Şimdi Ara

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.814
Cevap
31
Favori
211.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorularınıza gelince 3D deneyimini malesef yapamadım.

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ)

Bu gözlüğü bekliyorum; olmadı internetten sipariş verip yurtdışından getireceğim

Oyun ve spor yayınlarında tv nin üzerinde olan setleri kullanıyorum. Ama film izlerken flatpanelshd nin yaptığı bu settingsler en iyi kalibrasyon. Gerçeğe yakın en iyi görüntüyü alabilirsiniz

https://store.donanimhaber.com/7e/2e/c6/7e2ec6d32db4393ba570ded78de9e1db.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Arkadaşlar teşekkür ederim

Bu gözlüğü bekliyorum; olmadı internetten sipariş verip yurtdışından getireceğim

Oyun ve spor yayınlarında tv nin üzerinde olan setleri kullanıyorum. Ama film izlerken flatpanelshd nin yaptığı bu settingsler en iyi kalibrasyon. Gerçeğe yakın en iyi görüntüyü alabilirsiniz

kalibrasyon ayarlarıyla ilgili link verebilir misiniz bulunsun bir kenarda ihtiyacımız olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

kalibrasyon ayarlarıyla ilgili link verebilir misiniz bulunsun bir kenarda ihtiyacımız olacak.

Al arkadasım bu ayarları yap

Viewing mode: Cinema 1
    Backlight 7
    Contrast 88
    Brightness: 50
    Color: 50
    Hue: 0
    Color temperature Warm2
    Sharpness 50
    Noise reduction Off
    Dot noise reduction Off
    Reality Creation Off
    Smooth gradation Off
    Motionflow Clear / Clear Plus
    Film mode -Off
    Black corrector Off
    Adv. Contrast Enhancer Off
    Gamma 0
    LED Dynamic Control Off
    Auto Light Limiter Off
    Clear White +1
    Live Color +1
    Detail Enhancer +1
    Edge enhancer Off
    R Gain 0
    G Gain -6
    B Gain -1
    R Bias -1
    G Bias -3
    B Bias -1
    Eco On/Off

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama 4900 liraya 2 adet br 250 gözlük ile bugün 55hx850 satın aldım

umarım 1 ay içinde fiyatı çok düşmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drain

iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama 4900 liraya 2 adet br 250 gözlük ile bugün 55hx850 satın aldım

umarım 1 ay içinde fiyatı çok düşmez

çok iyi fiyat bence nereden aldınız? ben geçen hafta konya'da bir sony mağazasından 5000tl ye 46hx850 alacaktım 1 gözlük ile çok şükür ucundan döndüm konya'da 2 tane sony bayisi var ikisi de gerçekten inanılmaz rakamlar telaffuz ediyor. adam diyor şuan elimde 46nx720 var çok uygun fiyata verebilirim isterseniz diyor. merak ettim dedim, kaça vereceksiniz 3500tl diyor ayıp yahu allah'tan araştırıyoruz allahtan internet var. diyorum bakın bunlar sony mağazaları morfare.com atıyorum. sizin fiyattan 1500tl uygun fiyat nasıl oluyor diyorum. ya diyor onlar resmi garanti değil diyor. lan resmi bayi işte işinize gelmiyor!!! diğer bayi de diyor ya onlar teşhir satıyordur diyor. saçma sapan işler gez dünya'yı gör konya'yı ama sakınnn alışveriş yapma. böyle esnaflık olmaz

• quote:

quote:

quote:

Al arkadasım bu ayarları yap

Viewing mode: Cinema 1
    Backlight 7
    Contrast 88
    Brightness: 50
    Color: 50
    Hue: 0
    Color temperature Warm2
    Sharpness 50
    Noise reduction Off
    Dot noise reduction Off
    Reality Creation Off
    Smooth gradation Off
    Motionflow Clear / Clear Plus
    Film mode -Off
    Black corrector Off
    Adv. Contrast Enhancer Off
    Gamma 0
    LED Dynamic Control Off
    Auto Light Limiter Off
    Clear White +1
    Live Color +1
    Detail Enhancer +1
    Edge enhancer Off
    R Gain 0
    G Gain -6
    B Gain -1
    R Bias -1
    G Bias -3
    B Bias -1
    Eco On/Off

teşekkürler bir kenarda dursun gerçi siteyi de buldum :) hocam eğer ps3 falan varsa mutlaka ayrıca video bekliyoruz onlarla ilgili. ben özellikle 3d performansını merak ediyorum biran önce gözlük al da anlat bize :)

• kozyatağı sonyden aldım Ersin bey saolsun çok yardımcı oldu yine imkanları dahilinde, ama hala endişelerim var fiyat konusunda :)

1 ay sonra 3900 liraya düşmez inşallah 2 gözlük ile
  • quote:

kozyatağı sonyden aldım Ersin bey saolsun çok yardımcı oldu yine imkanları dahilinde, ama hala endişelerim var fiyat konusunda :)

1 ay sonra 3900 liraya düşmez inşallah 2 gözlük ile

taksit yaptılar mı? online sitesi var mı bu bayinin ??
  • nakit fiyatı bu, taksit konuşmadık ama sanmıyorum o fiyata taksitle vereceklerini. siz yinede ersin bey ile bir görüşün elinden geleni yapacaktır muhakkak.

http://www.denkel.com.tr/Shop/Default.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesyseng -- 27 Mayıs 2012; 1:24:04 >
  • quote:

Arkadaşlar inceleme videosu hazırladım size, benden bu kadar

videonuz ve incelemeniz için teşekkürler.
    saçma bir soru olacak belki kusura bakmayın,
    kanal geçişlerinde çıkan menü d-smart receiverin menüsü mü, yoksa tv nin kendi menüsü mü anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcin -- 27 Mayıs 2012; 1:41:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: korcin

quote:

Arkadaşlar inceleme videosu hazırladım size, benden bu kadar

videonuz ve incelemeniz için teşekkürler.
    saçma bir soru olacak belki kusura bakmayın,
    kanal geçişlerinde çıkan menü d-smart receiverin menüsü mü, yoksa tv nin kendi menüsü mü anlayamadım?

D-smart cihazının menüsü arkadaşım

• Sony TDGBR750 Active Shutter 3D-Brille

bu gözlügün tr fiyati nekadar arkadasim burda 95 euro

55hx855 fiyati 2099 euro

46hx855 fiyati 1699 euro
  • kendinden hd receiverlı modelleri gelmeyecekmi bu modelin tr ye?
    hx855 oluyor sanırım.
  • quote:

nakit fiyatı bu, taksit konuşmadık ama sanmıyorum o fiyata taksitle vereceklerini. siz yinede ersin bey ile bir görüşün elinden geleni yapacaktır muhakkak.

http://www.denkel.com.tr/Shop/Default.aspx

teşekkürler.
  • Tv arastirmasi bitti sira geldi gozluge.. hx850 serisi ile gidecek en iyi gozluk hangisidir üstadlar
  • Ya arkadaslar sony tvler de ps3 gibi ntfs desteklemiyomus.. 7-8gb'lik mkv'ler nasi izlenecek bu televizyonda?
    Tv'ye o kadar para verdikten sonra bi de media player mi alinacak..? :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony tv mkv filimleri desteklemiyor bu hx850 serisi icinde gecerli medya player alman gerekir
  • Beyler hiç forumu veya Sony ile ilgili başlıkları dikkatli okumuyormusunuz acaba??

Sony ler öyle Samy ve LGE gibi her bir atraksiyonu yapmazlar,en azından "bugün" için yapmıyor!

MKV ve bazı format v.s uygulamaları Sony panellerde kısıtlı/sınırlı destek verir!!

Ancak bildiğim kadarıyla Sony BD lerin bazıları MKV desteği veriyor!
    Veya MPlayer alacaksınız veya PC/Notebook bağlayıp izleyeceksiniz(en sağlamı budur,bana göre)

++
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviay1

sony tv mkv filimleri desteklemiyor bu hx850 serisi icinde gecerli medya player alman gerekir

denemeden bir şey söylemeyin babamda 2009 model bir sony var serisini bilmiyorum baya uygun fiyata almıştı. mkv leri çatır çatır açıyor dts desteği yok ama.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maviay1

sony tv mkv filimleri desteklemiyor bu hx850 serisi icinde gecerli medya player alman gerekir

denemeden bir şey söylemeyin babamda 2009 model bir sony var serisini bilmiyorum baya uygun fiyata almıştı. mkv leri çatır çatır açıyor dts desteği yok ama.

Sunny olmasın o
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.