Şimdi Ara

2012 SONY 3D LED TV MODELLERİ [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
3
Favori
36.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm herkeze sony 2012 tv lerinden 46hx855 almayi dusunuyorum bu urun hakinda yorum bekliyorum fiyati 1699€.fiyat cokmu degermi okadar praya birde BAEP yaziyor bu BAEP ne anlama geliyor saygilar.

http://www.saturn.at/produktinfo/?cat=N03.05.&groupId=1&parentCat=T00.00.12.13.&sku=1198954&creator=SONY

2012 SONY 3D LED TV MODELLERİ [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Albani hocam,

HX7 serisinin 2011 modellerinin 2012'den daha iyi olduğu söyleniyor (yenilerde local dimming yokmuş vs.) Benim asıl merak ettiğim HX8 serisi için durum nedir? Olası fiyat farkını bir kenara koyarsak, sadece resim açısından bu seride 2011 mi 2012'mi tavsiye edersiniz?

Edit: DF'da bugün başka bir arkadaşın 40hx850 sorusuna olumlu döndüğünüzü bu mesajı yazdıktan sonra okudum. Tabii benim sorum daha çok 2011/2012 karşılaştırması açısından ve daha büyük boyutlar için.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 5 Mayıs 2012; 16:39:21 >
  • yeni serilerde local dimming yokmu bahsetiginiz 7hx serisimi 8hx serisi icinmi birde albani ustanin yorumlarini bekliyorum saygilar kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay1 -- 5 Mayıs 2012; 19:54:45 >
  • ARKADAŞLAR MERHABA

2012 HX75 SERİSİNDE FRAME DİMMİNG VAR
    HX85 DE İSE LOCAL DİMMİNG MEVCUTTUR.

YOK DİYEN ARKADAŞLARA YADA YAZILARA İNANMAYIN. ELİMDE 2012 SONY T.V. KATALOĞU VAR....
    ORDAN BAKIYORUM....
  • merhaba arkadaşlar.. soru çok basit :) 46hx920 mi ? 46 hx850 mi ?

izleme ağırlığı (teledünya ile) sd-hd-bluray-3d film olacak..

izleme mesafesi 4 metre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

ARKADAŞLAR MERHABA

2012 HX75 SERİSİNDE FRAME DİMMİNG VAR
    HX85 DE İSE LOCAL DİMMİNG MEVCUTTUR.

YOK DİYEN ARKADAŞLARA YADA YAZILARA İNANMAYIN. ELİMDE 2012 SONY T.V. KATALOĞU VAR....
    ORDAN BAKIYORUM....

Sen Servis temi çalışıyorsun?
    Veya "Teknik Sony" bilgisi sahibimisin?

Senin görevin nedir Sony de? veya sadece bir satış elemanımısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 6 Mayıs 2012; 14:31:04 >
  • sony ürünlerini çok yakından takip eden
    özelliklerini iyi bilen biriyim. araştırma yaparak konuşurum.
    bilinçli bi tüketiciyim sadece.
    anladığım kadarıyla sende japon düşmanısın yada sony düşmanısın.
  • sony de local dimmig var degilmi 2012 serilerinde ben saticilarin sözlerine inanmiyoru neden derseni satigi ürünü kendisi de bilmiyor tabiki ben hepsini kastetmiyorum tabiki bilincli saticilarda var tabiki de ben isimi garantiye almak icin arastiriyorum kolay gelsin.
  • Hx750 için okuduğum review'ler oldukça kötü olmasına rağmen yeni yeni gelen HX850 review'leri oldukça iyi gibi. İlk gelen önemli değerlendirme:

http://www.whathifi.com/review/sony-kdl-55hx853

5 yıldız almış.
  • quote:

sony ürünlerini çok yakından takip eden

Senin beni tanımadığın aşikar,
    Önce beni tanı sonra gel!

Kullanıcı adıma tıkla,senelerdir yazdıklarımı bir güzel okursan hem Sony yi öğrenmiş olursun hemde
    ona buna ondan sonra ahkam kesersin!

TR de herhalde bir istatistik yapılmış olsaydı,en çok "capon" panel sattıran adamın ben olduğu ortaya çıkardı!
    Efsane Pio dahil "capon" lar benden sorulur
    Hatta satılmayan hatta bilinmeyen bazı caponları ben tek başıma sattırdım!

HX9x larda rekor benim elimde!

Sen en iyisi önce bir şeyler öğren sonra ona buna sar ve ahkam kes!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 6 Mayıs 2012; 22:29:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

sony ürünlerini çok yakından takip eden

Senin beni tanımadığın aşikar,
    Önce beni tanı sonra gel!

Kullanıcı adıma tıkla,senelerdir yazdıklarımı bir güzel okursan hem Sony yi öğrenmiş olursun hemde
    ona buna ondan sonra ahkam kesersin!

TR de herhalde bir istatistik yapılmış olsaydı,en çok "capon" panel sattıran adamın ben olduğu ortaya çıkardı!
    Efsane Pio dahil "capon" lar benden sorulur
    Hatta satılmayan hatta bilinmeyen bazı caponları ben tek başıma sattırdım!

HX9x larda rekor benim elimde!

Sen en iyisi önce bir şeyler öğren sonra ona buna sar ve ahkam kes!

Sayın Albani,

HX950/953 ile ilgili duyumunuz var mıdır? Ben birkaç forumda yıl sonuna doğru çıkacağını okudum.

Shary 945 serisi için de bu sene çıkmayacağını okudum. LM9600 için de kötü yorumlar var. Ne yapacağım bu sene, local dimming'li yeni bir panel bulamayacak mıyız acaba?

HX950 çıkacak ise acaba beklemeye değer mi? :S HX850 için de yorumlarınızı bekleyeceğim. Henüz çok fazla review gelmedi.

• arkadaslar hx855 serisinde local dimming varmi yokmu kesin bilen varmi birde albani usta senin yorumunu beklemekteyim önceki aldigim tv yi senin yorumlarina dayanak aldim ve beni yaniltmadi gercekten mukemel kulandigim simdiki model sony 52hx905 mukemel.
    ama ben ikinci bir tv almak istiyorum samsung 46d6500 aldim bir hafta kulandim benim hic hosuma gitmedi isik sizmasi ve bulutlanma 3d kaliteside hic benim hosuma gitmedi bende geri verdim onun yerine sony yeni cikardigi 46hx855 serisini gördüm dis görünüsü bana göre mukemmel ama ben biraz da özelikleri ögrenmek istiyorum albani usta yardim edersen sevinirm saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay1 -- 7 Mayıs 2012; 6:02:09 >
  • albani hocam bizde bekliyoruz hx850 yi
    alalım mı
  • bu sitede local dimmig oldugundan bahsediyor ben yinede albani ustanin yorumunu bekliyorum.

http://www.hifi-berlin.com/Online-Shop/TV/Sony/Sony-KDL-55HX855.html#anker_fragen
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviay1

bu sitede local dimmig oldugundan bahsediyor ben yinede albani ustanin yorumunu bekliyorum.

http://www.hifi-berlin.com/Online-Shop/TV/Sony/Sony-KDL-55HX855.html#anker_fragen

edge lit with local dimming var. yani ledler yine köşelerde ve kısıtlı miktarda bir lokal karartma mevcut. LEdler panelin arkasında değil yani hx920 gibi, o yüzden muhtemelen o kadar başarılı olmayacaktır. Ama gelen ilk yorumlar başarılı bir edge-led olacağı yolunda.

• Albani Hocam yakın gelecekte Sony 70" ve üstü model üretecek mi? Herhangi bir duyum var mı?
  • Sami sende taktın kafaya büyük panele,elindeki sana yeter kardeşim

Sana şayet gelirse 70lik ELITE aldıracağım,sen şimdiden cukkayı doldurmaya bak

70lik diğer üreticilerden sanırım çıkmayacak gibi çünkü 65 den sonra 70lik panel kesmek(Sharp hariç)
    diğer Modül üreticileri için rantbl ve maliyet açısından da uygun değildir!!

Sony Modülleri Mid/Hi panellerde Samsung S_PVA kullanıyor ama bazı seneler Sharp kullanıyor!!!
    Sharp lar maliyet açısından çok pahalı olduğu için tercih daima Samsung oluyor!

80/85lik Modül üretimi için Sharp zaten hazırda bekliyor ve büyük ihtimalle bu sene 85lik Modül çıkarabilir(rakiplerini kolluyor sadece)
    85lik panel zaten Pany ve B&O da var PDP olarak(B&O daki Modül de zaten Pany nindir!)
    Sanırım TFT-LCD olarak ilk hedef 85lik üretmek ve Sharp ta sistem hazır bunun için,LGE ve Samy de ise bandlar Sharp kadar büyük olmadığı
    için ya her zaman olduğu üzere Sharp tan Lisans kiralayacaklar veya bir şekilde teknik lisans/yardım almaları gerekiyor!

Ayrıca maliyet çok önemli ve Sharp açısından kullanılan teknoloji ve teknik itibarıyla bandlar çok geniş ve "üretim riski" durumu çok çok düşüktür
    çünkü ham-cam-panel(substrate-sheet)ebatı büyüdükçe kesilme ve kırılma riski çok fazladır ve bunun için özel bir teknik gerekiyor işte buda sadece
    Sharp ta vardır kırmadan üretip-kesip-traşlamak bayağı bir beceri istiyor ve risk arttıkça da(Sharp harici üreticilerde)her kırılan sheet maliyeti
    panel maliyetinin üzerine ekleniyor

++

• albani usta ben hx855 icin sizden yorum bekliyorum 46hx855 fiyati 1699€ sizce nasil uygunmu.
  • http://www.saturn.at/produktinfo/?parentCat=T00.00.12.13.&cat=F00.00.15.80.&sku=1196321

203 cm lik sharp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay1 -- 7 Mayıs 2012; 22:38:22 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.