Şimdi Ara

2012 opel astra essentia konfor paket? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sahibindende 2013 model mazda hic yok 2012 modellerde 45000 den asagi degil eger 42000 e satildiysa alanlar kar etmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H kasa dan bahsediyorsan 2011 modelini 2 yıl kullandım ama dizel olanıydı. 2 tane kronik sorunu var.

1. Soğutma suyu sensörü bozuluyor çok sık. Depoyu komple değiştiriyorlar. (ben garantiden değişmiştim.)

2. Kapı içlerinde tıkırtılar geliyor ki aracı satmamım en büyük 2 sebebinden birisiydi bu sesler. Kapı döşemelerinin sökülmesi gerekiyor. Bu da çözüm değil bir süre sonra yine başlıyor.

Diğer yönlerden 10 numara 5 yıldız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Sahibindende 2013 model mazda hic yok 2012 modellerde 45000 den asagi degil eger 42000 e satildiysa alanlar kar etmis

Yeni kasa mazda 3 ler geleceği için stokları eritmek için o fiyatlara satıldı, o fiyatlara arabayı alanlar şimdi 45 bin liraya kadar satıyorlar... Bir iki kişiye denk geldim... Evet alanlar kazançlı çıkmış oldu.

Şimdi de; ellerinde kalan dizelleri 52 bin liraya kadar verildiğini okudum... Araştır istersen.
  • Ben arabamdan memnunum ve 40000 asagisinda otomatik icin iyi bir secenek oldugunu dusunuyorum.

• Arkadaslar 2006 a3 70 bin km de boya degisen yok 35-36 ya almak mantikli mi sizce?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.