Yeni aldığım polo aracıma bu body kiti yaptırmak istiyorum sizce nasıl.. Gebze'de etiket tuning diye bir firma yapıyormuş
Çok iyi olmuş. Bu ön tampon işi vahim. Zaten stock haliyle sürtüyo çoğu yere böyle çok çabuk kırılır. Görüntü amaçlı güzel ancak hata affetmez. Arkaya difizör + spoiler olabilir.
Güzel olmuş, modifiye sade olmalı.
Arka çok sırıtıyor.
önü harika, arkası fıs.
Uyuz oluyorum şu ek kitlere.Ek olduğu çok belli oluyor.
Çok kaba ve hemen sürter.
O kitleri yapan kişiyi şahsen tanıyorum.. Adı Mehmet..
İşçiliği iyidir,,tavsiye ederim..
Resimdeki araçta ön tampon güzel yapılmış ancak günlük kullanımda nasıl kullanılır sürtme riski çok yüksek.
arkadaşlar haklı arabanın altı yere çok yakın zaten çoğu yerde sürtüyor heleki Ankaradaki arkadaşlarım anlarlar halde heryer çukur düz yol yok burda gider ön
ön taraf ilk çukurda dağılır
arkadaşlar bu resimdeki araçta spor yay olduğu için öyle alçak duruyor normal araçlarda o kadar alçak değil... çok sert vurman lazım kırılması içinde araştırdım tamiride kolay kırılsa bile masraflı değil
Araba alçak olmayınca da bu bodykit yakışmaz bence.
aynen orası öyle
ek body kitler asla gözüme iyi güzel gözükmemiştir ama tasarım olarak güzel bunun ek olmayanını yaptırırsanız güzel
Bence bu gereksiz şey yerine yoksa bi RCD510/Çok fonksiyonlu direksiyon/(uzun yol yapıyorsanız)hız sabitleyici falan taktırın.
Güzel gözüküyor
Aracı alçaltmadan yaptırılan body kitler güzel durmuyor.