum. Ancak araç alırken götürdüğümüz ustaların taraflı tutumlarından, bayilerin yüksek fiyatlarından daral geldi.

Böyle yerler de garanti vererek kontrol edip rapor veriyorlarmış. Eğer böyle bir evrağınız varsa daha kolay ilerleriz diye düşündüğüm için sordum.

Evet öyle bir uygulama olduğunu biliyorum şimdi detaylı düşününce hatırladım ancak bende öyle bir ekspertiz raporu yok maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.