Şimdi Ara

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ) (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.814
Cevap
31
Favori
211.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rasheedwallacerasheed

55hx850 teshir urunu adana teknosada 4200tlydi.40hx750 2200tl kapali kutuydu.
    @vanguarde Fiyatı hesaplı kullanımı kolay Ben Egreat R6S (3D) kullanıyorum son çıkan orijinal yazılım (3.0.5.3) sorunsuz tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 9 Ağustos 2013; 19:26:46 >
  • Herkese HAyırlı Bayramlar...

Konuda Bahsi Geçen Tr'nin İLk Cİhazlarından Olan 55HX850 Cİhazımı Satıyorum Arkadaşlar,Eğer İlgilenen Olursa Şu Linkten Cihaza Bakabilir.Bulabileceğiniz TÜm Teşhir Cİhazlardan Daha Temiz Ve Sorunsuz Olduğuna Eminim.Sony Çalışanı Olduğum İçin 3 Tane Cihaz Değiştirttim Backlight Durumunu Beğenmediğim Ve EN İyisini BUlana Kadar :)

İşte Link...

http://forum.donanimhaber.com/m_79190712/f_//tm.htm#79190712
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Herkese HAyırlı Bayramlar...

Konuda Bahsi Geçen Tr'nin İLk Cİhazlarından Olan 55HX850 Cİhazımı Satıyorum Arkadaşlar,Eğer İlgilenen Olursa Şu Linkten Cihaza Bakabilir.Bulabileceğiniz TÜm Teşhir Cİhazlardan Daha Temiz Ve Sorunsuz Olduğuna Eminim.Sony Çalışanı Olduğum İçin 3 Tane Cihaz Değiştirttim Backlight Durumunu Beğenmediğim Ve EN İyisini BUlana Kadar :)

İşte Link...

aynı tv ye sahibim içim gitti valla. o kadar memnunum ki satma bilader bu kadar harika ve estetik cihaz bi daha gelmez valla yazık. ayrıca niye satıyorsun ki? daha üstün özellikte lcd mi var ki! plazma alacaksan bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

Herkese HAyırlı Bayramlar...

İşte Link...

aynı tv ye sahibim içim gitti valla. o kadar memnunum ki satma bilader bu kadar harika ve estetik cihaz bi daha gelmez valla yazık. ayrıca niye satıyorsun ki? daha üstün özellikte lcd mi var ki! plazma alacaksan bilemem.

Kesinlikle dogru söylüyor arkadaş. Bence satmadan önce bir kez daha düşünün.
    Bir de fatura tarihinizde bir yanlışlık olabilir mi acaba? Bu tvnin ülkeye giriş tarihî 18.05.2012 diye hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Bursa Sony Center'da Çalışıyorum :) Tv Kesinlikle SÜper Bir Tv,katılıyorum.Çok fazla zararla satıyorum onuda biliyorum ama özellikle tv'ler konusunda doyumsuzum.Yeni Gelen W905 e kafayı takmış durumdayım ve tasarım olarak hx850'den kötü de olsa 55W905 Almayı planlıyorum.Yarın öbür gün W906 Çıkar Onuda Satar yenisini almaya çalışırım sanırım,hobi gibi bir şey benim için :) Ve Dediğim Gibi Hemen Hemen Tr'de ÜRünü İlk Alanlardan Birim,Bursa da ilkim :) Bu Yüzden Tarih Doğrudur Ancak o cihaz sonradan backligh durumunu beğenmediğim için değiştirildi ve 3. denememde en kusursuz cihaza sahip oldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 11 Ağustos 2013; 2:10:13 >
  • Ayrıca Hoocalarım Sizleride hatırlıyorum,Sizleri Ve hx850 maceramızın ilk günlerini :) Ben Daha Sonra Koptum Ne Yazıkki Forumdan ama konunun hala devam edip buralara gelmesi Mutlu etti beni...

Bu Arada Tv'nin Kullanım Saati 4043 Saatdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 11 Ağustos 2013; 2:33:00 >
  • 2 adet gözlük lazım oldu; ebaydan br250 modelini tanesini 18 dolardan aldım. Adam orjinal dedi; takip numarası da gonderdi. Bakalım nasıl bir şey çıkacak?

• HX850 de kullanım saatine nasıl bakılıyor dostum?

• quote:

HX850 de kullanım saatine nasıl bakılıyor dostum?

Hocam Şu Sayfa Çok Güzel Bir Şekilde ANnlatılmış...

http://forum.donanimhaber.com/m_77128058/tm.htm
  • Arkadaşlar Cihazımı Satmış Bulunmaktayım Elimde 3'lü Harry Potter Ölüm Yadigarları 1&2 3D Film Hediyeli Br250 Gözlük Paketim Kaldı.İlgilenen Olursa 225 Tl'den Vericem.İlgili İlan Şudur ; Selamlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_79424671/f_//tm.htm#79424671
  • Tesekkurler.
    Tv yi aldıgımda kullanım saatine nasıl bakılacagını epey aradım ancak bulamamıstım, kuruluma gelen servis de bilmiyoruz deyip gecistirmisti.
    İyi oldu bu, tv yi satmaya karar verirsem en azından kullanım saatini soyleyebilecegim.
    Tekrar tesekkurler...

• Rica Ederim Dostum...
  • quote:

Arkadaşlar Bursa Sony Center'da Çalışıyorum :) Tv Kesinlikle SÜper Bir Tv,katılıyorum.Çok fazla zararla satıyorum onuda biliyorum ama özellikle tv'ler konusunda doyumsuzum.Yeni Gelen W905 e kafayı takmış durumdayım ve tasarım olarak hx850'den kötü de olsa 55W905 Almayı planlıyorum.Yarın öbür gün W906 Çıkar Onuda Satar yenisini almaya çalışırım sanırım,hobi gibi bir şey benim için :) Ve Dediğim Gibi Hemen Hemen Tr'de ÜRünü İlk Alanlardan Birim,Bursa da ilkim :) Bu Yüzden Tarih Doğrudur Ancak o cihaz sonradan backligh durumunu beğenmediğim için değiştirildi ve 3. denememde en kusursuz cihaza sahip oldum :)

merhaba ürünü kullandınızmı acaba hx850 ile arasında aşırı bir fark var mı ? 3d si nasıl

• hay allah yeni model cıktı bizimkisi unutuldu moralim bozuldu valla acaba bu yeni modellere gelen yazılım bizede gelirmi
  • Arkadaşlar conax modül takıp teledünya ile cihazı kullanan var mı? Asıl sorum; usb hard diske kayıt yapabiliyor mu? Kullanan birisi bu bilgiyi paylaşırsa çok sevinirim
  • Conax modulle kullaniyorum bir sorun yok teledunyada canavar gibi calisiyor. USB hdd denemistim bir zamanlar gormemisti AMA guncelleme yaptiktan sonra denemedim hic.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motionflow ile alakalı bir sorum olacaktı arkadaşlar. Bende 46 HX850 var, işte clear plus, yumuşak, standart,kapalı,net.. bir iki tane daha vardı, neyse anladınız siz bu motionflow'da SD,HD yayın izlerken kullanmamızı tavsiye edersiniz? Bunların birbirinden farkı ne ? En iyi görüntüyü motionflow'un hangi seçeneği verir, tecrübeleriniz den yararlanmak isterim.
  • Ben yumuşakta kullanıyorum onun haricinde uzun bir süre clear plus da kullandım.@John___Doe
  • quote:

Orijinalden alıntı: djkubi

Ben yumuşakta kullanıyorum onun haricinde uzun bir süre clear plus da kullandım.@John___Doe

Yorum için teşekkürler bende yumuşak kullanıyordum clear plus şuan da bunları birbirinden ayıran ne bilen var mı?Buarada favori görüntü ayarlarını paylaşırsan ayrıca sevinirim hocam.Motionflow ile alakalı bir sorum olacaktı arkadaşlar. Bende 46 HX850 var, işte clear plus, yumuşak, standart,kapalı,net.. bir iki tane daha vardı, neyse anladınız siz bu motionflow'da SD,HD yayın izlerken kullanmamızı tavsiye edersiniz? Bunların birbirinden farkı ne ? En iyi görüntüyü motionflow'un hangi seçeneği verir, tecrübeleriniz den yararlanmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

quote:

Orijinalden alıntı: djkubi

Ben yumuşakta kullanıyorum onun haricinde uzun bir süre clear plus da kullandım.@John___Doe

Yorum için teşekkürler bende yumuşak kullanıyordum clear plus şuan da bunları birbirinden ayıran ne bilen var mı?Buarada favori görüntü ayarlarını paylaşırsan ayrıca sevinirim hocam.Motionflow ile alakalı bir sorum olacaktı arkadaşlar. Bende 46 HX850 var, işte clear plus, yumuşak, standart,kapalı,net.. bir iki tane daha vardı, neyse anladınız siz bu motionflow'da SD,HD yayın izlerken kullanmamızı tavsiye edersiniz? Bunların birbirinden farkı ne ? En iyi görüntüyü motionflow'un hangi seçeneği verir, tecrübeleriniz den yararlanmak isterim.

tüm ayarlar kapalı olacak şekilde led dinamik standart modda yine düğer özellikler kapalı.
    Kontrast kendi göz zevkime göre 80-90 arka ışık 6-7 parlaklık 60 dı galiba.

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.