Şimdi Ara

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ) (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.814
Cevap
31
Favori
211.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgilenen olursa evimdeki, yeni aldığım 46HX850 LED TV'mi satıyorum. Herhangi bir bayi ya da online alışveriş sitesinden değil, bizzat SONY Türkiye Genel merkezinden alınmıştır.
    Yeni taşındığım eve 46" küçük geldi. Nasipse KDL-55W905A modelini alacağım.

İlgilenenler PM atabilirler.
  • HX850'de favori kanal listesini orjinal kumandasında veya farklı bir kumanda kullanarak tek tuşla açma imkanı varmıdır?

Kanal değiştirme tuşları ile sadece ayarlanan favori kanalları arasında gezinmesini sağlamanın bir yolu varmıdır?

Universal kumandalar ile bu istediklerimin yapılması mümkünmüdür?
  • Ben de Albani üstadın değerli destekleriyle 40HX850 alarak bu aileye katıldım:) Bursa Nilüfer Vatan'dan teşhir ürününü 1800 TL'ye aldım. Mkv desteği yok,tamam.Ama HDD'den HD ya da 3d film izlemek istediğimde bilgisayarda otomatik açılan srt uzantılı altyazı dosyası otomatik açılmadığı gibi,options menüsünde altyazı seçeneği de bulunmuyor.Teknoseyirdeki 55 inch incelemesinde options menüsünde altyazı seçneği mevcuttu.Bugün Mediamarkt'a gözlük almak için gittim-Bursa Anatolium MediaMarkt'ta 3'lü BR250 gözlük+Harry Potter Ölüm yadigarları 3D filmi iki part halinde 250 TL,duyurulur- Orda teşhirde 40HX850 vardı.Orda açtırdım,yine altyazı çıkmadı optionsda.Film açılıyor,ama altyazı yok.Nasıl çözeceğim bu sorunu? Aynı sorunla karşılaşan var mı?
  • W905A vs HX850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 23 Eylül 2013; 20:56:09 >
  • Merhaba arkadaşlar!

Hx850 Tv'yi ilk aldığım zaman wifi şifresi koydum daha sonra uzun bir süre kullanmadım. Ve şimdi unuttum nasıl bağlanacağımı bilemiyorum. Şifreyi nasıl sıfırlayabilirim? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
  • Arkadaşlar yardımcı olucak biri çıkarsa çok sevinirim
    Ben KDL-46HX850 model televizyonu aldım mkv dosyalarını açmak içinse birde arkadaştan ödünç mediaplayer aldım
    mediaplayer wd marka ve bu media playeri kendi hardiskimle bağlantıyı kurup televizyona taktım fakat mkv dosyalarını açıyor ama ses sinyalini desteklemiyor diye bi yazı çıkıyor
    sonuçta ses formatını mediaplayerde olması gerekmiyormu
    birde bu arada sabah sorun yoktu tabiki 9 saat sonra film açmaya çalıştığımda ilk 10 saniye iyi sonra duraksaya duraksaya filmler oynamaya başlıyor atlamalar oluyor acaba bu sabahtan akşama kadar media player yada harddisk çalışıyor ısınmış olduğundanmı yapıyor sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordthrall

Arkadaşlar yardımcı olucak biri çıkarsa çok sevinirim
    Ben KDL-46HX850 model televizyonu aldım mkv dosyalarını açmak içinse birde arkadaştan ödünç mediaplayer aldım
    mediaplayer wd marka ve bu media playeri kendi hardiskimle bağlantıyı kurup televizyona taktım fakat mkv dosyalarını açıyor ama ses sinyalini desteklemiyor diye bi yazı çıkıyor
    birde bu arada sabah sorun yoktu tabiki 9 saat sonra film açmaya çalıştığımda ilk 10 saniye iyi sonra duraksaya duraksaya filmler oynamaya başlıyor atlamalar oluyor acaba bu sabahtan akşama kadar media player yada harddisk çalışıyor ısınmış olduğundanmı yapıyor sizce?

Sorun media playerdan kaynaklanıyor; tv ile alakalı bir şey değil. Ben size pioneer in bdp-140 veya 150 modelini öneririm. Hem tv kumandası ile çalışıyor, hem de hem bulray - media player oynatıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: lordthrall

Arkadaşlar yardımcı olucak biri çıkarsa çok sevinirim

Sorun media playerdan kaynaklanıyor; tv ile alakalı bir şey değil. Ben size pioneer in bdp-140 veya 150 modelini öneririm. Hem tv kumandası ile çalışıyor, hem de hem bulray - media player oynatıcı

dostum önerin için çok saol
    biraz araştırdım ödünç aldığım media player wdnin eski modellerinden yani kapasitesiz ve oynatmak istediğim tüm bluray mkv dosyaları (DTS ses formatlı) yani bu ses formatı media playerde olmadığı için sesi alamamışım.
    fakat senin önerdiğin alet sanırsam direk bluray player gibi geldi tam olarak özelliklerini araştırmadım yani bu alet bi harici harddisk taksam hardiskdeki mkv dosyaları açıo dts ses formatını çözebiliyormu aradığım benim böle bişi indirdiğim tüm bluray mkvler hepsi çoğunlukla dts ses formatlı zaten ve ayrıca sonynin kurulunmuna gelen adam sony ile sony ürünlerini kullanırsan daha iyi senkronize daha uyumlu çalışıcağını söledi sonuçta gelen adam sadece servis elemanı sonyi satmak adına sölediğini sanmıyorum.
    zaten bahsettiğin pioneer ürüne benzer bi ürün seneye ses sistemi dahilinde 5.1 olarak birlikte almak istiyorum şuan sadece bi media player bakıcam ve piyasada sadece akla gelen bi isim wd var oda fiyatı vatan bilgisayarda 500küsür indirimli hali 400küsür dts formatıda var sence ne yapmalıyım şimdiden saolasın

• Bahsettiğim ürün sadece bir blu-ray player değil. Yükleyeceğin bir custom versiyon ile muhteşem bir medya oynatıcıya dönüşüyor. Ürünün özellikleri anlatmakla bitmez. Şurayı biraz araştır; ayriyeten ürün hx850 nin kumandası ile muhteşem senkronize çalışıyor. Öyle ki daha pioneer in kumandasını bile açmadım.
    WD bunun yaptıklarını yapamaz; hem de pioneer kalitesi...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71601174&p=1#71601174

• arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 yıldır bu tvyi kullaniyorum.. tvnin görüntü ayarlarıyla hiç oynamadım.. ancak mümkünse daha parlak bir görüntü istiyorum....hangi görüntü ayarlarını kullanarak ve hangi değerleri girerek daha parlak bir görüntü elde edebilirim..
  • quote:

W905A vs HX850

W905 çuvallamış bu videoda. Trimulis özelliği bozmuş renkleri. Yanlışmı düşünüyorum acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crossruff

arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 yıldır bu tvyi kullaniyorum.. tvnin görüntü ayarlarıyla hiç oynamadım.. ancak mümkünse daha parlak bir görüntü istiyorum....hangi görüntü ayarlarını kullanarak ve hangi değerleri girerek daha parlak bir görüntü elde edebilirim..

Eko açık mı, kapalı mı kullanıyorsun?
  • Ayarlar - Sistem Ayarları - Eko -
    Güç Tasarrufu : Kapalı
    Sahne Seçimi Senkronizasyonu : Kapalı
    Işık Algılayıcı : Kapalı
    Pc Güç Yönetimi : Kapalı

Ardından
    Ayarlar-Ekran-Resim

Resim Modu : Standart
    Arka Işık : 4
    Kontrast : 95
    Parlaklık : 50
    Renk : 60
    Ton : 0
    Renklerin Sıcaklığı : Sıcak 1
    Keskinlik : 50
    Gürültü Azaltma : Otomatik
    MPEG Gürültü Azaltma : Otomatik
    Gerçeklik Oluşturma : Otomatik
    Hassas Tonlama : Düşük
    Motionflow: Yumuşak
    Film Modu : Kapalı

Gelişmiş Ayarlar
    Siyah Düzeltici : Orta
    Gel. Kontrast Zenginleştirici : Orta
    Gama : -1
    Led Dinamik Kontrolü : Standart
    Otom. Işık Sınırlayıcı : Kapalı
    Net Beyazlık : Düşük
    Canlı Renkler : Düşük

Detay Düzeltici : Kapalı
    Kenar Düzeltici : Orta
    Ten Doğallaştırıcı : Kapalı

Sinema için de isterseniz paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 19 Ekim 2013; 15:25:20 >

• Sinema içinde yazarsanız memnun olurum 55hx850 kullanıcısıyım

• quote:

Ayarlar - Sistem Ayarları - Eko -

Ardından
    Ayarlar-Ekran-Resim

Gelişmiş Ayarlar

edi merhaba, eko kapalı kullanıyordum.. paylaştığın bilgi için teşekkür ederim.. sinema içinde paylaşırsanız sevinirim..sinema ve diziyi laptopu tvye bağlayarak izliyorum... sinema ayarları bu şekilde bağlantı için uygun mu?
    bir de sinema ayarları ve bu söylediğiniz ayarlar arasında hızlı geçiş mümkün mü? her sinema izlediğimde veya normal tv kanalları izlediğimde manuel olarak her seferinde ayar mı yapmam gerekiyor?
    Mkvyi açabilseydi bu tv çok memnun olacaktım!

• Edi sinama ayarlarınıda paylaşırmısın?
  • quote:

quote:

Ayarlar - Sistem Ayarları - Eko -

Ardından
    Ayarlar-Ekran-Resim

Gelişmiş Ayarlar

edi merhaba, eko kapalı kullanıyordum.. paylaştığın bilgi için teşekkür ederim.. sinema içinde paylaşırsanız sevinirim..sinema ve diziyi laptopu tvye bağlayarak izliyorum... sinema ayarları bu şekilde bağlantı için uygun mu?
    bir de sinema ayarları ve bu söylediğiniz ayarlar arasında hızlı geçiş mümkün mü? her sinema izlediğimde veya normal tv kanalları izlediğimde manuel olarak her seferinde ayar mı yapmam gerekiyor?
    Mkvyi açabilseydi bu tv çok memnun olacaktım!

HDMI girişlerine degişik ayarlar ekleyebilirsin.

• hdmi girişlerine değişik ayarlar ekleyebilmek ne demek?
  • quote:

hdmi girişlerine değişik ayarlar ekleyebilmek ne demek?

Arkadaş renk ayarlarından bahsetmiş misal 4 adet HDMI girişi varsa bunların her birine kendi zevkine veya görüntünün içeriğine göre

renk ayarları atıyabiliyosun misal hdmı 1 de ps3 ün bağlıdır burda oyun modu olan rengi seçersin hdmı 1 de ps3 ünü

çalıştırdığın zaman sürekli renk oyun modunda açılır örnek hdmı 2 ye dvd playerini bağlarsın bunada sinema renk modunu atarsın

hdmı 2 de sürekli renk sinema modunda gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

hdmi girişlerine değişik ayarlar ekleyebilmek ne demek?

Arkadaş renk ayarlarından bahsetmiş misal 4 adet HDMI girişi varsa bunların her birine kendi zevkine veya görüntünün içeriğine göre

renk ayarları atıyabiliyosun misal hdmı 1 de ps3 ün bağlıdır burda oyun modu olan rengi seçersin hdmı 1 de ps3 ünü

çalıştırdığın zaman sürekli renk oyun modunda açılır örnek hdmı 2 ye dvd playerini bağlarsın bunada sinema renk modunu atarsın

hdmı 2 de sürekli renk sinema modunda gösterir

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.