Bildirim
2012 Volvo v60 2.0 d3.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çok sıcak havalarda geri görüş kamerası kafayı yiyordu sizin araçta da öyle oluyor mu? -
Aynen oluyor. Garanti kapsamında değişim.yapmiyorlar. verilen cevap "aracınızın yaşı 5 yaşını geçmiş olduğundan garanti kapsamında degerlendirilez ama kamera değişimi yapmak isterseniz %20 indirimli değişim yaptırabilirsiniz" dediler. O da yaklaşık 4900tl tutuyor.quote:
Orijinalden alıntı: parezer
Çok sıcak havalarda geri görüş kamerası kafayı yiyordu sizin araçta da öyle oluyor mu?
Özellikle takip ediyorum 23°C üstünde sıcaklıklarda yada kışın kaloriferi açtığımızda malesef geri görüş kamerası göstermiyor. Sorun on konsolda kameranın ya bir bölümü sıcağa maruz oluyor yada bunu besleyen devredeki adaptör var ise o sıcağa maruz kalıyor.
Ben bunu çözecek ve çözünce de paylaşacam. -
Arabayı satmak için malum siteye ilan oluşturmustum, iki veya üç kişi mesaj attı sizin de aracınızda sıcak havalarda kamera arıza veriuor mu diye. Hatta mesaj atan arkadaştan biri bu işle baya uğraşmıştı ama çözüm bulmadı, umarım siz bi çözüm bulursunuzquote:
Orijinalden alıntı: maslan41
Aynen oluyor. Garanti kapsamında değişim.yapmiyorlar. verilen cevap "aracınızın yaşı 5 yaşını geçmiş olduğundan garanti kapsamında degerlendirilez ama kamera değişimi yapmak isterseniz %20 indirimli değişim yaptırabilirsiniz" dediler. O da yaklaşık 4900tl tutuyor.
Özellikle takip ediyorum 23°C üstünde sıcaklıklarda yada kışın kaloriferi açtığımızda malesef geri görüş kamerası göstermiyor. Sorun on konsolda kameranın ya bir bölümü sıcağa maruz oluyor yada bunu besleyen devredeki adaptör var ise o sıcağa maruz kalıyor.
Ben bunu çözecek ve çözünce de paylaşacam.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parezer -- 18 Temmuz 2018; 13:0:13 >
-
motor hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz -
Geri görüş kamerası ne işe yarıyor yolda giderken geriyimi izliyorsunuz? Yada arkadan araba gelip gelmiyormu diye mi bakıyorsunuz. Park sensörü varsa ötüyorsa park edemeyen araba sürüyorum demesin hatta sensörede gerek yok. -
Motor 2000 fordun mondeo da kullandığı motorudur motor performansı torku mükemmel. Ama dizel bakımları 10000km olduğundan masrafı fazla. Senede 2 defa bakım oluyor. Yillik bakim sadece 4000-5000tl'yi buluyor. Bunun yanında arıza yoksa birtek balata disk değişimi olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: SMTRSLN
motor hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz
Sileceklerden verim alamadım bir türlü. 0 aldım bosch ürününü ama 0 olmasına rağmen camda iz bırakıyor. Bunu anlamadım.
Ses sistemi, koltukların konforu, sürüş keyfi mükemmel. -
Kameraya ihtiyacınız olmaz evelallah aynada yeter bize. Lakin arabada bir donanım var ve kullanamıyorsun üretim kusuru olan bir durumu dile bunu dile getirmeye çalıştık arkadaşım.quote:
Orijinalden alıntı: Boijman
Geri görüş kamerası ne işe yarıyor yolda giderken geriyimi izliyorsunuz? Yada arkadan araba gelip gelmiyormu diye mi bakıyorsunuz. Park sensörü varsa ötüyorsa park edemeyen araba sürüyorum demesin hatta sensörede gerek yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X