Şimdi Ara

2012 polo body kit (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: albatros93_2

Yeni aldığım polo aracıma bu body kiti yaptırmak istiyorum sizce nasıl.. Gebze'de etiket tuning diye bir firma yapıyormuş

2012 polo body kit

poloya vereceğin parayla 2008-2011 hb bi tane focus titanium x al ona body kit yap st görünümlü hale getir çok daha iyi olur

2012 polo body kit

• aracın yaylarını kestirmedende yine güzel bir görüntü veriyor. ben yaptırdım çokta memnunum
  • GTI olsa tamam da 1,2 70 BG veya 1,4 85 BG poloya ne akla bunlar takılır ki? Hani güçlü veya spor bir yanı olsa neyse.
  • zevk meselesi kardeşim bu.. ben arabada performanstan önce görsellik ararım herkesin zevki ayrıdır saygımız var..
  • yahu millet garipğ garip yorum yapmış sinir oldum varya.. yok ek olduğu çok belli yok şu yok bu.. yahu bence süper işçilik yapılmış.. sanki fabrikada yapılmış gibi durmuş.. ha yere sürter çok alçak türkiye şartlarına gelmez bunda bende hem fikirim de diğer yorumlara kesinlikle katılmıyorum.. yok dizele body kit mi olur diyen biri var yahu birader motorla body kit in ne alakası var.. polo olsun motoru 1000cc olsun yine body kit yapılır.. görsellik yani bu sonuçta.. hele hele bir arkadaşın dediği gibi polo olsun sadesi bile güzel ki arkadaş yapmış 10 numara olmuş.. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.. diğer garip garip yorum yapanlar kapatsın çenesini

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz5561

yahu millet garipğ garip yorum yapmış sinir oldum varya.. yok ek olduğu çok belli yok şu yok bu.. yahu bence süper işçilik yapılmış.. sanki fabrikada yapılmış gibi durmuş.. ha yere sürter çok alçak türkiye şartlarına gelmez bunda bende hem fikirim de diğer yorumlara kesinlikle katılmıyorum.. yok dizele body kit mi olur diyen biri var yahu birader motorla body kit in ne alakası var.. polo olsun motoru 1000cc olsun yine body kit yapılır.. görsellik yani bu sonuçta.. hele hele bir arkadaşın dediği gibi polo olsun sadesi bile güzel ki arkadaş yapmış 10 numara olmuş.. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.. diğer garip garip yorum yapanlar kapatsın çenesini

Eyvallah kardeşim gerekli açıklamayı yapmışsın

• Birde buna jant lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkteki kırmızı polo araç benim daha önce dediğim gibi, ben daha 1 kere tümsekten geçerken sürtmedim ve hızı azaltmadan geçiyorum çoğu zaman. Bilmeden yorum yapanlar önce sorsalarmış, sürtüyor mu diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Linkteki kırmızı polo araç benim daha önce dediğim gibi, ben daha 1 kere tümsekten geçerken sürtmedim ve hızı azaltmadan geçiyorum çoğu zaman. Bilmeden yorum yapanlar önce sorsalarmış, sürtüyor mu diye.

Bizim türk milleti birazda abartmayı seviyo yere silme basmadıktan sonra bi tümsekten hızlı geçmediğin sürece niye sürtsün...
  • fena olmamış ama biraz ''şişkin'' sanki her iki taraf da? ayrıca body-kit uygulanacaksa, en az 16'' jant gerekli.
  • Bu araç beyaz ve tavanında siyah kaplama var, üstelik yeni pasta ciladan çıkmış gibi parıl parıl parlıyor... Eee ne alaka diyeceksiniz; aracın bu kadar güzel görünmesinin en büyük etkenlerinden biri bu bence. Yani farklı renklerde bu kadar güzel görünmeyebilir bu body kit (ilave olarak ek parçalarda renk tutturamama durumu). Yanılıyor da olabilirim, farklı renklerde de görmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_hamen

Bu araç beyaz ve tavanında siyah kaplama var, üstelik yeni pasta ciladan çıkmış gibi parıl parıl parlıyor... Eee ne alaka diyeceksiniz; aracın bu kadar güzel görünmesinin en büyük etkenlerinden biri bu bence. Yani farklı renklerde bu kadar güzel görünmeyebilir bu body kit (ilave olarak ek parçalarda renk tutturamama durumu). Yanılıyor da olabilirim, farklı renklerde de görmek lazım

yaptırdığım arkadaşın ilanında altta geçen slayt şeklindeki resimde var arkadaşım bakabilirsin..
    bence her renkte güzel duruyor fümeyede yapmışlar kırmızıyada griyede ama çoğunluk beyaz çünkü tercih edilen bir renk olduğu için

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-2010-2012-polo-6r-body-kit-tampon-ek-seti-112014825/detay/

• berbat
  • arkasında bi numara göremedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.