Şimdi Ara

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.814
Cevap
31
Favori
211.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaviotto

quote:

Orijinalden alıntı: system failure

Vatan bilgisayarı beklemekten vazgeçtim 55hx850 yi 3 gözlük +5 yıllık uzatılmış garanti dahil 5400 aldım mm tan

Bu fiyata nerden aldınız hocam??

mediamarkt diye yazmış işte mm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

quote:

Vatan bilgisayarı beklemekten vazgeçtim 55hx850 yi 3 gözlük +5 yıllık uzatılmış garanti dahil 5400 aldım mm tan

Bu fiyata nerden aldınız hocam??

mediamarkt diye yazmış işte mm

Ben en iyi gözlüksüz olarak taksitli 6.000TL olarak buldum. Aksam bende mm gidicem bakıcam.

Orada pazarlık gibi yanında gözlük verseniz falan yapılabilir mi?

Birde kendisi taksitli mi aldı acaba?

• Tv geldi ve kuruldu görüntüler harika resimleri daha sonra paylaşacağım

• Bende bugun samy yerine almış bulunuyorum. Yarın kuruluma gelicek. Siyah resim açıldığında samy resmen gri gibi fakat Sony tam anlamıyla siyah rengi veriyor. Bu arada cihazı bir gözlükle 5.850 TL ye aldık.

• quote:

Bende bugun samy yerine almış bulunuyorum. Yarın kuruluma gelicek. Siyah resim açıldığında samy resmen gri gibi fakat Sony tam anlamıyla siyah rengi veriyor. Bu arada cihazı bir gözlükle 5.850 TL ye aldık.

hayırlı uğurlu olsun güle güle eskitin bu arada bu gun edi1907 ile görüşmüştüm. o bana 5 yıllık garanti yaptır dedi 1 yıl içinde 5 yıllık garanti yaptıracağım sizde yaptırın eger televizyon 4 yılın sonunda bozulsa bile soy değişim yada en üst segment cihazlardan birini veriyor.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntorenci

quote:

Bende bugun samy yerine almış bulunuyorum. Yarın kuruluma gelicek. Siyah resim açıldığında samy resmen gri gibi fakat Sony tam anlamıyla siyah rengi veriyor. Bu arada cihazı bir gözlükle 5.850 TL ye aldık.

hayırlı uğurlu olsun güle güle eskitin bu arada bu gun edi1907 ile görüşmüştüm. o bana 5 yıllık garanti yaptır dedi 1 yıl içinde 5 yıllık garanti yaptıracağım sizde yaptırın eger televizyon 4 yılın sonunda bozulsa bile soy değişim yada en üst segment cihazlardan birini veriyor.....

Sagolun hepimiz inşallah... Aynen bizde yaptırmaktan yanaydik zaten. 5 yıl ekstra garantiyi yaptırdık. O da 600 TL ama cidden bu cihazlar için gerekli bence de.

• quote:

Tv geldi ve kuruldu görüntüler harika resimleri daha sonra paylaşacağım

Hocam benim PM'e cevap vermezseniz ağzımız sulanan sulana sizin fotoları seyredeceğiz. Göz hakkı diye birşey vardır :D
  • 46'' için bulduğunuz en uygun fiyatlar nedir arkadaşlar? taksitle alınacak ???
  • 3449 tl 10 taksite alındı vatandan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

3449 tl 10 taksite alındı vatandan...

şuan stokta yok ama. piyasada bulunan satın alınabilecek en uyhun 46hx850 ???
  • Geçen gece survivor izlerken aldığım iki tane SD resim...(cihaz Digiturk Humax cihaz 9503)

Tabelanın olduğu sahne çok güzel bir kareydi ancak biraz geç kalmışım ve tam sahne değişirken çekmişim ancak yinede idare eder...

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ)

İki resimde biraz açılı şekilde çekildi...

Resimler Nikon 5100 ile çekildi ancak makinanın ayarlarını kurcalamam lazım renkler biraz daha farklı çıkıyor.Ayrıca karanlıkta resim çekmeyi denedim ancak o daha da kötü oldu backlight bleeding hiç yokken çok fazla varmış gibi gösteriyor,iso ayarlarını sanırım biraz kurcalamam gerekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 29 Mayıs 2012; 9:30:37 >

• Devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 29 Mayıs 2012; 9:40:34 >

• resimler iphone ile çekildi çok iyi olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system failure -- 29 Mayıs 2012; 10:24:15 >
  • ....

• leonskennedy,
    hayırlı olsun yeni televizyonunuz, güzel günlerde kullanın inşallah.
    resimler için de teşekkürler, vakit ayırıp uğraşmışsınız.
    elinize sağlık.

bu cihazı ben de takip ediyorum bir süredir..
    resimlerde aklıma takılan birkaç şey oldu,
    bütün resimlerde tv ekranındaki görüntünün en altı ile panelin birleştiği noktada yatay olarak renk/ışık farkı var. bleeding denilen sorun mu bu?
    bir resimde de burcu esmersoy tshirtinin v yakasında kontur olarak mavi mor gibi bir renk çıkmış. bu çektiğiniz resimden mi kaynaklanıyor acaba yoksa tv den mi?
  • ..

• ..

• ..

• ...

• albani hocam, bunları da sen değerlendirirsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system failure -- 29 Mayıs 2012; 10:47:54 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.