Şimdi Ara

2012 OLİMPİYAT OYLAMASI-İST'E TAM DESTEK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 deki Olimpiyatın nerede olacağına dair oylama war aşağıdaki link te. İstanbul'umuza, Türkiye'mize tam destek için linke tıklayın ve oylamaya katılın!!!

http://www.cnn.com/2004/SPORT/01/16/olympic.bids

• bunun bi etkisi olacağını sanmıyorum sonuşta komite karar veriyor
    istanbul en önde bu arada
  • Öldü öldü
  • ingilterenin tesislerine bakın yaw bence ist çok zor
  • yaw kusacam şimdi...2 senedir aynı link dolşaşıyor ortalıkta...

İstanbul, 2012 Olimpiyat adayları arasında yer almadı

Olimpiyat Komitesi, 2012 Yaz Olimpiyatları’na evsahipliği yapacak aday kent sayısını 5’e indirdi. Aday kentler arasında İstanbul yer almadı.

18 Mayıs 2004— 2012 Olimpiyat Oyunları’nı düzenlemek için aday olan İstanbul’un 5 kent arasına girememesi spor teşkilatını adeta “şoke” etti. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, çok üzgün olduğunu belirterek, “Yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

http://www.ntvmsnbc.com/news/270519.asp

• şu an izmir de hazırlıkları süren ve ağustos ortasında yapılacak bir organizasyon var..olimpiyatlardan sonra dünyanın en büyük organizasyonu...UNİVERSİADE/ÜNİVERSİTE OYUNLARI....

eğer bu olay ist da yapılıyor olsaydı o biçim reklamı olurdu ve yere göğe sığdırılamazdı....
  • en son ist 2000 e oy vermiştim hatırladım kadarıyla o günde bugune aday olsak olmasakta her sene kampanya yapılıyor buda onlardan biri galiba artık bizde toplumsal reflex olmuş
  • 2012 olimpiyatlarını kimin yapacağı bugün belli olacak, bilginize!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goz\YasıM

Olimpiyat Komitesi, 2012 Yaz Olimpiyatları’na evsahipliği yapacak aday kent sayısını 5’e indirdi. Aday kentler arasında İstanbul yer almadı.

olsun biz yine de oy verelim ne olur ne olmaz.
  • Zaten hemen hemen her ankette Türkiye 1. oluyo ama bu sonucu etkilemiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.