Şimdi Ara

2012 SONY 3D LED TV MODELLERİ [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
3
Favori
36.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8x de "Monolitich-stand" Optional dır ama fiyatını bilmiyorum,Bayisine sorun fiyatını,şayet kullanacaksınız ama
    asacaksanız hiç almayın o zaman!
    Speak.olanını yine bilmiyorum!

yaw bunlara takılmayın arkadaşlar,siz önce paneli belirleyin!

HX8x ler 46/55 dir ama SonyEurasia 55 getirmiyor veya getirmeyi kesmiş olabilir!

NX ile HX arasında fark var! ama arada ciddi bir fark yok tabiki!

2011 Model olarak HX8/9 daha iyi

++
    Kardeş Samy ve LGE demek başlı başına zaten sorun demektir!
    Sony ile aynı kulvarda değil bunlar hiç bir şekilde!
    Kaldıki Sony deki Modüller de zaten Samsung ama ortaya çıkan manzara ve sonrası
    Sony lehine!

NH7x alırım ama Samy/LGE almam(bu benim şahsi görüşümdür,şu iyidir bu iyidir diye tartışmıyorum)
    Ama Sony alıpta Mura/Bleeding/hatalı pixel v.s çıkmasıda olası tabiki ancak bunun oranı Samy den
    ciddi manada düşüktür+SonyEurasia Servis/Müşteri Hizmetleri olarakta çok çok daha iyi!

++

• Tamam istediğim stand'ın adını öğrenmiş oldum.

Demek ki Sony Eurasia 55'' HX820 getirmiyor çünkü resmi sitede bile yok.
    Elektronik marketlere gide-gele 46'' gözüme küçük gelmeye başladı.
    İzleme mesafem 3.5 metre olacağı için ve gözüm de bozuk olduğundan artık 55'' düşünüyorum.
    55HX820 gelmiyor, 55HX920 bir servet.
    Bu sebeple 55NX720 en mantıklı seçenek şuan için.

Cevaplar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

8x de "Monolitich-stand" Optional dır ama fiyatını bilmiyorum,Bayisine sorun fiyatını,şayet kullanacaksınız ama
    asacaksanız hiç almayın o zaman!
    Speak.olanını yine bilmiyorum!

yaw bunlara takılmayın arkadaşlar,siz önce paneli belirleyin!

HX8x ler 46/55 dir ama SonyEurasia 55 getirmiyor veya getirmeyi kesmiş olabilir!

NX ile HX arasında fark var! ama arada ciddi bir fark yok tabiki!

2011 Model olarak HX8/9 daha iyi

++
    Kardeş Samy ve LGE demek başlı başına zaten sorun demektir!
    Sony ile aynı kulvarda değil bunlar hiç bir şekilde!
    Kaldıki Sony deki Modüller de zaten Samsung ama ortaya çıkan manzara ve sonrası
    Sony lehine!

NH7x alırım ama Samy/LGE almam(bu benim şahsi görüşümdür,şu iyidir bu iyidir diye tartışmıyorum)
    Ama Sony alıpta Mura/Bleeding/hatalı pixel v.s çıkmasıda olası tabiki ancak bunun oranı Samy den
    ciddi manada düşüktür+SonyEurasia Servis/Müşteri Hizmetleri olarakta çok çok daha iyi!

++

Albani selam, kaçtır sana soruyorum ama yoğunluktan denk getiremedim sanırım :)

Ben 46nx720 aldım ama senin bu tv ve serisi için incelemeni hiç bir yerde bulamadım, tv yi asmaktan bahsetmişsin, özelliklerinden vs. de parça parça...

Var mıdır , bir yorumun, rica edebilir miyiz ?

Selamlar,

• 55 hx 920 8200 tl yaww bu fiyat duşmez mi !!!!!!!
  • 46Hx920 almayı bir ara düşünüyordum ama o kadar para çıkartamadım ,, 46D8000 aldım şansa kronik sorunlar yok bende , şans , sağlam bir 46D8000 gerçekten F/P olarak çok başarılı ( son güncellemeler ile tv şekil aldı resmen )
  • quote:

Orijinalden alıntı: laguns

55 hx 920 8200 tl yaww bu fiyat duşmez mi !!!!!!!

o fiyatın üstüne 1 kağıt daha koyarsan sana 6090 tavsiye ediyorum o zaman, vede son noktayı koyarsın panel işinde

ama 8,2 kağıt sende yoksa veya bu para verilirmi kardeşim dersen o zaman HX8x lere bak,buda çok güzel bir panel
    hatta bayağı güzel bir panel!

++
  • slm . bütçem çok değil bu40nx720 serisi alınır mı ben d6000 aldım sadece izleme acısından sorun yaşadım sence nx720 mi yoksa hx720 mi yoksa 2500 tl civarında sony önereceğiniz varmı sharp da olabilir ama beni en az 7-8 sene götürsün teşekkür ederim. cevapını bekliyorum
  • arkadaşlar bence 40hx720 tercih edin.
    şu anda fiyatı çok iyi
    artı olarakta 199 tl ye ps3 oyun ve skype kamera veriyorlar.

cihazın fiyatıda çok iyi. şu anda ankarada 2800 liraya taksitle satılıyor....

40hx720 on numara tv bence
  • aşağıdaki özelliklerde televizyon önerebilirmisiniz?

gerekli olanlar:
    -LED tv
    -full HD
    -42 inch (42 yoksa 40)
    -sony
    -2500TL bütçe
    -DVB c ve s (dahili teledünya ve uydu)
    -ethernet bağlantısı

quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank
    40hx720 on numara tv bence
    dahili uydusu yok :(

http://forum.donanimhaber.com/m_57094633/tm.htm buradaki televizyon tam istediğim gibi, ama eurasia getirmiyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

quote:

Orijinalden alıntı: albani
    Sony Hi-End(Seri numarası önemli değil)yine amiyane tabirle parayı götürür!
    Ayrıca "stabilitede" 8xx ler 9xx lardan çok daha iyi olduğu adeta kanıtlanmıştır!!

Can Hocam yani HX920 yerine HX820'yi mi tercih etmeliyiz?
    eğer doğru anlamışsam "Edge LED", "Intelligent Peak LED"den daha iyi mi performans veriyor?

bir de arkadaşlar 55HX820 diye bir boyut yok mu ?
    resmi sony sitesine bakınıyorum bulamadım.

son olarak HX820 serisi ile metal tv altlığı kullanılıyor mu ?

Mor Fare'nin sitesinde gördüm şimdi. 55HX850 yolda. 820 ile farkı ne bilemiyorum. 2012 modeli olabilir.
    www.morfare.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 30 Ocak 2012; 0:30:41 >

• Bende sony 40-46 hx720 ve 40-46nx720 modelleri arasında kaldım. Bugün sony bayisinde bu 2 modeli inceledim. Satıcı bana 40hx720 modelini önerdi. 2 modelde yanya duruyordu aynı görüntü yayınlanıyordu ve 40hx720 modelinde beyazlar daha parlak ve beyaz duruyordu. Görüntü kalitesi biraz daha iyiydi sanki. Ayarlarının yapılı oluğ olmadığını sorduğumda 2 sinde de ayarlar yapılı dedi satıcı.

Sizin tavsiyeniz nedir acaba. 40hx720 modelin fiyatını 3099 40nx720 içinde 3399 fiyat verdiler. İstanbul bileşimde 40hx720 modelin fiyatıda 2399 istanbul bileşimden tv alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coni85

Bende sony 40-46 hx720 ve 40-46nx720 modelleri arasında kaldım. Bugün sony bayisinde bu 2 modeli inceledim. Satıcı bana 40hx720 modelini önerdi. 2 modelde yanya duruyordu aynı görüntü yayınlanıyordu ve 40hx720 modelinde beyazlar daha parlak ve beyaz duruyordu. Görüntü kalitesi biraz daha iyiydi sanki. Ayarlarının yapılı oluğ olmadığını sorduğumda 2 sinde de ayarlar yapılı dedi satıcı.

Sizin tavsiyeniz nedir acaba. 40hx720 modelin fiyatını 3099 40nx720 içinde 3399 fiyat verdiler. İstanbul bileşimde 40hx720 modelin fiyatıda 2399 istanbul bileşimden tv alınır mı?

Dostum 46nx720 yi arastirırsan 3.400-3.500 gibi bir fiyata bulabilirsin 40''e o para verilmez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

quote:

Bende sony 40-46 hx720 ve 40-46nx720 modelleri arasında kaldım. Bugün sony bayisinde bu 2 modeli inceledim. Satıcı bana 40hx720 modelini önerdi. 2 modelde yanya duruyordu aynı görüntü yayınlanıyordu ve 40hx720 modelinde beyazlar daha parlak ve beyaz duruyordu. Görüntü kalitesi biraz daha iyiydi sanki. Ayarlarının yapılı oluğ olmadığını sorduğumda 2 sinde de ayarlar yapılı dedi satıcı.

Dostum 46nx720 yi arastirırsan 3.400-3.500 gibi bir fiyata bulabilirsin 40''e o para verilmez...

Cevabın için teşekkürler biraz daha araştırdığımda şu fiyatları buldum.

40nx720 2800 liraya Burada var

46nx720 3300 liraya burada var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

quote:

Cevabın için teşekkürler biraz daha araştırdığımda şu fiyatları buldum.

40nx720 2800 liraya Burada var

46nx720 3300 liraya burada var.

Ne demek dostum,kaliteli birsey alicaksan ki oyle dogrusunu soylemek gerekirse 46'' altina dusme derimpisman olmazsin

• Herkese merhaba,
    46NX720 ile 46HX720 arasında karar veremedim bir türlü.Fiyat performans açısından hangisini al derseniz bugün gidip alacağım. Şu kararsızlık öldürecek beni yaa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepidik

Herkese merhaba,
    46NX720 ile 46HX720 arasında karar veremedim bir türlü.Fiyat performans açısından hangisini al derseniz bugün gidip alacağım. Şu kararsızlık öldürecek beni yaa..

Bende bunun arasında kaldım ve gittim ikisinin birleşimi olan 46hx820 aldım 4.700 e :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

quote:

Herkese merhaba,

Bende bunun arasında kaldım ve gittim ikisinin birleşimi olan 46hx820 aldım 4.700 e :D

yanında ne verdiler hocam? gözlük ya da stand koparabildin mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

quote:

Herkese merhaba,

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
    Bugün Sony bayisine sordum 5.250 fiyat verdiler HX820 ye.Sizinki epey uygun olmuş.Ben maalesef alamadım sanırım kampanyayı da kaçırdım.Bugün Sony bayiisinden aldığım fiyatlar;
    46HX720 = 3.999
    46NX720 = 3.800
    Pzar günü aldığım Vatan fiyatları şöyleydi,
    HX = 3.990
    NX = 3.000
    HX820 sormadım.

Kısmet bakalım.

• quote:

quote:

quote:

Herkese merhaba,

Sony bayisi gözlük verdi ama mediamarkın taksit seçeneği uygun geldiği için ürünü sade aldım :D 4.700 ün 2.700 ünü nakit verdim üstünü bonus 10 kart vade farksız böldürdüm :D

kurtuldum şu nx hx 720 lik karmaşasasından ya :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkese merhaba,

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
    Bugün Sony bayisine sordum 5.250 fiyat verdiler HX820 ye.Sizinki epey uygun olmuş.Ben maalesef alamadım sanırım kampanyayı da kaçırdım.Bugün Sony bayiisinden aldığım fiyatlar;
    46HX720 = 3.999
    46NX720 = 3.800
    Pzar günü aldığım Vatan fiyatları şöyleydi,
    HX = 3.990
    NX = 3.000
    HX820 sormadım.

Kısmet bakalım.

İlk baş hepsi kazık fiyatı veriyorlar :D Sony bayileri etiket fiyatı 5400, mediamark 6.000, vatan da 5000 küsür fiyat çekmişti :D
    46hx820 için

Bende sizde çok pahalıymış nette 4700 e kadar buldum, gideyim ordan alayım dedikçe hepsi istediğim fiyata indiler bende taksit imkanından faydalanmak için mediamarktan 10 taksit vadesiz aldım hocam :D 4700 e

biraz önce kampanya kaydımıda yaptırdım, ps3 ü satınca 4000 liraya gelecek 46hx820 bana :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.