Şimdi Ara

2012 opel astra essentia konfor paket?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 38 bin km de boyası değişeni olmayan landirenzo lpg li opel astra h 36 bin tl fiyat nasıl sizce?

• kardeş o kasalar pek rahat araba değil paranı boşa verme sorunlu yılda 1 defa şarj dinamosu ve korna değiştirirsin kronik arızası var parasını haketmiyor onun yenine mondeo bak cruze bak honda civic bak.
  • 2 yılı geçti herhangi bir parça değişmedi.süspansiyon sert iyi yol tutar focusla birlikte iyilerdendir yayılmaz yolda.fiyat güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

kardeş o kasalar pek rahat araba değil paranı boşa verme sorunlu yılda 1 defa şarj dinamosu ve korna değiştirirsin kronik arızası var parasını haketmiyor onun yenine mondeo bak cruze bak honda civic bak.

Rahat değil derken bahsettiğiniz arızalardan dolayı mı yoksa konfor olarak mı?
  • Kardeş ben 2013 olanı kullanıyorum. Araba polo fiesta clio gibi araçlara göre kat ve kat daha rahat. Konfor pakette olan hız sabitleyici, yağmur ışık ve park sensörleriyle oldukça dolu ve tatminkar. O paraya alternatif 2012 başka c sınıfı var mı bilmiyorum. Ben araçtan memnunum ve tavsiye ederim. Almadan önce epey araştırdım kronik bir arızasına rastlamadım. Ama bireysel problemler her araçta olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat çok iyi.o fiyata 2013 clio vermiyorlar.süper araçtır.5 sene kullandım.bir kere akü degisti.bir kerede korna degisti.o da 5.senede.sonra bakımdan bakıma servise gitti.Gayet konforludur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

Kardeş ben 2013 olanı kullanıyorum. Araba polo fiesta clio gibi araçlara göre kat ve kat daha rahat. Konfor pakette olan hız sabitleyici, yağmur ışık ve park sensörleriyle oldukça dolu ve tatminkar. O paraya alternatif 2012 başka c sınıfı var mı bilmiyorum. Ben araçtan memnunum ve tavsiye ederim. Almadan önce epey araştırdım kronik bir arızasına rastlamadım. Ama bireysel problemler her araçta olabilir

Bilgiler için teşekkür ederim.Size katılıyorum bireysel problemler her araçta olabilir kul yapısı sonuçta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Fiyat çok iyi.o fiyata 2013 clio vermiyorlar.süper araçtır.5 sene kullandım.bir kere akü degisti.bir kerede korna degisti.o da 5.senede.sonra bakımdan bakıma servise gitti.Gayet konforludur.

Eyvallah hocam anlaşabilirsek alacagım inşallah..
  • Fiyatı yorumlamıştım, sonra vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 22 Şubat 2014; 19:15:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Fiyatı yorumlamıştım, sonra vazgeçtim.

Sebep?

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz2664

quote:

kardeş o kasalar pek rahat araba değil paranı boşa verme sorunlu yılda 1 defa şarj dinamosu ve korna değiştirirsin kronik arızası var parasını haketmiyor onun yenine mondeo bak cruze bak honda civic bak.

Rahat değil derken bahsettiğiniz arızalardan dolayı mı yoksa konfor olarak mı?

her ikisi içinde aynı 2 yıl kullandım çok sert bir araç yani odunun üsütnde gitmiş gibi hissediyorsun ve en önemlisi hiç arıza ışığı yanmadan sürpriz bir şekilde şarj dinamosu bozuluyor sen akü bitince anlıyorsun yolda kalmasıda cabası sadece bende olan sorun değil komşumdaki de aynı sorundan muzdarip ti kronik sorunu bu korna da aynı ayriyetten otomatik vites ve 1.3 dizelleri hiç tavsiye etmem.

• Kısaca özetlemek gerekir ise otomatiği konfor özürlüdür 1.3 dizel uniteye sahip seçeneği oldukça hantaldır bu hantallığı absorbe edecek kadar az tüketmez.

Ancak siz benzinli modleine bakıyorsunuz. Araç biraz serttir ancak amortisörlerin darbe sönümlemesi oldukça başarılıdır öyle korkulacak bir konfor sıkıntısi yoktur. Sert suspansiyonlar size uzun yolda avantaj olarak geri döner Focus ile çok rahat yarışacak yol tutuşa ve yüksek hız hakimiyetine sahiptir.

Direksiyonu şehir içinde biraz ağır kalır ancak tepkileri tatmin edicidir.

Arka diz mesafesinden çok birsey beklemeyin bagaj boyutları ise yeterlidir.

Yalıtım konusunda sınıfın da başarılıdır yol sesi konusunda sıkıntı yaratmaz.

Malzeme kalitesi gerçekten abartısız mükemmele yakındır aracın içi oldukça sessizdir.

36.000tl piyasasını bilmeme me rağmen bana yüksek geldi biraz pazarlık ile C sınıfının konfor paketiyle standartın üstünde donanım ve kalitesine sahip aracına sahip olabilirsiniz.

• ben 2007den beri kullanıyorum, ciddi bir sıkıntı çıkarmadı hiç. yalnız üretimden kalktı ve bayilerde bol miktarda 2013 model sıfır km olanları var, onlarla da pazarlık yapabilirsiniz. malum sitede de 37-38bine plaka çıkarılmış sıfırları çokça vardı (halen var mı bilmiyorum)
  • hazır konusu açılmışken bi soruda ben sorayım... dizel otomatiğini kullanan arkadaşlar var mı acaba var ise yorumlarını alabilirsem sevinirim
  • Kesinlikle tavsiye ETMİYORUM.
    3 yıldır kullanıyorum sağlamlık konusunda iyidir bana 3 sene içinde herhangi ciddi bir problem çıkartmadı.
    Aracı konfor yönünden değerlendireceğim eğer ki alış amacınız bu ise :

1-) Kesinlikle süspasniyonları sert.Azıcık bozuk yollarda çok rahatsız oluyorum.En ufak bozukluğu dahi vücudunuzun her yerinde hissediyorsunuz.( Bence demiyorum kesin)

2-) Şehir içi çok kullanacaksanız o direksiyon malesef belli bir zaman sonra rahatsız etmeye başlıyor.Ağır bir direksiyonu var bence.( şehir dışı fazla yol yapıyorsunuz göz ardı edlebilir)

3-) Devriyajı sert malesef servise sorduğumda normal dediler başka arkadaşlarımınkine baktım onlarda da durum aynı benim araba has bir durum değil. Gene şehir içinde sıkıntı yaşatıyor.

4-) Manuel alacaksanız vites geçişlerinin kemikli bir yapısı var özellikle 2. vitese atarken bu da şehir içinde sıkıntı yaratıyor bir süre sonra.

5-) Bir arabanın kornası bile sert olurmu arkadaş çalmak için mubarek neredeyse bütün vucudumla abanmam gerekecek.!

6-) Yol sesi yok diyen yada bu sınıfa göre az diyen arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum eğer ki kaymak asfaltta aracı kullanmıyorlarsa.Azıcık dişli asfaalta geldiğinizde yol sesi değil daha kötüsü kabin uğultusu var ve ciddi rahatsız edici.Ki benzili modellerinde yalıtım daha kötü parça eksikliği var.( Kaput keçesi yok , teker kısmının arkada tarafındaki rüsgar ve yol sesi kısmen azaltacak madde yok vb.)

7-) Koltukları beli kavramıyor.

falan diye devam edebilirim ama geriye kalanlar göz ardı edilebilir.Mesela ön konsoldan ciddi sesler geliyordu bozuk yollarda en sonunda dayanamadım kendim söktüm güzelce yalıtımladım şimdi sıkıntı yok.Kronik kemer kısmından tıkırtılar geliyor halledilebilir bir sorun.

Dizel alacak olsaydın daha 2-3 madde daha rahatlıkla sıralayabilirdim ama benzinli düşünüyorsun.

Son olarak sağlamlık yönünden bana sıkıntı çıkartmadıysada konfor bakımından kesinlikle yetersiz .

• quote:

Yakın arkadaşımın 2009'dan beri sadece aküsü değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

örnek olarak:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-classic-iii-1-6i-16v-essentia-pulus-paketli-2013-md-115hp-155084058/detay

Hocam bu araç boş paket sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DcD-Semih

Kısaca özetlemek gerekir ise otomatiği konfor özürlüdür 1.3 dizel uniteye sahip seçeneği oldukça hantaldır bu hantallığı absorbe edecek kadar az tüketmez.

Ancak siz benzinli modleine bakıyorsunuz. Araç biraz serttir ancak amortisörlerin darbe sönümlemesi oldukça başarılıdır öyle korkulacak bir konfor sıkıntısi yoktur. Sert suspansiyonlar size uzun yolda avantaj olarak geri döner Focus ile çok rahat yarışacak yol tutuşa ve yüksek hız hakimiyetine sahiptir.

Direksiyonu şehir içinde biraz ağır kalır ancak tepkileri tatmin edicidir.

Arka diz mesafesinden çok birsey beklemeyin bagaj boyutları ise yeterlidir.

Yalıtım konusunda sınıfın da başarılıdır yol sesi konusunda sıkıntı yaratmaz.

Malzeme kalitesi gerçekten abartısız mükemmele yakındır aracın içi oldukça sessizdir.

36.000tl piyasasını bilmeme me rağmen bana yüksek geldi biraz pazarlık ile C sınıfının konfor paketiyle standartın üstünde donanım ve kalitesine sahip aracına sahip olabilirsiniz.

Teşekkürler hocam satılmış zaten araç alamadım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

Kesinlikle tavsiye ETMİYORUM.
    3 yıldır kullanıyorum sağlamlık konusunda iyidir bana 3 sene içinde herhangi ciddi bir problem çıkartmadı.
    Aracı konfor yönünden değerlendireceğim eğer ki alış amacınız bu ise :

1-) Kesinlikle süspasniyonları sert.Azıcık bozuk yollarda çok rahatsız oluyorum.En ufak bozukluğu dahi vücudunuzun her yerinde hissediyorsunuz.( Bence demiyorum kesin)

2-) Şehir içi çok kullanacaksanız o direksiyon malesef belli bir zaman sonra rahatsız etmeye başlıyor.Ağır bir direksiyonu var bence.( şehir dışı fazla yol yapıyorsunuz göz ardı edlebilir)

3-) Devriyajı sert malesef servise sorduğumda normal dediler başka arkadaşlarımınkine baktım onlarda da durum aynı benim araba has bir durum değil. Gene şehir içinde sıkıntı yaşatıyor.

4-) Manuel alacaksanız vites geçişlerinin kemikli bir yapısı var özellikle 2. vitese atarken bu da şehir içinde sıkıntı yaratıyor bir süre sonra.

5-) Bir arabanın kornası bile sert olurmu arkadaş çalmak için mubarek neredeyse bütün vucudumla abanmam gerekecek.!

6-) Yol sesi yok diyen yada bu sınıfa göre az diyen arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum eğer ki kaymak asfaltta aracı kullanmıyorlarsa.Azıcık dişli asfaalta geldiğinizde yol sesi değil daha kötüsü kabin uğultusu var ve ciddi rahatsız edici.Ki benzili modellerinde yalıtım daha kötü parça eksikliği var.( Kaput keçesi yok , teker kısmının arkada tarafındaki rüsgar ve yol sesi kısmen azaltacak madde yok vb.)

7-) Koltukları beli kavramıyor.

falan diye devam edebilirim ama geriye kalanlar göz ardı edilebilir.Mesela ön konsoldan ciddi sesler geliyordu bozuk yollarda en sonunda dayanamadım kendim söktüm güzelce yalıtımladım şimdi sıkıntı yok.Kronik kemer kısmından tıkırtılar geliyor halledilebilir bir sorun.

Dizel alacak olsaydın daha 2-3 madde daha rahatlıkla sıralayabilirdim ama benzinli düşünüyorsun.

Son olarak sağlamlık yönünden bana sıkıntı çıkartmadıysada konfor bakımından kesinlikle yetersiz .

Hocam aracın kullanıcısı olarak geniş kapsamlı bilgi vermişsiniz çok teşekkür ederim..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.