Şimdi Ara

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.814
Cevap
31
Favori
211.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Ben Bursayım ve burada Sony Center dan aldım.Ancak tüm Türkiye Sony Centerları aradım neredeyse almadan önce

46 için bazı rakamlar;

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-sony-bravia-kdl-46hx850-fiyati,771315.html

55 için aldığınız rakam çok iyi hangi bayiden aldınız numara isim verebilir misiniz ?

• Bursada zaten iki tane sony center var ikiside aynı firmanın.Açıkçası bu fiyat biraz bana özel gibi oldu Normalde biraz daha pahalı şu anda aynı fiyatta verirler mi bilmiyorum.Ancak Ankarada bir sony bayisi bana aynı fiyatı verdi isterseniz orayı bir arayın derim...

5750 garanti 10 taksit + erteleme

5800 world 10 taksit + erteleme

Birde alacak arkadaşlara bir tavsiye sadece bu ürün değil tüm marka ve modeller için geçerli başka illerdeki Sony Center(veya x center) lardan fiyat alın sonunda kendi ilinizdeki bayiye gidin ve aldığınız fiyatı söyleyin muhakkak aynı fiyattan veya çok yakınına vereceklerdir Birçok insan kargo ile almak istemiyor doğal olarak bu fiyatlardaki cihazları,bu şekilde sorunu çözebilirler...

Edit:Bahsettiğim Ankara Sony Firması.Dün itibariyle hx850 de en iyi fiyatı onlar verdi...

http://www.mysonyshop.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 12 Mayıs 2012; 8:09:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Sevgili ACCEPT007,

5 yıl garanti Sony'nin geçen sene sonunda yapmış olduğu bir kampanyaydı ve ocak ayının sonunda bitti.Bende esasında tekrar bir kampanya olduğunda alırım diyordum ancak bekleyemedim Ancak haberiniz vardır ek garanti paketleri var satın alabiliyorsunu.1,3 yıl ve 3 yıl + tam teminat(kırılma düşme vs kapsıyor sanırım) şeklinde farklı paketler var.Normalde 3 ay içinde almak gerekiyordu ancak bugün sony merkezi aradım ve bu sürenin 1 yıla uzatıldığını öğrendim.

Fiyat olarak da gayet iyi bir fiyata almışsınız,dün ve bugün o kadar çok yeri aradım ki tüm fiyatları öğrendim,6.500 lere çıkan fiyatlar var o açıdan bilgilendirmek için sormuştum.

Sevgili Furai,

Sizinde cihazınız hayırlı olsun.Ben kafam karışık derdim ama sizin benden de çok karışıkmış kafanız Projeksiyon da bambaşka bir olay uygun ortamınız varsa keyifli olur diye düşünüyorum.Bu arada hx850 mağazada gördünüz mü acaba ? Benim görme imkanım olmadı ve acayip merak içerisindeyim.Gördüyseniz nx720 ye göre ilk bakıştaki farkları yazarsanız memnuniyetle okurum

Sony bu sene kumanda kalitesini iyice düşürmüş okuduğum kadarıyla.En kötü ihtimalle donanımlı bir universal kumanda alıcaz artık...

hx850'yi izleme fırsatım olmadı, internetteki yorumlardan takip ettiğim kadarıyla biraz fikir sahibiyim nx720'yi görmüş ve çok beğenmiştim özellikle 2d gösterimi çok başarılı idi, hx850'nin daha da başarılı bir model olacağına eminim, tekrar hayırlı olsun cihazınız.

• 55hx850 için 6000 tl ve 3 gözlük dahil fiyat aldım sizce nasıl?

Edit : Sony center fiyatı kk ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system failure -- 12 Mayıs 2012; 13:43:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACCEPT007

Bugün ben de 55HX850 siparişini verdim(Panasonic 50VT30 cihazımı iade ederek)Pazartesi günü gelecek inşallah memnun kalırız.Bu arada yoğun bir gün geçirdiğimizden olacak herhalde en önemli şeylerden birini sormayı unuttum bu televizyonda 5 yıl garanti varmıydı? Bu önemli detayı sormadığıma şaşırıyorum..

hocam acaba Panasonic 50VT30 tv den neden vazgeçtiniz. bende vt50 yi bekliyorum ama henüz tr fiyatı belli olmadığı için ve nezaman geleceği de belli olmadığı için sony hx serilerini de izlemeye aldım. yanlış tercih yapmak istemiyorum sizce neden vt3o değilde hx50 acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

quote:

Orijinalden alıntı: ACCEPT007

Bugün ben de 55HX850 siparişini verdim(Panasonic 50VT30 cihazımı iade ederek)Pazartesi günü gelecek inşallah memnun kalırız.Bu arada yoğun bir gün geçirdiğimizden olacak herhalde en önemli şeylerden birini sormayı unuttum bu televizyonda 5 yıl garanti varmıydı? Bu önemli detayı sormadığıma şaşırıyorum..

hocam acaba Panasonic 50VT30 tv den neden vazgeçtiniz. bende vt50 yi bekliyorum ama henüz tr fiyatı belli olmadığı için ve nezaman geleceği de belli olmadığı için sony hx serilerini de izlemeye aldım. yanlış tercih yapmak istemiyorum sizce neden vt3o değilde hx50 acaba...

Panasonic vt30 cihazımızda haraketli sahnelerde yeşillenme oluşuyordu..Bu olay neredeyse ilk aldığımızdan beri mevcuttu fakat ilk defa plazma kullandığımız için belki renkler oturur ve düzelir diye bekledik bu arada müşteri hizmetlerini de bilgilendirdik.Ancak düzelmeyince 2 ay önce servis talep ettik..servis durumu tesbit etti,VT50'yle değişim talep ettik ancak en erken 2 ay sonra TR'ye geleceğini bildirdiler..Biz de eşimle görüşüp ani bir kararla HX850 siparişimizi verdik ve VT30'u iade ettik..Ayrıca TV'de buzzing vardı ve ekran yanığı oluşmaması için de dikkat gerektiriyordu, eşim de bu konudan çok şikayetçiydi..HX850'yi tercih etmemizin nedenine gelince biz aslında daha önce HX900 kullanıyorduk ve HX920 lanse edilince bu ürünü aldığımız fiyata yakın bir fiyattan sattık ve ürünü beklemeye başladık fakat ürünün çıkması bayağı gecikti ve VT30 almaya karar verdik.Sony'nin TR'deki müşteri hizmetleri kalitesini daha önceden biliyorduk ve diğer markalarla kıyaslanamaz bile..Evimizde 1 adet Sony LCD'miz mevcut ve genel olarak memnunuz..HX8XX sersinin HX9XX serisine yakın hatta bazı konularda daha üstün yönlerinin olduğunu Can beyde birkaç yazısında belirtmişti..Bu arada daha önce açmış olduğum Panasonic50vt30 başlığında diğer konuyu görebilirsiniz..

http://resim.donanimhaber.com/m_49474318/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accept07 -- 12 Mayıs 2012; 17:47:46 >

• Hx900 tvnize nasıl kıydınız...
  • Sormayın..eşim başımın etini yedi..Öylesine bir ilan ilan koydum, TR'nin birkaç yerinden müşteri çıktı..Ben de beklemiyordum o fiyattan satacağımı bir anda gidiverdi..yeni çıkacak modelin internet özellikleri ve yeni işlemci yüzünden değişitirmeyi düşündüm..Alan kişi teşekkürler ediyordu.çok memnun kalmıştı..kısmet..
  • Sonynin fiyat politikasini anlamak mumkun değil.

46HX820 4200 + stand 4500
    46HX850 (stand ile birlikte sanırım) 4650

820nin fiyatının 3700lere gelmesi gerek bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyta

teknosa daha uygun 4539 TL 400 TL hediye çeki veriyor.

Stoklarda yok teknosanın ve gelirse bu fiyattan olursa baska birsey dusunulmez 400 tl hediye ceki ile 4100 tl gelir..
  • Linkdeki tv sorunlu olabilir mi? Stokta görünüyor, fiyat çok iyi ...
    http://www.mysonyshop.com/asp/product/1224/Sony-KDL-52HX900-Full-HD-3D-Tv-Transmitter-Hediye?ref=akakce&v=1.93.9
  • Arkadaşlar hx850 nin hx820'ye oranla daha iyi bir fiyatla piyasaya girmesinde orijinal gorilla glass yerine benzerinin kullanılmasının önemi büyüktür,bilginize(-lisans parası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: H-Kahramann

Linkdeki tv sorunlu olabilir mi? Stokta görünüyor, fiyat çok iyi ...
    http://www.mysonyshop.com/asp/product/1224/Sony-KDL-52HX900-Full-HD-3D-Tv-Transmitter-Hediye?ref=akakce&v=1.93.9

Fiyat çok güzel ve bu panel şuanda X45x den sonra en iyi paneldir
    Sony lerin güncel 2011/2012 panellerinin hepsinden çok daha iyidir ve sorun çıkarmayan tek seri diyebilirim!
    2010 Modeldir,üzerinde Sharp Modül vardır

Fiyat için yinede bir pazarlık yapılabilirmi bilemem ama ebat olarak 50-55 arasında olması bana göre çok daha iyidir!

2010/2011 de çok kişiye bunu aldırmıştım,tek kişi hariç hiç sorun olarak dönen çıkmadı bugüne kadar

Ancak piyasa maalesef çakal dolu,hiç bir firmaya veya mağazaya güvenemiyorum,çünkü Sony de dönen panelleri
    geri kakalama olayı çok oluyor!!

Bence bu paneli çıplak gözle izleme imkanınız varsa,kapın gitsin,haybeye bir sürü para verip 2011/2012 panel almayın
    (52HX9x alternatifi olarak bunu söyliyorum tabiki,yoksa tabiki Sony paneller alınır)

Not;Satan firmayı tanımıyorum,dolayısıyla net yorum yapamam ve görmeden sakın almayın yinede!!

++

• albani hocam hx850 serisinde sharp model mi yoksa samsung model panel mi kullanılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Stoklarda yok teknosanın ve gelirse bu fiyattan olursa baska birsey dusunulmez 400 tl hediye ceki ile 4100 tl gelir..

nereye geliyo.. o 400 tl dediğin her 100 ünü 1000 lik alışverişte kullanabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: elakremm

quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

nereye geliyo.. o 400 tl dediğin her 100 ünü 1000 lik alışverişte kullanabiliyorsun

tamamen saçmalık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanaryalik

albani hocam hx850 serisinde sharp model mi yoksa samsung model panel mi kullanılmış

Samsung S_PVA kullanılıyor,ancak 52/60lık panel varsa bunları Sony,Sharp tan alıyor! hatta Samy bile Sharp tan alıyor

Sharp Modüller çok pahalıdır! siz panelin fiyatını görünce az-çok anlarsınız zaten

Ancak 2012 den başlayarak AUO/CMI yeni nesil bazı Modüller çıkarıyor ve çoğu panel üreticisi bunlara geçecektir!
  • albani üstad

52hx900 modelini mysonyshop 4040 tl ye veriyor. cihaz açılmamış kutusunda imiş.2010 cihazı imiş bu model sizin daha iyi bileceğiniz gibi.

ben aslında nx720-hx820-hx850 ve nihayetinde hx52900 modeli arasında gidip gelmekteyim. sd yayın kalitesini çok önemsiyorum.LG nin LM660S cihazı da aklımı çeliyor. tasarımı güzel geliyor ve akıllı kumandası hoşuma gitti. 3d sini söylemiyrum bile.

bi fikir ver lütfen.

52hx900 132 ekran neticede. ama özellik ve kalite bakımından tedirgin oldum sonuçta 2 sene öncesinin cihazı bu.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 15 Mayıs 2012; 17:38:11 >
  • @Azil

-Bir kere LGE ile Sony yi hangi kritere göre mukayese ediyorsun kardeşim!! sapla-saman gibi olmuş bu iki Marka şimdi

-Tasarım/Akıllı kumanda v.s v.s işlerine göre panel arıyorsan o zaman ilk adresin Samy olsun sonra da LGE

-Dünyada hala TFT-LCD paneller içinde efsane ve baba paneller 2008/2009 Modellerdir!
    Sony de ise yine durum böyledir ve 52HX9x da işte bu kategoridedir,sen Araba almıyorsun,Modele neden takıldın?
    Paneller böyle değerlendirilmiyor!

Kısaca ben sana bu 52HX9x tavsiye etmiyorum+

Çünkü "özellik" derken,ben senin ne istediğini zaten anladım "kalite" derken,neyin hangi kalitesinden bahsediyorsun
    bunuda anlamadım ama bizim panellerde bildiğimiz "kaliteden" bahsediyorsan bu panel acaip kalitelidir o zaman

Tedirgin olman ilede zaten bu panel sana uymaz arkadaşım+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 15 Mayıs 2012; 18:40:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

@Azil

-Bir kere LGE ile Sony yi hangi kritere göre mukayese ediyorsun kardeşim!! sapla-saman gibi olmuş bu iki Marka şimdi

-Tasarım/Akıllı kumanda v.s v.s işlerine göre panel arıyorsan o zaman ilk adresin Samy olsun sonra da LGE

-Dünyada hala TFT-LCD paneller içinde efsane ve baba paneller 2008/2009 Modellerdir!
    Sony de ise yine durum böyledir ve 52HX9x da işte bu kategoridedir,sen Araba almıyorsun,Modele neden takıldın?
    Paneller böyle değerlendirilmiyor!

Kısaca ben sana bu 52HX9x tavsiye etmiyorum+

Çünkü "özellik" derken,ben senin ne istediğini zaten anladım "kalite" derken,neyin hangi kalitesinden bahsediyorsun
    bunuda anlamadım ama bizim panellerde bildiğimiz "kaliteden" bahsediyorsan bu panel acaip kalitelidir o zaman

Tedirgin olman ilede zaten bu panel sana uymaz arkadaşım+

üstad çok şey mi istiyorum bilmiyorum:

1-özellikle sd konusunda oldukça iyi bir çizgide olayım.çünkü özellikle sd yayın kullanacağım ben.( insanlar LG diyip duruyor etrafımda ne fark eder diyor, diyorum bak sd yayınları kötü,sony i bilmiyorum) (elbette bi hd performansı beklemiyorum, ama piyasadaki modeller içinde olabilecek en iyi hali olsun istiyorum işte)

2-özellikle film-dizi ağırlıklı kullanabileceğim şöyle seyrettiğimde iyi ki almışım diyebileceğim bir tv olsun

3-kaba saba bir tasarım değil de şık bir dizaynı olsun. (nx serisini beğeniyorum mesela tabi standıyla)

sony de tv nin her formatı okumadığını biliyorum bunu media player ya da hdmi kablo ile aştık diyelim...

smart tv durumunu da yine hdmi ile çözdük diyelim zaten kumanda ile ne kadar nette gezilir ki :S ama bilgisayarı açmaya üşendiğimde youtube girip bi klip izlesem fena olmaz.

3d benim önceliğim değil. hani güzel olursa hoş olur ama olmazsa da hiç almam yani. zira kaç tane 3d film çıkıyor ki :S bi aktif gözlük 160 tl. çok para. lg nin en çok beğendiğim yanı 3d si fakat 3d içeriği ha bire nereden bulacağım diyorum.ileride 3d projeksiyon alırm bütçem olursa diyorum.

hx820-hx850 modelleri pahalı geliyor bana. hx820 4.500 tl. ıvırı zıvırı 5 bine çıkar en az bu tv.ve parasını hakeder mi onu bile bilmiyorum :(

üstadım 46 nx 720 mi almam gerekir o zaman? LG lere karşı tavrınızı biliyorum... (sony centerden stand+46nx720=3.100 tl fiyat aldım bugün)

İnan evlenmeye karar verirken bu kadar çile çekmedim :( aylardır bu stresle yaşıyorum o tv bu tv. önce LG 570s alacaktım sonra dedim 650s alayım sonra sony hx720 ye döndüm sonra nx720 ye döndüm. sonra hx820 için beklemeliyim dedim. sonra acaba pany mi düşünsem dedim et5e modeli sorunsuzmuş diyorlar.

görüntü kalitesi konusunda oldukça hassasım. öğretmenim. aylık d-smart gibi bir pakete abone olacak durumum yok. iyisinden bi recevar alırım ama.atlanta hd recevar olabilir mesela.

8 haziranda avrupa futbol şampiyonası var öncesinde kampanyalar olur diyorlar beklemeliyim diyorum :S

bu platformda görüşlerine değer verdiğim ender kişilerdensin üstad ... bi aydınlat beni lütfen

özelliklere bahsettiğim kriterlere sahip bir model/marka varsa bu modeli,yoksa bu ihtiyaçlarımı karşılayacak en iyi hangi modele yönelmeliyim?marka takıntım yok ama, çok kaba saba tasarımlı modellere pek yönelmek istemiyorum.zira tv aynı zamanda odada bir aksesuar. nişanlım sırf güzel bir çerçevesi var diye LM660S gibi bir şey almamı istiyor.ama ben işte kalitesine bakıyorum.elbette hx9x gibi bir ürüne gidecek bütçem yok ne yazıkki.

52hx900 ye yönelik araba mı alıyorsun model seçiyorsun demişsin üstad:) yani düz mantık benimki hani yeni teknolojili bir ürün olması daha iyi gibi.sonuçta 2010 dan sonraki modellerde sony işi geliştirmiştir diyorum kendimce. 52 olması hoşuma gitti aslında."harika bir paneldir nx yanında ne ki bunun" desen direk gündemime alacaktım 52hx900 u :) 4.040 tl ama sonuçta 52 yani...

bütün bunların yanına bir de RECEVER karışıklığı eklendi. sd ve hd yayınları kaliteli bir şekilde almak için hangi model/marka seçeceğim ?

türksat kullacağım sadece işte türkiyedeki hd kanalları ve sd kanalları kaliteli bir şekilde izlemek istiyorum. hatta d-smart gibi hd kanalları olan bir modülü kullanabilmeyim.(bunun illegal yolu var mı bilmiyorum, yani atlanta receverde gördüm senelik 200 lira falan diyor sanırım anlamadım)

bir de hangi recever i almalıyım ?Kati 913 diye bir recever varmış bunu da sizin yazılarınızdan öğrendim bugün. sd yayınları çok iyiymiş. bunu mu alsam dedim içimden.dediğim gibi ben yabancı kanalları seyretmem.türksat sd ve hd olsun belgesel kanalları falan...
    fakat yurtdışışından falan getirtmek gerekmiş. türkiyede satılan modeller içinde sd performansı kanal geçiş hızı falan en iyi olan(f/p) cihaz hangisi? uçuk fiyatlı bir model olmasın ama :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 15 Mayıs 2012; 22:15:06 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.