Şimdi Ara

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.814
Cevap
31
Favori
211.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimleri cep telefonuyla çektiğim için kötü gözükebilir. Normalde gerçekten daha iyi. Kalibrasyon daha yapmadığım için canlı moda alıp direk çektim.

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ)

• quote:

Orijinalden alıntı: ntorenci

quote:

Orijinalden alıntı: adiltatvan

vatan bilgisayar ile görüştüm.. 46hx850 şu anda sadece bursa mağazada var.. diğerlerinde patlamış

ne zaman gelir sorusuna operatör yetkilisinin verdiği cevap "çok yakında, hatta bu hafta içi bile olabilir" oldu..

kampanyanın ne zamana kadar süreceği ile ilgili bir bilgi de verilmemiş..

yani yeni gelecek tv'ler tekrar 4.700'e çıkabilir

işte o zaman hx920'ye dönebilirim tekrar.. ne dersiniz ? 920 mi, 850 mi ?

bursada yok ben dün gittim...

Ankara Söğütözü'ndeki televizyonlardan biri Bursa'ya sevk yapılmış. Ondan dolayı Bursa'da stok gözüküyor. Ama televizyon satılmış zaten; orada bekliyor.
    Söğütözü'nün müdürünün söylediği 3 adet geldi; 2 si sevk, birini ben aldım.

Televizyonun gelip gelmeyeceğini de buradan takip edebilirsiniz

http://www.vatanbilgisayar.com/gelecekurunler.aspx?L2=CEL_TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 20 Mayıs 2012; 20:49:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: ntorenci

quote:

vatan bilgisayar ile görüştüm.. 46hx850 şu anda sadece bursa mağazada var.. diğerlerinde patlamış

ne zaman gelir sorusuna operatör yetkilisinin verdiği cevap "çok yakında, hatta bu hafta içi bile olabilir" oldu..

kampanyanın ne zamana kadar süreceği ile ilgili bir bilgi de verilmemiş..

yani yeni gelecek tv'ler tekrar 4.700'e çıkabilir

işte o zaman hx920'ye dönebilirim tekrar.. ne dersiniz ? 920 mi, 850 mi ?

bursada yok ben dün gittim...

Ankara Söğütözü'ndeki televizyonlardan biri Bursa'ya sevk yapılmış. Ondan dolayı Bursa'da stok gözüküyor. Ama televizyon satılmış zaten; orada bekliyor.
    Söğütözü'nün müdürünün söylediği 3 adet geldi; 2 si sevk, birini ben aldım.

bursadan alan büyük bir ihtimal benim.

• quote:

Resimleri cep telefonuyla çektiğim için kötü gözükebilir. Normalde gerçekten daha iyi. Kalibrasyon daha yapmadığım için canlı moda alıp direk çektim.

Televizyonda alttaki ışık sızması çok değil mi?

• standa vuran ışık o
  • bu arada ben 46HX850 yi iade ediyorum yetkili satıcımla görüştüm 55HX850 alıcam kısmetse
  • @eylcn

Fark filan yok,takılmayın bu "pazarlama" atraksiyonlarına! ama fark yatarmak için SW den oynama yapılıyor ufaktan
    bunada takılmayın,zaten Sony ler HX serisinde çok iyi

Ancak HX9x biraz daha performanslı ve iyi,ancak klasik malum sorunlar bunlarda da çıkıyor hatta 2011 de en az HX8x lerde
    çıktı!

"Sorunlar" ise her panelde var,ancak Sony en azından sorun konusunda SonyEurasia vasıtasıyla bence TR de en iyisi

+
    +
    Üstat ilgine teşekkür ederim, forumda sammy veya lg derinlemesine incelenirken/irdelenirken sony için aynı ilginin gösterilmediğini gördüm (benim takip edebildiğim kadarıyla, eğer ben göremediysem şimdiden özür dilerim) şimdi albani üstad sen bana kızacaksın ama panel kalitesi haricinde 46HX 850 için flash player desteği ve dahili hd uydu alıcı özelliği var mı yani bu cihazın internet kullanımı ne kadar işlevsel, forumdan takip edebildiğim kadarıyla 2012 model tvlerde (lg, sammy, pana) flash player desteği, dts desteklemesi, hd uydu alıcı yenilenen/düzeltilerek geliştirilen özellikler arasında belirtiliyor, forumda sony ile ilgili eleştirilerden bir tanesi de bazı formatları desteklememesi, yani ben şimdi 3500 TL para verip HX850 alırsan online bir film sitesinden yada facebooktan video izleyebilecek miyim??/izleyemeyecek miyim??? Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Drain

standa vuran ışık o

Ben de ışık sızmasını arıyordum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu arada ben 46HX850 yi iade ediyorum yetkili satıcımla görüştüm 55HX850 alıcam kısmetse

İzleme mesafen kaçtı hocam ?? Benim de 4-4.5 metre arası olacak... 46 küçük mü kalacak diye de düşünmüyor değilim :)

• izleme mesafesi, sırtımı koltuga dayadığımda tam 3.9 metre
  • quote:

quote:

standa vuran ışık o

Ben de ışık sızmasını arıyordum :)

Sizde de alt tarafta ışık sızması görüyorum(benimkiyle aynı sanki..standa yansıyan değil)..tv'nin altında çerçevenin üzerinde ..koyu renk fonda hafif yandan bakarsanız göreceksiniz diye düşünüyorum..kontrol edin isterseniz siz de bir...
  • quote:

izleme mesafesi, sırtımı koltuga dayadığımda tam 3.9 metre

Küçük geldigi için mı değiştiriyorsun ? İzleme ağırlığın sd mi, HD mi, bluray mi?

Teledunya ile hdmi bağlantısı kuracağım ben, sıkıntı olacağını düşünmüyorum..

• quote:

quote:

bu arada ben 46HX850 yi iade ediyorum yetkili satıcımla görüştüm 55HX850 alıcam kısmetse

İzleme mesafen kaçtı hocam ?? Benim de 4-4.5 metre arası olacak... 46 küçük mü kalacak diye de düşünmüyor değilim :)

Kesinlikle 55 alın..bizimde 4.5 metre küçük bile kalıyor...
  • Vatan'da 40 ve 46 aynı fiyat, nasıl oluyor bu???

Bir de 55'i internet sitesinde gözükmüyor?

Bir daha bu fiyatlara iner mi acaba? :S
  • quote:

quote:

izleme mesafesi, sırtımı koltuga dayadığımda tam 3.9 metre

Küçük geldigi için mı değiştiriyorsun ? İzleme ağırlığın sd mi, HD mi, bluray mi?

Teledunya ile hdmi bağlantısı kuracağım ben, sıkıntı olacağını düşünmüyorum..

ben hd film izlemek için aldım, çok fazla sd kanal izlemiyorum
  • Bu tv yi kullanan arkadaşlar, 46HX 850 için flash player desteği ve dahili hd uydu alıcı özelliği var mı yani bu cihazın internet kullanımı ne kadar işlevsel, forumdan takip edebildiğim kadarıyla 2012 model tvlerde (lg, sammy, pana) flash player desteği, dts desteklemesi, hd uydu alıcı yenilenen/düzeltilerek geliştirilen özellikler arasında belirtiliyor, forumda sony ile ilgili eleştirilerden bir tanesi de bazı formatları desteklememesi, yani ben şimdi 3500 TL para verip HX850 alırsan online bir film sitesinden yada facebooktan video izleyebilecek miyim??/izleyemeyecek miyim??? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylcn

Bu tv yi kullanan arkadaşlar, 46HX 850 için flash player desteği ve dahili hd uydu alıcı özelliği var mı yani bu cihazın internet kullanımı ne kadar işlevsel, forumdan takip edebildiğim kadarıyla 2012 model tvlerde (lg, sammy, pana) flash player desteği, dts desteklemesi, hd uydu alıcı yenilenen/düzeltilerek geliştirilen özellikler arasında belirtiliyor, forumda sony ile ilgili eleştirilerden bir tanesi de bazı formatları desteklememesi, yani ben şimdi 3500 TL para verip HX850 alırsan online bir film sitesinden yada facebooktan video izleyebilecek miyim??/izleyemeyecek miyim??? Teşekkürler...

iyi bir panel almak istiyorsan bu söylediklerinin dışındaki özelliklere bakman gerekiyor. istediğin özellikleri barındıran cihazlar piyasada 200-300 tl gibi rakamlara satılıyor media player vs. sen, panel alırken en son bakılması gereken şeyleri yazmışsın bunlar forumda daha önce defalarca anlatıldı. başlıkları incelemeni tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: system failure

quote:

Orijinalden alıntı: eylcn

Bu tv yi kullanan arkadaşlar, 46HX 850 için flash player desteği ve dahili hd uydu alıcı özelliği var mı yani bu cihazın internet kullanımı ne kadar işlevsel, forumdan takip edebildiğim kadarıyla 2012 model tvlerde (lg, sammy, pana) flash player desteği, dts desteklemesi, hd uydu alıcı yenilenen/düzeltilerek geliştirilen özellikler arasında belirtiliyor, forumda sony ile ilgili eleştirilerden bir tanesi de bazı formatları desteklememesi, yani ben şimdi 3500 TL para verip HX850 alırsan online bir film sitesinden yada facebooktan video izleyebilecek miyim??/izleyemeyecek miyim??? Teşekkürler...

iyi bir panel almak istiyorsan bu söylediklerinin dışındaki özelliklere bakman gerekiyor. istediğin özellikleri barındıran cihazlar piyasada 200-300 tl gibi rakamlara satılıyor media player vs. sen, panel alırken en son bakılması gereken şeyleri yazmışsın bunlar forumda daha önce defalarca anlatıldı. başlıkları incelemeni tavsiye ederim

teşekkür ederim...

• bu arada televizyonun iadesi bugun gerçekleşti, yardımlarından dolayı kozyatağı sony shop mağaza müdürü Ersin beye çok teşekkür ederim.
  • HX850 kullanan arkadaşlara sormak istiyorum. Arka ışık 7'deyken tam karanlık ortamda fotoğraf çektiğimde bu kadar ışık sızması alıyorum. Sizdeki durumda aynı mı, yoksa benimki fazla mı? Eğer normalse değiştirmek istemiyorum, çünkü gelen gideni aratıyor hep

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.