Şimdi Ara

2012 polo body kit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni aldığım polo aracıma bu body kiti yaptırmak istiyorum sizce nasıl.. Gebze'de etiket tuning diye bir firma yapıyormuş

2012 polo body kit

•  2012 polo body kit
  • Çok iyi olmuş. Bu ön tampon işi vahim. Zaten stock haliyle sürtüyo çoğu yere böyle çok çabuk kırılır. Görüntü amaçlı güzel ancak hata affetmez. Arkaya difizör + spoiler olabilir.
  • Güzel olmuş, modifiye sade olmalı.
  • Arka çok sırıtıyor.
  • önü harika, arkası fıs.
  • Uyuz oluyorum şu ek kitlere.Ek olduğu çok belli oluyor.
  • Çok kaba ve hemen sürter.
  • O kitleri yapan kişiyi şahsen tanıyorum..
    Adı Mehmet..

İşçiliği iyidir,,tavsiye ederim..
  • Resimdeki araçta ön tampon güzel yapılmış ancak günlük kullanımda nasıl kullanılır sürtme riski çok yüksek.
  • arkadaşlar haklı arabanın altı yere çok yakın zaten çoğu yerde sürtüyor heleki Ankaradaki arkadaşlarım anlarlar halde heryer çukur düz yol yok burda gider ön
  • ön taraf ilk çukurda dağılır
  • arkadaşlar bu resimdeki araçta spor yay olduğu için öyle alçak duruyor normal araçlarda o kadar alçak değil...
    çok sert vurman lazım kırılması içinde araştırdım tamiride kolay kırılsa bile masraflı değil
  • Araba alçak olmayınca da bu bodykit yakışmaz bence.
  • aynen orası öyle
  • ek body kitler asla gözüme iyi güzel gözükmemiştir ama tasarım olarak güzel bunun ek olmayanını yaptırırsanız güzel
  • Bence bu gereksiz şey yerine yoksa bi RCD510/Çok fonksiyonlu direksiyon/(uzun yol yapıyorsanız)hız sabitleyici falan taktırın.
  • Güzel gözüküyor
  • Aracı alçaltmadan yaptırılan body kitler güzel durmuyor.
  • haklısın dostum ama zevk meselesi işte :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.