Şimdi Ara

2012 SONY 3D LED TV MODELLERİ [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
232
Cevap
3
Favori
36.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 40 hx750 ye uyumlu kablosuz klavye mause varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 modellerde nedense hiç hareket yok.
  • sony 2013 modellerden haber varmı,3 metreden gözü yormadan izlemek için kaç inch tv alınabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sami,sen "hareket" istiyorsan LGE ve Samy başıklarına takılacaksın dostum

Hareket demek "sorun" demektir!! sorun yoksa zaten kimse girmez!

Bak bizim Pio başlığına hiç hareket yok veya Tosh başlıklarına NEDEN?? sorun yokta ondan

Sony lerde öyle sayılır

can hocam şuan teknosada 40ex720 1.500 lira.. ben ps3 için kullanıcaktım tavsiye eder misin? bu konu altında hiç bahsedilmemiş 40ex720 den.. teşekkürler şimdiden.

• Fiyatı makul gibi geliyor.
  • 46HX750 aldım 3d gözlüğe ihityacım var nerden ve ne alayım?
  • TVyi aldığınız yerden hang igözlüklerin uygun olduğunu sorabilirsiniz.
  • Sarper 77 S kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın uzun zaman oldu forumlara ve mesajlara bakmayalı.
    Ama TV u yeterince kullanma ve artı eksilerini değerlendirme şansı oldu:

Artıları: 1.Sony kalitesi malzemesinde ve ergonomisinde hissediliyor.
    2. Ölü piksel yok ve siyah kontrastında asla sorun yaşamadım
    3.O kadar net ve canlı görüntüsü var ki ilk 1 ay TV e alışamadık (ki birçok görüntü ve ekran modu var) düşük kalite sinema filmleri hemen belli oluyor bu TV ile. Ama şimdi Sony e alışınca başka TV lar garip geliyor.(D smart hd yayını ile iyi bir performans yakaladım)
    4. 2 adet usb, aux ve 4 adet hdmı girişi gayet yeterli.

Eksileri: 1.USB den video oynatmada diğer markaların gerisinde:Belirli ve kısıtlı formatları tanıyor , taşınabilir belleklerin hepsini değil bazısını okuyor, harici harddiski tanıtamadım mesela.Ama TV nin oynatmadığı video formatlarını uygun formlara dönüştürüp 4 gb usb taşınabilir bellekle sorunsuz izliyorum.
    2. DLNA var ama bir türlü İpad veya iphone ile eşleştiremedim.
    3. 3D işlevi fena değil ama gözlükLER TR de çok pahalı.Ben aktif gözlük olarak TDG-BR250 (usb den şarj olan, biraz ağırca ama görme alanını tamamen kapsayan tip) kullanıyorum. 1/2 saatten sonra bende vertigo rahatsızlığı olduğundan belki, başağrısı ve sersemlik yapıyor. Bir filmi 3d olarak hiç bitiremedim.

Sonuç olarak Sony kalitesinden memnunum, 1 yılı aşkındır kullanıyorum, iyi ki kararım sony olmuş diyorum.
    Son bir not 1997 yılında ilk maaşımla, maaşımın tamamını vererek aldığım 37 Sony TV um hala ilk günkü gibi çalışıyorsa ufak tefek eksiklerine ve diğer firmalara göre biraz pahalı olmasına rağmen bir sonraki tercihim yine sony olur gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: meefeesee

Kusura bakmayın uzun zaman oldu forumlara ve mesajlara bakmayalı.
    Ama TV u yeterince kullanma ve artı eksilerini değerlendirme şansı oldu:

Artıları: 1.Sony kalitesi malzemesinde ve ergonomisinde hissediliyor.
    2. Ölü piksel yok ve siyah kontrastında asla sorun yaşamadım
    3.O kadar net ve canlı görüntüsü var ki ilk 1 ay TV e alışamadık (ki birçok görüntü ve ekran modu var) düşük kalite sinema filmleri hemen belli oluyor bu TV ile. Ama şimdi Sony e alışınca başka TV lar garip geliyor.(D smart hd yayını ile iyi bir performans yakaladım)
    4. 2 adet usb, aux ve 4 adet hdmı girişi gayet yeterli.

Eksileri: 1.USB den video oynatmada diğer markaların gerisinde:Belirli ve kısıtlı formatları tanıyor , taşınabilir belleklerin hepsini değil bazısını okuyor, harici harddiski tanıtamadım mesela.Ama TV nin oynatmadığı video formatlarını uygun formlara dönüştürüp 4 gb usb taşınabilir bellekle sorunsuz izliyorum.
    2. DLNA var ama bir türlü İpad veya iphone ile eşleştiremedim.
    3. 3D işlevi fena değil ama gözlükLER TR de çok pahalı.Ben aktif gözlük olarak TDG-BR250 (usb den şarj olan, biraz ağırca ama görme alanını tamamen kapsayan tip) kullanıyorum. 1/2 saatten sonra bende vertigo rahatsızlığı olduğundan belki, başağrısı ve sersemlik yapıyor. Bir filmi 3d olarak hiç bitiremedim.

Sonuç olarak Sony kalitesinden memnunum, 1 yılı aşkındır kullanıyorum, iyi ki kararım sony olmuş diyorum.
    Son bir not 1997 yılında ilk maaşımla, maaşımın tamamını vererek aldığım 37 Sony TV um hala ilk günkü gibi çalışıyorsa ufak tefek eksiklerine ve diğer firmalara göre biraz pahalı olmasına rağmen bir sonraki tercihim yine sony olur gibi.

teşekkürler...

• 46hx750 aldım uygulamalar vardı opera market şimdi nedense yok sadece sony entertainment var en son gelen güncelleme ile kalktmı uygulama marketi yoksa tv demi sorun ?
  • Yıl 2014 ama Sony 55hx900 almak isteyenler Aydın sonycenterda var fiyatı 5999 tl ama şunu belirtiyim tv daha önce mağazada yoktu yeni gördüm, görüntüsü müthişti alabilseydim alırdım ama fiyat beni aşar.
  • EX550 serisiyle alakalı tavsiye istiyorum ben de. Ebayde gezinirken Sony'nin 26" büyüklüğündeki (sanırsam parlak beyaz çerçeveli) KDL-26EX553 modeline denk geldim. Mutfağım biraz geniş olduğundan 26" ölçü sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum, beyaz çerçeveli olması da cazip kılıyor tabi. Sony Europe sitesinden ürünün özelliklerine baktım, çoğunlukla ingiltere pazarı için çıkarılmış bir ürün zannedersem; ülkemize hiç giriş yaptı mı 26" serisi acaba? DVB-C tuneri dahil, fakat DVB-S tuneri var mı göremedim. TR'de bulamadım üründen, lakin ebay.uk sitesinde bir ürün var, gözü karartıp almak ne derece mantıklı bir de o var tabi.

Yoksa hiç maceraya girmeden, toshibanın 24" mat beyaz çerçeveli tvlerine mi yönelsem. teknosada varmış üründen.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.