Yeni aldığım polo aracıma bu body kiti yaptırmak istiyorum sizce nasıl.. Gebze'de etiket tuning diye bir firma yapıyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: albatros93_2
Çok iyi olmuş. Bu ön tampon işi vahim. Zaten stock haliyle sürtüyo çoğu yere böyle çok çabuk kırılır. Görüntü amaçlı güzel ancak hata affetmez. Arkaya difizör + spoiler olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Rallyman
Çok iyi olmuş. Bu ön tampon işi vahim. Zaten stock haliyle sürtüyo çoğu yere böyle çok çabuk kırılır. Görüntü amaçlı güzel ancak hata affetmez. Arkaya difizör + spoiler olabilir.
Alıntıları Göster
Güzel olmuş, modifiye sade olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Ykaraca
Güzel olmuş, modifiye sade olmalı.
Alıntıları Göster
Arka çok sırıtıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: HazzaR
Arka çok sırıtıyor.
Alıntıları Göster
önü harika, arkası fıs.
quote:
Orijinalden alıntı: .BUTTERS STOTCH.
önü harika, arkası fıs.
Alıntıları Göster
Uyuz oluyorum şu ek kitlere.Ek olduğu çok belli oluyor.
Uyuz oluyorum şu ek kitlere.Ek olduğu çok belli oluyor.
Alıntıları Göster
Çok kaba ve hemen sürter.
quote:
Orijinalden alıntı: Elmanders
Çok kaba ve hemen sürter.
Alıntıları Göster
O kitleri yapan kişiyi şahsen tanıyorum.. Adı Mehmet..
İşçiliği iyidir,,tavsiye ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: e_cool
O kitleri yapan kişiyi şahsen tanıyorum.. Adı Mehmet..
İşçiliği iyidir,,tavsiye ederim..
Alıntıları Göster
Resimdeki araçta ön tampon güzel yapılmış ancak günlük kullanımda nasıl kullanılır sürtme riski çok yüksek.
quote:
Orijinalden alıntı: of dead
Resimdeki araçta ön tampon güzel yapılmış ancak günlük kullanımda nasıl kullanılır sürtme riski çok yüksek.
Alıntıları Göster
arkadaşlar haklı arabanın altı yere çok yakın zaten çoğu yerde sürtüyor heleki Ankaradaki arkadaşlarım anlarlar halde heryer çukur düz yol yok burda gider ön
quote:
Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve
arkadaşlar haklı arabanın altı yere çok yakın zaten çoğu yerde sürtüyor heleki Ankaradaki arkadaşlarım anlarlar halde heryer çukur düz yol yok burda gider ön
Alıntıları Göster
ön taraf ilk çukurda dağılır
quote:
Orijinalden alıntı: quadream
ön taraf ilk çukurda dağılır
Alıntıları Göster
arkadaşlar bu resimdeki araçta spor yay olduğu için öyle alçak duruyor normal araçlarda o kadar alçak değil... çok sert vurman lazım kırılması içinde araştırdım tamiride kolay kırılsa bile masraflı değil
quote:
arkadaşlar bu resimdeki araçta spor yay olduğu için öyle alçak duruyor normal araçlarda o kadar alçak değil... çok sert vurman lazım kırılması içinde araştırdım tamiride kolay kırılsa bile masraflı değil
Alıntıları Göster
Araba alçak olmayınca da bu bodykit yakışmaz bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Sirigmus
Araba alçak olmayınca da bu bodykit yakışmaz bence.
Alıntıları Göster
aynen orası öyle
quote:
aynen orası öyle
Alıntıları Göster
ek body kitler asla gözüme iyi güzel gözükmemiştir ama tasarım olarak güzel bunun ek olmayanını yaptırırsanız güzel
quote:
Orijinalden alıntı: 35efu
ek body kitler asla gözüme iyi güzel gözükmemiştir ama tasarım olarak güzel bunun ek olmayanını yaptırırsanız güzel
Alıntıları Göster
Bence bu gereksiz şey yerine yoksa bi RCD510/Çok fonksiyonlu direksiyon/(uzun yol yapıyorsanız)hız sabitleyici falan taktırın.
quote:
Orijinalden alıntı: lonely_man
Bence bu gereksiz şey yerine yoksa bi RCD510/Çok fonksiyonlu direksiyon/(uzun yol yapıyorsanız)hız sabitleyici falan taktırın.
Alıntıları Göster
Güzel gözüküyor
quote:
Orijinalden alıntı: ForumcuKolik
Güzel gözüküyor
Alıntıları Göster
Aracı alçaltmadan yaptırılan body kitler güzel durmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD
Aracı alçaltmadan yaptırılan body kitler güzel durmuyor.