Şimdi Ara

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.814
Cevap
31
Favori
211.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakalım ne olacak göreceğiz aradaki ciddi fark için göze almış olduk. gelişme olursa buradan bilgi veririm.
  • tekrar 3500 lere filan düşerse bende alabilirim
  • Ben de beklemedeyim. 55hx850 yi gözüme kestirdim.

Yalnız tabii daha önce 50GT50 veya 55VT50 almazsam
  • Beyler hx850 vatanda 3449 lira olmuş yine ama internette stokta yok , izmir bornova ve istanbukl topkapıda görünüyor
  • Biraz önce vatanı aradım 44 56 56 no'lu telefonundan ellerinde sadece teşhir ürünü kalmış sıfır olarak yok diyor
  • bende sony kafama koydum..

biraz bekleyelim bakalım..
  • KDL-40HX850 102 Ekran Full HD 3D LED TV + Monolithic TV Standı + 2 Ad. 3D GÖZLÜK + SKYPE KAMERA

3.879 tl

www.avrupatr.com
  • bornovada teşhir ürünü varmış izmirliler için. Transfer listesinde gözükmediği içinde AVANS satış yapamıyorlar. bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanaryalik

KDL-40HX850 102 Ekran Full HD 3D LED TV + Monolithic TV Standı + 2 Ad. 3D GÖZLÜK + SKYPE KAMERA

3.879 tl

www.avrupatr.com

46 olsa 4bin olsa olurdu ama 4600 sanırım 46si bu sekilde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TFT-LCD lerde teşhir/sıfır farketmez!!!

PDP olsa duruma göre farkeder ama LCD lerde hiç önemli değildir!

Bahsettiğiniz 2012 Model HX7/8 daha dün girdi memlekete yaw,ne kadar teşhir olacakki!

Çıplak gözle izleme durumu mümkünse;gidin-görün inceleyin ve alın gitsin,hatta bu arada "teşhir"
    diye de bastırıp pazarlık yaparak biraz daha fiyatı indirebilirsiniz

++

not;forum bugün felaket ağır!!sizde durum nedir,zor girip msg yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 25 Mayıs 2012; 18:27:20 >
  • Slm
    Sony HX850 nin full led degilde Edge Led olmasi konusundaki gorusleriniz nedir?

• Hiç farketmez!

Bunlar gerçek manada "Local-dimming" yapamıyor zaten!
  • Philips 9000 serisi nasil bir alternatif olabilir?

• Olabilir ama benim tercihim HX olur+
    Veya ilk tercih HX sonra 9xx olabilir+
  • Forumu okudukca iyice kafam karisti,bulutlanma ve ışık sızması edge led'lerde ki kronik bir sorun, halo'da maalesef kronik bir full led - local dimming sorunu var,!clouding ve ışık sızması sorunları da cabasi.Plazmalarda ise devam eden kronik sonunlardan bahsediliyor.
    ne alacagiz yahu???

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4TerribleTurk -- 30 Mayıs 2012; 0:35:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elninoartist

Forumu okudukca iyice kafam karisti,bulutlanma ve ışık sızması edge led'lerde ki kronik bir sorun, halo'da maalesef kronik bir full led - local dimming sorunu var,!clouding ve ışık sızması sorunları da cabasi.Plazmalarda ise devam eden kronik sonunlardan bahsediliyor.
    ne alacagiz yahu???

O zaman iki seçeneğin var;

1-CRT ye devam et;sıfır sorun

2-Kapa gözünü git bir panel al!

"sorunlar" diye takılırsan,nasılsa hangisini alsan bir şekilde sana da sorun bulaşacaktır,kaçış yok bundan

birde paneli alırken "şans" satın alıyorsun,iyi bir şans aldıysan ne ala ama kötü bir şans ve hele hele Samy ve LGE hatta Phil alırsan
    çok daha fazla şans satın alman gerekiyor,zaten paranını çoğu şansa gidiyor

++

• Su an philips 37PF7320 lcd kullaniyorum 6-7 sene once 5000 liraya almistim :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elninoartist -- 26 Mayıs 2012; 0:12:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

TFT-LCD lerde teşhir/sıfır farketmez!!!

Bahsettiğiniz 2012 Model HX7/8 daha dün girdi memlekete yaw,ne kadar teşhir olacakki!

Çıplak gözle izleme durumu mümkünse;gidin-görün inceleyin ve alın gitsin,hatta bu arada "teşhir"

++

Bunu söyledin içime su serptin, zira dün vatan'daki 46hx850'yi ben aldım, 2 gün önce açmışlar ürünü doğruysa.. Sağında solunda darbe yoktu, siyah bi görüntü verdiler, clouding ölü pixel de gözüme çarpmadı, aldım gitti :)
    Canavar gibi bi televizyon olmuşa benziyor, kullandıktan sonra da düşüncem aynı kalacak umarım, çok da fazla araştırmaya girdiğimi söyleyemem. Sony'ye güvenerek aldım :)
    Haftaiçi yaptırıcam kurulumu vaktim olmadığı için, kullandıktan sonra da görüş bildiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: kcin

quote:

Orijinalden alıntı: albani

TFT-LCD lerde teşhir/sıfır farketmez!!!

++

Bunu söyledin içime su serptin, zira dün vatan'daki 46hx850'yi ben aldım, 2 gün önce açmışlar ürünü doğruysa.. Sağında solunda darbe yoktu, siyah bi görüntü verdiler, clouding ölü pixel de gözüme çarpmadı, aldım gitti :)
    Canavar gibi bi televizyon olmuşa benziyor, kullandıktan sonra da düşüncem aynı kalacak umarım, çok da fazla araştırmaya girdiğimi söyleyemem. Sony'ye güvenerek aldım :)
    Haftaiçi yaptırıcam kurulumu vaktim olmadığı için, kullandıktan sonra da görüş bildiririm.

O televizyon kutusundan cikartilirken ben oradaydim.Tam bir hafta oldu.Henuz kurulum yaptiklari icin goruntusune bakamamistim.
    urun daha 1 haftalik,yani yeni.Hayirli ugurlu olsun

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.