Şimdi Ara

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.814
Cevap
31
Favori
211.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

quote:

Orijinalden alıntı: ntorenci

quote:

Orijinalden alıntı: himpton

bu fiyat gerçek olsa anında alırım!!

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ)

bu fiyata aldım.

Vatan Computer'dan mı aldınız tvyi hocam?

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: himpton

bu fiyat gerçek olsa anında alırım!!

bu fiyata aldım.

Vatan Computer'dan mı aldınız tvyi hocam?

ewet

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Arkadaslar az once vatandan son 46HX850'yi 3449 tl'ye 10 taksitle aldım. Tv'yi de arabaya attım, su an eve gidiyorum. İnşallah memnun kalırım

hocam, stok durumu nedir ? bi bilgin var mı ?

bir de kendin mi kuracaksın ? servis mi ?

garanti konusunda bir sorun var mı ? bazı arkadaşlar sony'nin genel garantisinin bu kampanyada olmadığı yazmıştı.. satış elemanlarıyla bu konuyu görüştün mü ?

kurduğun anda ilk izlenimlerini paylaşırsan sevinirim..

920 ile 850 arasında kalmış biri olarak her yorum benim için faydalı olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: adiltatvan

quote:

Arkadaslar az once vatandan son 46HX850'yi 3449 tl'ye 10 taksitle aldım. Tv'yi de arabaya attım, su an eve gidiyorum. İnşallah memnun kalırım

garanti konusunda bir sorun var mı ? bazı arkadaşlar sony'nin genel garantisinin bu kampanyada olmadığı yazmıştı.. satış elemanlarıyla bu konuyu görüştün mü ?

Hocam stok durumu yok; sonuncuyu ben aldım. Kurulumunu kendim yaptım; yarın servis çağıracağım. Televizyonu gercekten cok beğendim. Ürün sony tr garantili. İcinden garanti kağıdı çıktı zaten. Ayriyeten ürün 18.05.2012 de giriş yapmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam stok durumu yok; sonuncuyu ben aldım. Kurulumunu kendim yaptım; yarın servis çağıracağım. Televizyonu gercekten cok beğendim. Ürün sony tr garantili. İcinden garanti kağıdı çıktı zaten. Ayriyeten ürün 18.05.2012 de giriş yapmış

hocam çok uygun fiyata aldık ben de ankara söğütözü mağasazından aldım bana bursaya gönderecek ürünü buradan orada çalışan serdar beye yardımlarından dolayı teşekkür ederim 1000 tl neredeyse ucuza aldık televizyonu alan arkadaşlara ve bana hayırlı olsun...

• Ben de 55 olanını aldım stoklarda yok fakat geldiğinde hemen gönderecekler dediğiniz gibi 1000 tl gibi ucuza almış olduk. Bu arada gözlük alacak olan arkadaşlarla toplu alım organizasyonu yapabilirsek iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR, bu vatan bilgisayar'ın kampanyasında stand ile gözlük yok değil mi ?
  • quote:

ARKADAŞLAR, bu vatan bilgisayar'ın kampanyasında stand ile gözlük yok değil mi ?

stand kutunun içinden çıkıyor. ama gözlük yok diye biliyorum....
  • quote:

quote:

ARKADAŞLAR, bu vatan bilgisayar'ın kampanyasında stand ile gözlük yok değil mi ?

stand kutunun içinden çıkıyor. ama gözlük yok diye biliyorum....

Doğru; stand kutunun içinden çıkıyor ama gözlük yok
  • inceleme ve fotoraf koyacak yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: system failure

Ben de 55 olanını aldım stoklarda yok fakat geldiğinde hemen gönderecekler dediğiniz gibi 1000 tl gibi ucuza almış olduk. Bu arada gözlük alacak olan arkadaşlarla toplu alım organizasyonu yapabilirsek iyi olur

Gözlükler için acele etmeyin. Kesinlikle TDG-BR750 modelini beklememiz lazım. Avrupa'da millet bayılmış buna. Sadece 34 grammış. 5 dakika şarj ile 3, 40 dakika şarj ile 15 saat kullanılıyormuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: system failure

Ben de 55 olanını aldım stoklarda yok fakat geldiğinde hemen gönderecekler dediğiniz gibi 1000 tl gibi ucuza almış olduk. Bu arada gözlük alacak olan arkadaşlarla toplu alım organizasyonu yapabilirsek iyi olur

Gözlükler için acele etmeyin. Kesinlikle TDG-BR750 modelini beklememiz lazım. Avrupa'da millet bayılmış buna. Sadece 34 grammış. 5 dakika şarj ile 3, 40 dakika şarj ile 15 saat kullanılıyormuş

vayy çok iyi haber. aylardır süren kararsızlıklarım ve araştırmalarım neticesinde son 1 aydır kararımı vermiştim zaten 46hx850 alacağım inşaallah. nx di hx820 idi derken yeni olan her zaman daha iyidir daha ileri teknolojidir gibi basit bir mantık kararımda büyük rol oynadı
    alan arkadaşlardan biran evvel resim mesim bekliyoruz yaaa bu nedir arkadaş aldınız oturdunuz izliyorsunuz lütfen mahrum bırakmayın bizi. 3d kalitesi hakkında kullanıcılar lütfen yorum yapsınlar. pop out efektleri nasıl corrsing mrossing talking iyi midir 3d si? çift çift göstermesin de :))
    geçen hafta bir çılgınlık yapıp sıcağı sıcağına alayım dedim konya'da sony bayisinden 5000TL + 1 gözlükle 3 ay taksit erteleme 12 taksite alacaktım iyi ki almamaşım millet 3500 e almış inşallah bize de denk gelir güzel bir kampanya. ahh vatan biraz stok koyacaktın çatır çatır alacaktık yaktın bizi.

• vatan bilgisayar ile görüştüm.. 46hx850 şu anda sadece bursa mağazada var.. diğerlerinde patlamış

ne zaman gelir sorusuna operatör yetkilisinin verdiği cevap "çok yakında, hatta bu hafta içi bile olabilir" oldu..

kampanyanın ne zamana kadar süreceği ile ilgili bir bilgi de verilmemiş..

yani yeni gelecek tv'ler tekrar 4.700'e çıkabilir

işte o zaman hx920'ye dönebilirim tekrar.. ne dersiniz ? 920 mi, 850 mi ?

• quote:

hocam tv'den foto bekliyoruz..

bi HD, bi SD görüntüsünü çekersen sevinirim
  • Bana eMail den ulaşan arkadaş buradanmı idi acaba?

-resimler açılmıyor?
    -bahsettiğin sorunu tam anlıyamadım?

önce resimleri gönder sana anlattığım şekilde alıyorsun+
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Bana eMail den ulaşan arkadaş buradanmı idi acaba?

-resimler açılmıyor?
    -bahsettiğin sorunu tam anlıyamadım?

önce resimleri gönder sana anlattığım şekilde alıyorsun+

hocam yapacagımız testler nelerdir. teşekkür ederim. kafanı bu televizyon alma işin de biraz ağrıttım.herşey için teşekkür ederiz. değerli yorumlarını bizle paylaştığın için....
  • Arkadaşlar uzun süredir araştırma yapıp bi sonuca varamayanlar bölümüne beni de ekleyebilirsizniz, bu konunun açılması ve albani üstadın değerli yorumlarından sonra 46HX850 modeline karar verir gibi oldum fakat şunu merak ediyorum çok anlamamakla birlikte HX920 ile hx 850 arasında ne gibi farklılıklar vardır, aradaki fiyat farkına değer mi cevaplardanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim...
  • Resim yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim..Arkadaşlar bu Vatan Bilg.nasıl bu kadar farklı fiyattan satabiliyor bu ürünleri? Ürünlerde problem olabilirmi? Bu arada benim tv'yi servis gelmeden değiştirecekler herhalde bekliyoruz..

Şunu söyleyebilirim..Sony 3d olayını ilk serilerden beri bayağı geliştirmiş..Derinlik mükemmel..VT30'dan daha iyi..Objeler daha bağımsız gerçekci geldi bana..Plazma severler kesinlikle yanlış anlamasın vt30'u kullanmış biri olarak...bu televizyonu plazma ayarlarına getirebiliyorsunuz ama plazmayı lcd moduna getirmek mümkün değil..Isı yok..ses yok..ekran yanığı stresi yok..Sadece şu ışık sızması problemi ve dağılımı sorunu..46" alacaklar biraz daha düşünsün derim..üzerine biraz daha koyun ve kesinlikle 55" alın..3d de ve film izlerken keyfine doyamayacaksınız..sonradan pişman olmayın..Bu arada Sony'den kesinlikle şaşmayın..Yeni gözlükleri ben de bekliyorum..

• @torenci

-Panelini aç ve izle-falso varsa göreceksin zaten
    Test için yukarıda verdiğim 3 adet resim ile(r apid ten indir)panele bak ama ayarları kökleme-yüz defa yazdım
    forumda işten anlamayan bazı tipler resim alırken Backlight/Brightness köklenecek diyor ama "saçmalıyorlar"
    vede vatandaşın kafasını karıştırıyorlar!! böyle test filan olmaz!

Default veya kendiziniz izleme yapacağı bir settings yapıldıktan sonra ki Default ile sizin set.arasında yine fark olacaktır
    Standard/Cinema/Custom modlarından teste bakarsınız

Not;Backlight normal olarak 1/3 seviyesinde olmalıdır;yani 100lük skalada 32/35 gibi bir değer olmalıdır=1/3 yoğunluk seviyesi OK dir

++

@eylcn

Fark filan yok,takılmayın bu "pazarlama" atraksiyonlarına! ama fark yatarmak için SW den oynama yapılıyor ufaktan
    bunada takılmayın,zaten Sony ler HX serisinde çok iyi

Ancak HX9x biraz daha performanslı ve iyi,ancak klasik malum sorunlar bunlarda da çıkıyor hatta 2011 de en az HX8x lerde
    çıktı!

"Sorunlar" ise her panelde var,ancak Sony en azından sorun konusunda SonyEurasia vasıtasıyla bence TR de en iyisi

++

Bu arada Vatan daki çok cazip rakam,bana biraz hile ve pazarlama numarası gibi geliyor!
    Yüksek fiyatları şimdilik eleyin ve beklemede kalın!

• quote:

vatan bilgisayar ile görüştüm.. 46hx850 şu anda sadece bursa mağazada var.. diğerlerinde patlamış

ne zaman gelir sorusuna operatör yetkilisinin verdiği cevap "çok yakında, hatta bu hafta içi bile olabilir" oldu..

kampanyanın ne zamana kadar süreceği ile ilgili bir bilgi de verilmemiş..

yani yeni gelecek tv'ler tekrar 4.700'e çıkabilir

işte o zaman hx920'ye dönebilirim tekrar.. ne dersiniz ? 920 mi, 850 mi ?

bursada yok ben dün gittim...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.