Şimdi Ara

2012 polo body kit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel ama türkiye yol şartlarına uygun bir body kit değil
  • yaptırdım aracıma ama yayları kestirmedim genede görüntüsünü çok değiştirdi :) türkiye koşullarındada böyle gidiyor ama araçta ciddi anlamda değişiklik oldu yaptırmak isteyenlere aracı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros93_2

yaptırdım aracıma ama yayları kestirmedim genede görüntüsünü çok değiştirdi :) türkiye koşullarındada böyle gidiyor ama araçta ciddi anlamda değişiklik oldu yaptırmak isteyenlere aracı olabilirim

Aman zaten kestirmeyin. Alçatmak için yeni yay almaktan bahsediyor arkadaşlar. Aracınızın fotoğraflarını görmek isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraydin

quote:

Orijinalden alıntı: albatros93_2

yaptırdım aracıma ama yayları kestirmedim genede görüntüsünü çok değiştirdi :) türkiye koşullarındada böyle gidiyor ama araçta ciddi anlamda değişiklik oldu yaptırmak isteyenlere aracı olabilirim

Aman zaten kestirmeyin. Alçatmak için yeni yay almaktan bahsediyor arkadaşlar. Aracınızın fotoğraflarını görmek isteriz

tabikide.. orjinal yayları kestirmeye gerek yok ilerde spor yayda alabilirim ilerleyen zamanlarda en yakın zamanda aracın fotolarınıda atarım..

• 2010 yılında ben yurt dışından 3500 tl ye plastik olarak getirttim özel bir firma tarafından. 2 yıldır kullanıyordum taki bu arkadaş beni bulana kadar, ufaktan bir anlaşma ile benim araçtakilerin kalıbını çıkartmasına izin verdim. Sahibinden.com da kırmızı polo görürseniz bu ilan altında o araç benim. O araçtaki plastik bu fiberglasta yapılıyor bir yere sürttümü kırılır bilginize. Benim ürün hiç bir şekilde çatlama kırılma yapmadığı için 2 senedir sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

2010 yılında ben yurt dışından 3500 tl ye plastik olarak getirttim özel bir firma tarafından. 2 yıldır kullanıyordum taki bu arkadaş beni bulana kadar, ufaktan bir anlaşma ile benim araçtakilerin kalıbını çıkartmasına izin verdim. Sahibinden.com da kırmızı polo görürseniz bu ilan altında o araç benim. O araçtaki plastik bu fiberglasta yapılıyor bir yere sürttümü kırılır bilginize. Benim ürün hiç bir şekilde çatlama kırılma yapmadığı için 2 senedir sorunsuz kullanıyorum.

Aracın bu galiba.(TIK)

Araban güzelmiş Maşallah.

• Evet bu benim aracım, teşekkür ederim.
  • Blue motionun dışı bence daha güzel.
  • şehir içinde sabit 20km/h hız için ideal bir body kit
  • Bulabilirsen gideri var

2012 polo body kit

2012 polo body kit

• Otoyol Devriyesi olarak çalışırsan gideri var
  • On taraf güzel ama arka taraf fos.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıldızlı evet, şık durmuş
  • Dizel arabaya body kit ?
  • mitxen teşekkür ediyorum arkadaşım...

Delifisek
    Dizel değil... 1.4 benzin
  • polo olsunda body kitsizde iş görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: questwar

arkadaşlar haklı arabanın altı yere çok yakın zaten çoğu yerde sürtüyor heleki Ankaradaki arkadaşlarım anlarlar halde heryer çukur düz yol yok burda gider ön

Katılıyorum, çukur kent bildiğin
  • Güzel Ancak Ön Tampon Çok Sürter
  • güzelmiş ama evet sürter malesef
  • o araba çok küçük body kit yakışmıyor arabanın hacmi küçük olduğundan body kit yapınca araba yere yaklaşıyor ama kitlerle yüksekliğine doğru şişiyor böyle bodur kısa ama geniş ağaçlar olur aynen öyle bi hal alıyor golf filan olsa neyse diyecem ama polo için harcadığın paraya yazık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.