Şimdi Ara

2012 Volvo v60 2.0 d3.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 Volvo v60 2.0 d3 motor 10 numara 5 yıldız.
    Volvo s60/v60 alacaklar dikkat.

Bircok kullaniciya ulastim. Geri görüş kamerayı kontrol ettirin.

Kafa sallama varmı.

Otomatiğe dikkat vuruntu oluyormu.

Kullaniciyim ve v60 için oldukca tecrube sahibi oldum Isteyene her türlü bilgi verilir.

• Çok sıcak havalarda geri görüş kamerası kafayı yiyordu sizin araçta da öyle oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parezer

Çok sıcak havalarda geri görüş kamerası kafayı yiyordu sizin araçta da öyle oluyor mu?
    Aynen oluyor. Garanti kapsamında değişim.yapmiyorlar. verilen cevap "aracınızın yaşı 5 yaşını geçmiş olduğundan garanti kapsamında degerlendirilez ama kamera değişimi yapmak isterseniz %20 indirimli değişim yaptırabilirsiniz" dediler. O da yaklaşık 4900tl tutuyor.

Özellikle takip ediyorum 23°C üstünde sıcaklıklarda yada kışın kaloriferi açtığımızda malesef geri görüş kamerası göstermiyor. Sorun on konsolda kameranın ya bir bölümü sıcağa maruz oluyor yada bunu besleyen devredeki adaptör var ise o sıcağa maruz kalıyor.
    Ben bunu çözecek ve çözünce de paylaşacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan41

Aynen oluyor. Garanti kapsamında değişim.yapmiyorlar. verilen cevap "aracınızın yaşı 5 yaşını geçmiş olduğundan garanti kapsamında degerlendirilez ama kamera değişimi yapmak isterseniz %20 indirimli değişim yaptırabilirsiniz" dediler. O da yaklaşık 4900tl tutuyor.

Özellikle takip ediyorum 23°C üstünde sıcaklıklarda yada kışın kaloriferi açtığımızda malesef geri görüş kamerası göstermiyor. Sorun on konsolda kameranın ya bir bölümü sıcağa maruz oluyor yada bunu besleyen devredeki adaptör var ise o sıcağa maruz kalıyor.
    Ben bunu çözecek ve çözünce de paylaşacam.

Alıntıları Göster
    Arabayı satmak için malum siteye ilan oluşturmustum, iki veya üç kişi mesaj attı sizin de aracınızda sıcak havalarda kamera arıza veriuor mu diye. Hatta mesaj atan arkadaştan biri bu işle baya uğraşmıştı ama çözüm bulmadı, umarım siz bi çözüm bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parezer -- 18 Temmuz 2018; 13:0:13 >

• motor hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz
  • Geri görüş kamerası ne işe yarıyor yolda giderken geriyimi izliyorsunuz? Yada arkadan araba gelip gelmiyormu diye mi bakıyorsunuz. Park sensörü varsa ötüyorsa park edemeyen araba sürüyorum demesin hatta sensörede gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

motor hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz
    Motor 2000 fordun mondeo da kullandığı motorudur motor performansı torku mükemmel. Ama dizel bakımları 10000km olduğundan masrafı fazla. Senede 2 defa bakım oluyor. Yillik bakim sadece 4000-5000tl'yi buluyor. Bunun yanında arıza yoksa birtek balata disk değişimi olacaktır.

Sileceklerden verim alamadım bir türlü. 0 aldım bosch ürününü ama 0 olmasına rağmen camda iz bırakıyor. Bunu anlamadım.

Ses sistemi, koltukların konforu, sürüş keyfi mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boijman

Geri görüş kamerası ne işe yarıyor yolda giderken geriyimi izliyorsunuz? Yada arkadan araba gelip gelmiyormu diye mi bakıyorsunuz. Park sensörü varsa ötüyorsa park edemeyen araba sürüyorum demesin hatta sensörede gerek yok.
    Kameraya ihtiyacınız olmaz evelallah aynada yeter bize. Lakin arabada bir donanım var ve kullanamıyorsun üretim kusuru olan bir durumu dile bunu dile getirmeye çalıştık arkadaşım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.