Şimdi Ara

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.814
Cevap
31
Favori
211.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    49.99 olarak gözüküyor fiyatı, ben baktım. Bunu alsam sıkıntısız çalışır mı?

http://store.sony.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=20153&langId=200&productId=8198552921666547738#features
  • BT500A modeli 3D gozluklerin HX850 serisi tvler ile uyumlu olmadıgı yazıyor amazon.com daki yorumlarda. Almadan once emin olmak lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

BT500A modeli 3D gozluklerin HX850 serisi tvler ile uyumlu olmadıgı yazıyor amazon.com daki yorumlarda. Almadan once emin olmak lazım...

Kuvvetle muhtemel W905 için bu gözlük.
    Sony 3D Glasses (TDGBR250B) HX 850 için uyumlu.
  • ben fiat merak ettiğim sormuştum :)

Doğrudur, bu gözlük ile HX850 sorun yaratır......55HX850 için Linkteki TDGBR250B gözlük uygun.... / Fiat ; 49,9 $ x 1,96 = 98 TL
  • Bundan sonra teşhir alırsam 2 olsun. Görüntüde en temiz tvyi aldım ama servis bugün kurunca panel arızalı çıktı. Allah'tan sıkıntı benle alakalı değil de değişim raporu hazırladılar. Tv direk Sony'ye gidecek. Ben aldığım mediamarkt'a teslim ettim. İşlemler yarın yapılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 12 Temmuz 2013; 20:36:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

Bundan sonra teşhir alırsam 2 olsun. Görüntüde en temiz tvyi aldım ama servis bugün kurunca panel arızalı çıktı. Allah'tan sıkıntı benle alakalı değil de değişim raporu hazırladılar. Tv direk Sony'ye gidecek. Ben aldığım mediamarkt'a teslim ettim. İşlemler yarın yapılacak

Sıkıntı neydi hocam paneldeki?

• rasheedwallacerasheed R kullanıcısına yanıt
    Sağ üst 1/4 lük köşede görüntü takılıyordu. Kanal değişse orda bi önceki kanal izleri falan kalıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

Bundan sonra teşhir alırsam 2 olsun. Görüntüde en temiz tvyi aldım ama servis bugün kurunca panel arızalı çıktı. Allah'tan sıkıntı benle alakalı değil de değişim raporu hazırladılar. Tv direk Sony'ye gidecek. Ben aldığım mediamarkt'a teslim ettim. İşlemler yarın yapılacak

Geçmiş olsun kardeşim.
  • Merhabalar Üstatlar,
    Hemen Hemen Tr'de İlk ALanlardan Olduğum Ve Burada İnceleme FIrsatına Sahip Olduğum 55HX850 Tv'mi Satmak ZOrundayım.İlgilenenler Olursa İlan Lİnki Buradadır...Selamlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_77953034/f_//tm.htm#77953034
  • http://www.sony.com.tr/product/tpa-other-tv-accessories/tdg-bt500a/uyumlu-urunler#tab yeni gözlüğün uyumlu olduğu panel modelleri ve yurt dışı fiyatı 50$ bilginize.
  • Bugün Kütahya Sera AVM Teknosa bayiinde 46 hx850 teşhir (5-6 aylık teşhir olduğu söylendi) gördüm. Fiyatı 3300 TL. İlgilenenlere duyurulur.
  • tdg-bt500a w905 serisi ile uyumlu. hx850 serisi ile uyumlu değil,denedim. 10 gün önce, yanlışlıkla almanya'dan geldi. hx850 serisi tdg-br*** serileri ile uyumlu. ben tdg-br750 kullanıyorum. Memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Dredd

Bugün Kütahya Sera AVM Teknosa bayiinde 46 hx850 teşhir (5-6 aylık teşhir olduğu söylendi) gördüm. Fiyatı 3300 TL. İlgilenenlere duyurulur.

Teşhir için fiyatı çok yüksek. Sıfır fiyatı bile 3800 civarıydı. Hatta bir ara Vatan'da 3500TL'ye satılmıştı. SOnra Vatan fark etti ve fiyatı tekrar yukarı çekti.
  • Sony 40HX850 LED tv aldım. Maalesef flash diske yüklediğim mkv filmleri izleyemiyorum. Media player konusunda fazla bilgi sahibi değilim. Bu televizyona uyumlu olabilecek bana media player tavsiye edebilir misiniz?
  • evet üstatlar ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz? media player almadan aşağıdaki western digital 1tb hdd'yi alarak bilgisayarımdan film atarak izleyebilir miyim?

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbuzg0010bbk-eesn-2,5-1tb-elements-usb30--usb20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=66624
  • vanguarde kullanıcısına yanıt
    Hx850de mkv desteği yok
  • peki uygun fiyatlı media player önerebilir misiniz? Bluray oynatıcı mı yoksa ağ iletişimli mi oynatıcı mı almalıyım?
  • 55hx850 teshir urunu adana teknosada 4200tlydi.40hx750 2200tl kapali kutuydu.

• @Enver bana sorduğun 850 ler hala aynı fiyat da durmaktadır,sanırım tüm mağazalarında böyle bunların
    şöyle yerinden adam gibi oynasa ben de yazılacağım yahu
  • Arkadaşlar br-250 gözlük kullanan var mı aranızda; görüntü kalitesi nasıl acaba? 750 ile çok fark var mıdır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.