Şimdi Ara

2012 opel astra essentia konfor paket? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maksimum 33-34 bin bütçeyle öncelikli dizel ve lpg li hangi araçları tavsiye edersiniz?Fiesta,Punto,Corsa gibi B sınıfı dizel bir araç mı yoksa düşük model benzin+lp gli bir araç mı?
  • Düşük modelden kastım C sınıfı araçlar..
  • Az km'li ve modeli yüksek C sınıfı araçlar daha uygun olur. Yada az yakan benzinli C sınıfı.

1.5 Lancer mesela.
    LPG'li cruze mesela.
    Focus 2 dizel.
    Mazda 3 dizel veya benzin+lpg
    Peugeot 308 dizel.
    Megane Sport Tourer dizel
    Honda civic + lpg

Şuan aklıma gelenler bunlar. Önemli olan temiz bir araba bulmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Az km'li ve modeli yüksek C sınıfı araçlar daha uygun olur. Yada az yakan benzinli C sınıfı.

1.5 Lancer mesela.
    LPG'li cruze mesela.
    Focus 2 dizel.
    Mazda 3 dizel veya benzin+lpg
    Peugeot 308 dizel.
    Megane Sport Tourer dizel
    Honda civic + lpg

Şuan aklıma gelenler bunlar. Önemli olan temiz bir araba bulmak.

Cruze larda lpg uyumu problemli diye duydum.Aslinda begendigim guzel bir arac ancak chevrolet in 2015 te Turkiye pazarından cekilmesi dusundurucu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 astra ile cruze ayni motoru paylasiyorlar kisacasi cruze ne kadar lpg uyumsuzsa astrada o kadar uyumsuzdur. Subap problemi lpg takildiktan sonra 40000-50000 km sonra bas gosterir celik subap takinca ki yaklasik 1500 tl masrafla ortadan kalkar lpg nin motora baska zarari yoktur

• poyraz2664 P kullanıcısına yanıt
    Uyumluluğunu cruze kullanıcıları konusundan daha doğru öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Uyumluluğunu cruze kullanıcıları konusundan daha doğru öğrenebilirsiniz.

Tesekkur ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

1.6 astra ile cruze ayni motoru paylasiyorlar kisacasi cruze ne kadar lpg uyumsuzsa astrada o kadar uyumsuzdur. Subap problemi lpg takildiktan sonra 40000-50000 km sonra bas gosterir celik subap takinca ki yaklasik 1500 tl masrafla ortadan kalkar lpg nin motora baska zarari yoktur

Eyvallah hocam sağ ol

• poyraz2664 P kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ne alırsanız şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.
  • Bence astra h yerine cruze daha iyidir Cruze astra J ile ayni platformu paylasiyor.
    Ben aralikta 37000 e sifir Cruze Hb 1.6 sport otomatik aldim suan oldyukca memnunum
    Forumdan bir arkadasta yakinlarda 2013 aralik cikisli 500 kmde sifir gibi Cruze Hb. 1.6 sport otomatik aldi. Onersiginiz fiyat bandinda az kullanilmis Cruze alinabilir

• 2007 de 27.000 km deyken 1.6 twinport almıştık 1 sene sonra lpg taktırdık başlarda performans felan iyiydi sonradan sonraya çok düşüş oldu.4 kişi 100 le girdiğimiz yokuştan 40 la çıkar olduk.
    Üzerine 3-4 bin daha koyup 40 - 50 km arası dizel olabilir.
    Şehir içinde kullanacaksanız otomatik tercih edin manueller 6 ileri olunca vites oranları kısa çok yoruyor.

not:2011 sıfır esentia comfor paket dizel manuel metro mavi 69000 de şimdiye kadar sadece akü değişti 2 ay önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz2664

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

örnek olarak:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-classic-iii-1-6i-16v-essentia-pulus-paketli-2013-md-115hp-155084058/detay

Hocam bu araç boş paket sanırım...

Boş fakat ikinci el baktığınız fiyata sıfır araç, alternatif olarak önerdim. Opsiyonlar tercih meselesi tabi, bana göre güvenlik aynı olduktan sonra bir hız sabitleme gerekli, onu da servis 200 liraya hallediyor motor kodu tutuyorsa

• quote:

Bence astra h yerine cruze daha iyidir Cruze astra J ile ayni platformu paylasiyor.
    Ben aralikta 37000 e sifir Cruze Hb 1.6 sport otomatik aldim suan oldyukca memnunum
    Forumdan bir arkadasta yakinlarda 2013 aralik cikisli 500 kmde sifir gibi Cruze Hb. 1.6 sport otomatik aldi. Onersiginiz fiyat bandinda az kullanilmis Cruze alinabilir

İlginiz icin tesekkur ederim.cok zor araba almak hele ilk araba olunca daha da zor:)

• quote:

Bence astra h yerine cruze daha iyidir Cruze astra J ile ayni platformu paylasiyor.

Arkadas kaca aldi 2013 cruze u?

• 38000 e sahibinden de ilani vardi ve 36500 e aldi. Suan fiyatlar o seviyede degil ama bazen acelesi olanlar uygun fiyata satabiliyorlar

• Sunroof, dijital klima, hız sabitleyici var mı?
  • Hiz sabitlyici var tam otomatik klima ve sunroof yok. Tam. otomatik klima sport pluslarda standarttir

• quote:

Hiz sabitlyici var tam otomatik klima ve sunroof yok. Tam. otomatik klima sport pluslarda standarttir

Konfor ve paranın karşılığı olarak; bana göre en başta bu üç donanım geliyor... Bu üç donanımı en başta standart olarak veren markaya bakarım ben olsam...
  • O donanimlari sandart veren 50000 tl asagisinda benzinli sifir varsa onu onerin. Ayrica suan bile 46000 dediginiz ozelliklerin tumunu blunduran 1.4 Ltz Cruze alinabiliyor.

• quote:

O donanimlari sandart veren 50000 tl asagisinda benzinli sifir varsa onu onerin. Ayrica suan bile 46000 dediginiz ozelliklerin tumunu blunduran 1.4 Ltz Cruze alinabiliyor.

Yılbaşından önce sıfırları 42 bin liraya kadar satılmıştı, şimdi stoklarda varmıdır bilmiyorum ama çok az kullanılmış satılanlar var piyasada.

Mazda3 impressive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-rose -- 26 Şubat 2014; 22:29:17 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.