Şimdi Ara

2012 SONY 3D LED TV MODELLERİ [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
3
Favori
36.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

46hx850 4400 nakit
  • quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

halen aynı fiyat

46hx850 4400 nakit

Nerede geçerli bu fiyat, stand dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

halen aynı fiyat

46hx850 4400 nakit

evet cevap lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

quote:

Orijinalden alıntı: Saint2

quote:

HX950 serisinin hangi ekran boyutları olacak?

Yazıyor ya arkadaş.... 40-46-55

Gözden kaçmış, şimdi gördüm ekran boyutlarını.
    Buna göre 65" in yeni versiyonu çıkmıyacak demek ki. Belki 2013'te.

Sami sen gaza gelme,elindeki 60lık panel gayet güzel

Sana gelince artık Sharp aldırırım 70/80lik gibi bir panel iyi gider gari

Sen "büyük" meraklısısın,istersen sana Pany 85lik PDP si var valla kardeş süper bir panel
    ama bunu almak için Daire parası vermen gerekiyor aynı panel B&O da var,bunun içinde 2 Daire
    parası vereceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saint2

quote:

HX950 serisinin hangi ekran boyutları olacak?

Yazıyor ya arkadaş.... 40-46-55

Gözden kaçmış, şimdi gördüm ekran boyutlarını.
    Buna göre 65" in yeni versiyonu çıkmıyacak demek ki. Belki 2013'te.

Sami sen gaza gelme,elindeki 60lık panel gayet güzel

Sana gelince artık Sharp aldırırım 70/80lik gibi bir panel iyi gider gari

Sen "büyük" meraklısısın,istersen sana Pany 85lik PDP si var valla kardeş süper bir panel
    ama bunu almak için Daire parası vermen gerekiyor aynı panel B&O da var,bunun içinde 2 Daire
    parası vereceksin

Albani hocam 850 icin senden bir değerlendirme alamadık hala?

820 ile arasinda ne gibi farklar var ki fiyat farkı yok hini, cakma gorilla glass mı var gercekten, local dimmingi ne kdr basarili ki bazi testlerde kapatmışlar ozellikle??

• quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

quote:

halen aynı fiyat

46hx850 4400 nakit

evet cevap lütfen.

ANKARA
    ARMADA SONY CENTER DA HOCAM....
    4400 NAKİT
    STAND DAHİL FİYATI....
  • iyi fiyat vermişler, istanbula kargo ile gönderirlermi acaba :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

quote:

halen aynı fiyat

46hx850 4400 nakit

evet cevap lütfen.

ANKARA
    ARMADA SONY CENTER DA HOCAM....
    4400 NAKİT
    STAND DAHİL FİYATI....

Armada sony center burasi fiyat da güncellenmiş..

Siz gidip pazarlık yapıp bu fiyati almış olabilirsiniz tabi..

http://www.mysonyshop.com/asp/product/3225/Sony-KDL-46HX850-46-117-cm-3D-Dynamic-Edge-LED-LCD-TV

• İSTANBUL'A KARGO İLE YOLLUYORLAR.
    İNTERNET FİYATI İSTER İSTEMEZ BİRAZ YÜKSEK OLUYOR.
    ARAYIN GÖRÜŞÜN. DOĞRU BENİM ORDA ARKADAŞIM ÇALIŞIYOR.
    FİYAT DOĞRU FİYAT...
  • Konustuğum birkaç bayii HX950 için Ağustos ayına kadar gelecek diyorlar. Merak edenlerin bilgisine.
  • @guvven

Kardeş sende taktın kafaya "değerlendirme" diye,bende dikkat edersen ısrarla bir şey yazmadım,yani cevabı
    kendin bulman lazım,soru çok basit ama cevapta çok basit,bana çok daha zor Sony soruları sormalısın

Biz bu seneyi kapattık artık önümüzdeki seneye bakıyoruz

Ve de özellikle o malum Market v.s türü büyük Mağazalardaki Promotör/Satıcılar v.s çalışanlarınıda geçin bir kalem!

Selamlar
    CAN
  • Dediğiniz panel Sharp'ın Elite Pro 70X5FD mi acaba? Ve Türkiye'ye gelse fiyatı ne olur acaba? EnPlus mağazalarından birine sordum, Elite ismini bile duymamış sanırım telefona çıkan bayan.
  • Arkadaslar birsey söyleyin ltf gözüme HX 755 modeli kestirdim pisman olmak istemiyorum fiyati cazip ama kisa süreligine. HX 855 almadim diye üzülürmüyüm yoksa. Fikrinizi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coumuflage -- 17 Mayıs 2012; 17:50:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coumuflage

Arkadaslar birsey söyleyin ltf gözüme HX 755 modeli kestirdim pisman olmak istemiyorum fiyati cazip ama kisa süreligine. HX 855 almadim diye üzülürmüyüm yoksa. Fikrinizi alabilir miyim?

okudugum yorumlara göre kesinlikle hx850 çok daha iyi. Ama fiyat farkı ne kadar, bütçeniz nedir bilemediğim için seçim size kalmış.
  • quote:

Dediğiniz panel Sharp'ın Elite Pro 70X5FD mi acaba? Ve Türkiye'ye gelse fiyatı ne olur acaba? EnPlus mağazalarından birine sordum, Elite ismini bile duymamış sanırım telefona çıkan bayan.

Sami iyi akşamlar

Evet bahsettiğim panel Sharp-ELITE 60"/70" X5FD Serisidir+

"ELITE" Markası USA/Canada için özel Lisanslı ürün olduğundan sadece bu iki ülkede satılabilmektedir!

Patent sahibi; Pioneer Corp./Japan ve Lisansı kiralayan ise Sharp Corp./Japan dır

Ancak burada bir istisnai durum vardır ve ELITE Brand olarak sadece USA/Canada da satılabiliyor ve Çin de ise
    aynı panel "SHARP" olarak satılmaktadır!!

Anlaşma mucibi henüz bir başka ülkede satılamıyor ve bugüne kadar "ELITE" sadece USA/Canada da Pio PDP ler
    olarak satıldı!şuanda ise Sharp ın ürettiği,Pio destekli LCD panel ise yine ELITE Markasıyla satılmakta olup
    2D/3D olarak dünyanın en iyi panelidir(2010/2011/2012)

++
    "EnPlus" ile hiç alakası yoktur şimdilik bu panelin! Her ne kadar Sharp ın TR Distribütör firması ENKAY(ENPlus mağazaları)
    olsada bu panelin özel durumu sebebiyle değil TR de,Avrupada bile çıkması imkansızdır!

Bir ara Digicom bir balon uçurmuştu;görüşmeler sürüyor v.s diye ama hikaye çıktı bu iş

Pio nun UK deki montaj fabrikası duruyor ama ELITE paneli burası sanırım teknik olarak toplayamaz!
    Geriye bir tek Sharp-Spain fabrikası kalıyor ve burası teknik olarak toplar ama bundan sonrası yine bilinmiyor!

Sharp,Avrupa gibi uyuz pazarlara hiç bakmaz!! malınıda bu pazarda rezil etmek istemez! ayrıca pazar bu panel için fazla küçük!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

quote:

Arkadaslar birsey söyleyin ltf gözüme HX 755 modeli kestirdim pisman olmak istemiyorum fiyati cazip ama kisa süreligine. HX 855 almadim diye üzülürmüyüm yoksa. Fikrinizi alabilir miyim?

okudugum yorumlara göre kesinlikle hx850 çok daha iyi. Ama fiyat farkı ne kadar, bütçeniz nedir bilemediğim için seçim size kalmış.

HX 855 suan icin bütcem üzerinde malesef.
    Alacagim fiyatin yarisi kadar daha bir ücret ödemeliyim. Resim kalitesinde pek fark göremedim iki modele kiyasla.

HX 855 > Edge Led + Local dimming 800 hz
    HX 755 > Edge Led + Micro ( baska bir yerde Local dimming ) okudum.. 400 hz.

Size göre bu fiyat farkini hak ediyormu 855?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sn. Albani Teşekkür ederim. Bu paneli tavsiye edince bir şekilde Türkiye'de satılacak sanmıştım. Öyle olsa bile 20.000,-TL den aşağı olmaz sanırım ki, bu da bizi kat kat aşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 17 Mayıs 2012; 23:01:47 >
  • Pio başlığında bu ELITE konusundan epeyi bir bahsetmiştim,maalesef gelme şansı yok gibi

USA da 60lik panel $ 5,5bin;70lik ise $ 8bin gibi,ancak çok enteresandır bu meret 1,5 sene önce çıktı,fiyatı bir milim
    oynamadı gibi!!!
    Böyle bir şey USA panel tarihinde hiç olmadı,millet 6ay veya 1 sene bekledi belki fiyatı düşer de öyle alırız diye
    ama fiyat yerinde sayıyor ve iki seneye yaklaşıyor,herifler ilk günkü gibi satıyor,normalde USA da üretici fiyat ilan eder
    mal çıkar ve 1 hafta sonra fiyat iner ve 2/3 ay sonrada bayağı iner,ama ELITE ler adı gibi fiyatlarıda elit yaw

++

Avrupaya gelseydi en iyi ihtimalle $ 12bin kağıt olurdu 70lik panel ama bu fiyata bu panel TR de çok rahat satardı!
    Ben şahsen hepsini satabilirdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

quote:

HX 855 suan icin bütcem üzerinde malesef.
    Alacagim fiyatin yarisi kadar daha bir ücret ödemeliyim. Resim kalitesinde pek fark göremedim iki modele kiyasla.

HX 855 > Edge Led + Local dimming 800 hz
    HX 755 > Edge Led + Micro ( baska bir yerde Local dimming ) okudum.. 400 hz.

Size göre bu fiyat farkini hak ediyormu 855?

bence en büyük var hx850nin monolitich dizaynı ve standı. hx750 monolitich değil. monolitich dizayn alçak bir tv sehpasıyla ile çok şık duracaktır ve güzel bir izleme açısı sunacaktır diye tahmin ediyorum. eğer bu dizayn sizin için çok önem arz etmiyorsa bence gereksiz tabi üstadlar daha iyi bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 20 Mayıs 2012; 16:28:27 >

• Merhaba arkadaşlar,
    Ben de bugün 46Hx850 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Yaklaşık 6 aydır burayı takip ediyorum fakat ilk mesajım bugüne kısmetmiş. 6 ayda nx720, hx 720, hx 820 derken Hx850'de karar kıldım ve aldım. fiyatı 4099 tl. Kozyatağı carrefourdaki sony centerdan aldım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.