Şimdi Ara

2012 SONY 3D LED TV MODELLERİ [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
3
Favori
36.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizaya

quote:

Orijinalden alıntı: kepidik

quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kepidik

Herkese merhaba,
    46NX720 ile 46HX720 arasında karar veremedim bir türlü.Fiyat performans açısından hangisini al derseniz bugün gidip alacağım. Şu kararsızlık öldürecek beni yaa..

Bende bunun arasında kaldım ve gittim ikisinin birleşimi olan 46hx820 aldım 4.700 e :D

yanında ne verdiler hocam? gözlük ya da stand koparabildin mi??

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
    Bugün Sony bayisine sordum 5.250 fiyat verdiler HX820 ye.Sizinki epey uygun olmuş.Ben maalesef alamadım sanırım kampanyayı da kaçırdım.Bugün Sony bayiisinden aldığım fiyatlar;
    46HX720 = 3.999
    46NX720 = 3.800
    Pzar günü aldığım Vatan fiyatları şöyleydi,
    HX = 3.990
    NX = 3.000
    HX820 sormadım.

Kısmet bakalım.

İlk baş hepsi kazık fiyatı veriyorlar :D Sony bayileri etiket fiyatı 5400, mediamark 6.000, vatan da 5000 küsür fiyat çekmişti :D
    46hx820 için

Bende sizde çok pahalıymış nette 4700 e kadar buldum, gideyim ordan alayım dedikçe hepsi istediğim fiyata indiler bende taksit imkanından faydalanmak için mediamarktan 10 taksit vadesiz aldım hocam :D 4700 e

biraz önce kampanya kaydımıda yaptırdım, ps3 ü satınca 4000 liraya gelecek 46hx820 bana :D

vayy çok çok iyi fiyat ya. nx720 ye o parayı istiyor burda açgözlü bayiler. inş. iyi bi kampyanya indirim falan bişi denk gelir bize de.

• Ama o sony kampanyası bitti 1-2 ay dişini sık tv alma hocam, mart ayında 2012 modeller geliyor...Ben kampanya olduğu için aldım erkenden :D
  • HX850 beklemeye değer mi ki? Hangi ay gelir?

Ben ucuza kaçıp Nx720 mi alsam? yoksa Hx820, Hx850 ya da paraya kıyıp Hx920 mi alsam bilemiyorum. Bir de çok ciddi beklediğim VT50 var ki o TV'den çok umutluyum. Albani üstad birşey der mi ki? Sanırım yeni TV'lerin hem profosyonel hem kullanıcı yorumlarını bekleyeceğim. Ama en azından ya sony ya da pany VT50 ya da WT50 alacağımı biliyorum.
  • yeni modellerin tek iyi yanı eskilerini ucuzlatacak olmasıdır.
  • O da mantıklı bir seçim çünkü 2012 modelleriyle 2011 modelleri arasında pek büyük fark olmıyacakmış.
  • arkadaşlar sony 46nx720 + 3 gözlük + sub stand + uncharted 3 oyun + 3 yıl ek garanti 4650TL uygun mudur 10 taksit yapılabiliyor ??? uygun derseniz almayı planlıyorum sony yetkili bayi internet satışı falan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 3 Şubat 2012; 19:42:40 >
  • quote:

arkadaşlar sony 46nx720 + 3 gözlük + sub stand + uncharted 3 oyun + 3 yıl ek garanti 4650TL uygun mudur 10 taksit yapılabiliyor ??? uygun derseniz almayı planlıyorum sony yetkili bayi internet satışı falan değil.

kratostol pahalı gibi hocam...
    ben ayın 31 inde, 46hx820+skype kamera+ playstation3+ 1 3D gözlük + stand
    toplam 4.700 e aldım + 200 tl ps3 e ödedim...

ilkbaş 6 milyar dediler medimarkta, sony bayisinde 4700 e o fiyatta olmaz mı dedim, telefon açtı sağa sola dün tvyi eve getirdiler :D + 10 tl servis parasıda verdim şimdi aklıma geldi

bende 46nx720 ve 46hx720 arasında kalıp karar veremyince ikisinin birleşimi 820 yi almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizaya -- 3 Şubat 2012; 20:48:40 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar sony 46nx720 + 3 gözlük + sub stand + uncharted 3 oyun + 3 yıl ek garanti 4650TL uygun mudur 10 taksit yapılabiliyor ??? uygun derseniz almayı planlıyorum sony yetkili bayi internet satışı falan değil.

Usb Disk Pro alla pahalı gibi hocam...
    ben ayın 31 inde, 46hx820+skype kamera+ playstation3+ 1 3D gözlük + stand
    toplam 4.700 e aldım + 200 tl ps3 e ödedim...

ilkbaş 6 milyar dediler medimarkta, sony bayisinde 4700 e o fiyatta olmaz mı dedim, telefon açtı sağa sola dün tvyi eve getirdiler :D + 10 tl servis parasıda verdim şimdi aklıma geldi

bende 46nx720 ve 46hx720 arasında kalıp karar veremyince ikisinin birleşimi 820 yi almıştım.

hocam ya sakıncası yoksa hangi bayi olduğunu söyleyebilir misin? ben de diyeyim adamlara bu bayi bu fiyata veriyormuş siz de verin yoksa onlardan alacam diyeyim. sen benim aldığım fiyata hx820 almışsın. süper fiyat seninki.

• Tabiki hocam, hatta mediamarktan bayiye telefon açarlarsa, telefonu eline alırsın dersin ki; benim akraba sizden 2 gün önce tv alcaktı bana anca para denkleştirdik falan, şu fiyatı vermişsiniz dersin...

Önce bursa anatolium dan bu fiyatı aldım
    sonra bursa nilüferdeki sony bayisine gittim yüksek fiyat verdile, diğer bayide çok ucuz diyince bizde o fiyat + 3d gözlk cart curt muhabbetine girdiler
    en son medimarkta yukardaki muhabbeti yaşadım...mediamarktan alma nedenim ise sony bayileri peşin fiyat için o parayı verdiler ama mediamarkta 4.700 ün birazını nakit verdim kalanı vade farksız 10 taksite böldüler, işime geldi :D

buarada alabiliyorsan 820 olanı al hocam, ben çok ararştırdım, nx720 de gorilla cam, hx720 olandada 3d performansı falana rttırrıcı hz değerleri vardı...bu ikisi arasında kalmıştım, 820 de hepsinden vardı bende sinirlenip bundan lmıştım :D

bana tv 4.000 e geldi...ama ps3 ve skype kamera kampanyası 31 inde bitti hcam :(

• quote:

Tabiki hocam, hatta mediamarktan bayiye telefon açarlarsa, telefonu eline alırsın dersin ki; benim akraba sizden 2 gün önce tv alcaktı bana anca para denkleştirdik falan, şu fiyatı vermişsiniz dersin...

Önce bursa anatolium dan bu fiyatı aldım
    sonra bursa nilüferdeki sony bayisine gittim yüksek fiyat verdile, diğer bayide çok ucuz diyince bizde o fiyat + 3d gözlk cart curt muhabbetine girdiler
    en son medimarkta yukardaki muhabbeti yaşadım...mediamarktan alma nedenim ise sony bayileri peşin fiyat için o parayı verdiler ama mediamarkta 4.700 ün birazını nakit verdim kalanı vade farksız 10 taksite böldüler, işime geldi :D

buarada alabiliyorsan 820 olanı al hocam, ben çok ararştırdım, nx720 de gorilla cam, hx720 olandada 3d performansı falana rttırrıcı hz değerleri vardı...bu ikisi arasında kalmıştım, 820 de hepsinden vardı bende sinirlenip bundan lmıştım :D

bana tv 4.000 e geldi...ama ps3 ve skype kamera kampanyası 31 inde bitti hcam :(

evet kampanya malesef bitti. bilgiler için çok teşekkür ederim. inş. istediğim fiyata alabilirim ben de. nx720 ile hx820 görünürde aynı ama başta 3d olmak üzere baya performans farkı var. bakalım uygun fiyata bulabilirsem benim tercihim de tabiki öncelikli hx820. her yerde bambaşka fiyatlar var hadi 100-200tl oynasa neyse diyecem ama milyarlar fark ediyor. dedim internet üzerinden çok daha uygun fiyatlı satış yapan firmalar var. açtık beraber baktık falan onlar da son günlerde arttırmış heralde fiyatları birbirine yakın sayılırdı meblağlar öyle olunca pek bir şey de diyemedim. bir de bayi internet üzerinde sonyeuroasia garantili uygun satış yapan firmaların paralel ithalat ürünlerini sonyeuroasia garantisiyle sattıklarını bazan kendi ürünlerini bazen de paralel ithalat ürünlerini gönderebileceklerini falan söyledi. tabiki itimat etmedim, herkes kendi malını satmaya çalışıyor neticede. bakalım hayırlısıyla inş. ben de kurtulurum bu stresten yakın zamanda.

• tüm yaıları okudum bende aynı diğer arkadaşlar gibi 46 nx 720 ve hx 820 arasındayım ama 820 çok pahalı 3700 -3800 lere düşmeli almam için düşmezsede 720 alacam .
  • SONY KDL - 40EX721 aldım,performansından memnunum yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar(albani,techraven)

Yalnız bir sorum var tv nin arkasında ve anlamadım,aşağıda başka bi tv nin resmini koyuyorum, benim tv imde de Sony yazısının tam üstünde benzeri vaar ve sanki delik gibi anlamadım, tv im birinin iadesimi dedim korktum ama mümkün değil diye düşünüyorum/tahmin ediyorum çünküm sony center dan aldım ve üretim tarihi bilenem yakın tarih olan Kasım 2011, nedir bu ne işe yarar neden böle bilen var mıdır?Kullanan arkadaşlar dikkat etti mi hiç? Banada iletirlerse sevinirim onlarda da varsa ve sebebini biliolarsa eğer...

Bide bilen varsa en iyi manuel görüntü ayarları nelerdir(parlaklık,sıcaklık... vs.) yardımlarınızı rica ediyorum, teşekkürler

2012 SONY 3D LED TV MODELLERİ [ANA KONU]

2012 SONY 3D LED TV MODELLERİ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErakbaS -- 6 Mart 2012; 13:57:57 >

• yokmu yeni havadis alan.
  • deli oldum 1 haftadir.2500-2800 tl kadar bir butcem var once Samsung 40D8000 almaya niyetlendim.Forumda Samsung'un d serisi ile ilgili basligi okurken icim daraldi daha yarisindaydim yazilanlarin.burda ismi gecen tecrubeli ve bilgili arkadaslarin yorumlarini okua okuya bi baktim aaa Sony sayfasina gelmisim :) fiyatlar biraz yuksek ve hakikaten pazarlama stratejisi olarak Samsung daha basarili.Yada soyle soyliyim al benisi daha fazla ama degerli bilgilerini zaman ayirip usenmeden burda yazan konuya hakim arkadaslarin yardimiyla kalite ve sorunsuzluk anlaminda Sony nin tartismasiz bi ustunlugu var.Bu konuda iyi kotu bilgi ve deneyimlerini aktaran herkese tesekkur ediyorum.Aklim Panasonic'in plazmalarinada kaymiyor degil ama plazma tv lerin malum kronik hastaliklarindan dolayi cekimser davraniyorum.Forumdaki bir arkadasin(Miroglu nickli arkadas diye hatirliyorum ama emin degilim :) ) su anda hangi sayfa yada baslik altinda oldugunu hatirlamadigim bir yorumu vardi bu TV ismi + ustad yorumlari baslikli sabit konular acilmasi yonunde,kesinlikle katiliyorum bu fikre.Inanin o kadar yoruldumki arastirmaktan plazmalarla ilgili arastirma yapamadima artik:)konuda mesajim bulunmasi ve yeni modellerle beraber eski modellerin fiyatlarinin dusmesi dilegimi belirtmek icinde bu mesaji yazdim.herkese hayirli gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

yokmu yeni havadis alan.

Yaprak kıpırdamıyor topikte.
  • 65 HX 920, 12.500,-TL lerde. Pazarlıkla ya da değişik ödeme şartlarıyla daha da düşürülebilir sanıyorum.
  • Arkada açma kapama tuşu olan modeliyse, arka tarafında en aşağıda ortada ufak bir ok var. Orayı itince çekmece gibi açılıyor ve piller ortaya çıkıyor.
  • Anlamsız bi soru olmaz sanırımı.

Ocak ayında 1560 Tl ye 32EX720 aldım. Digitürkün sd uydu alıcısından izliyorum tv yi mecburen lig tv kullandığım için. Yayın kalitesini artırmak için altın uçlu kablodan başka birşey yapabilir miyim?
  • Scart kabloysa farkeder. HDMI kabloda farketmez.
  • Selamlar, arkadaşlar bende 40 HX 720 ile 40 NX 720 arasında kalanlardanım.
    Birde İstanbul Bilişmden satınalma yapan varmı. Gönderilen ürünlerde problem çıkarsa ilgileniyorlermı ve parelel ithalat ürünleri mi gönderiyorlar.
    Fiyatlar oldukça uygun orada
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.