Şimdi Ara

2009 Subaru Legacy 2.0 Dizel ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
5.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın zamanda 2009 model subaru 2 litre hacimli turbo dizel manuel vites bi araç almak istiyorum.
    Bu aracı kullanan veya kullanmis olan arkadaslarin yardimina ihtiyacim var.

Motor ömrü nasildir? Kronik arizasi var midir? Sık sık arıza cıkarir mi?

Gibi sorularim var. Cevaplayanlara simdiden tesekkurler.

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O konuyu okudum hocam.
    Bana, arabayi uzun sure kullanmis kullanici yorumu lazim.

• Kullanicisi olamadim hic ama çok baktigim bi aracti. markasi, yakiti, vergisi, bakim parca maliyetleri dert değil diyorsan çok güzel araç bana göre.

• Subaru'nun hangi modeli olursa olsun derin bir aşk duymuyorsanız tavsiye etmem. Bir ara ben de 2009 Impreza bakmıştım, hatta 32.000'e sedanını almaya kalkıyordum ama acil paraya sıkışırsam çok zor satarım diye vazgeçtim. Onun haricinde dört dörtlüktür subaru

• Araci hemen alip-satma gibi bir derdim yok en az 2-3 yıl binecegim.

İstanbulda yasiyorum.. Parca ve bakım sorunu yaşamam fakat biraz pahali olur önceki aracim Opel astra H a göre onun da farkindayim.
    Ama subarularin cok sık ariza cikaran araclar olmadigini biliyorum o yuzden icim rahat.
    Yine de en azindan bir kullanici ile konussam rahatliycam

• 2008 2009 dizellerde kronik sorun var diye biliyorum 150bin km de motor bitiyor ve 25bin tl gibi rakamlara sandık motor atiyorlar arabaya. Aracimi bakima götürdüğüm ankara tork garajda bu muahbbete şahit oldum müşteri ile subaru distribütörü papz olmuşlar 60bin liralik arabaya 25 bin liraya motor mu olur diye..m 2010dan itibaren bu sorun giderildi diye biliyorum, bence subaruclubtr.com a üye olup bu konuyla ilgili bilgi alin. Onun dışında legacy mükemmel bir araçtır benzinli motoru ile hiç sorun çıkardığını duymadim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırf kronik sorun var diye 25 bin liraya sandık motor da takmazlar yani araca sizinkisi bayagi yuvarlak hesap olmus

• Güncel..

• Yahu yok mu burda subaru legacy dizel kullanan, bilen veya içinde seyehat eden.. Komşusu alan, kayınbiraderinde olan vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Yahu yok mu burda subaru legacy dizel kullanan, bilen veya içinde seyehat eden.. Komşusu alan, kayınbiraderinde olan vs?

Sitedeki ilk sahibinden olan comfort donanım, bronz jantlı aracı mı almayı düşünüyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

Yahu yok mu burda subaru legacy dizel kullanan, bilen veya içinde seyehat eden.. Komşusu alan, kayınbiraderinde olan vs?

Sitedeki ilk sahibinden olan comfort donanım, bronz jantlı aracı mı almayı düşünüyorsun?

Evet hocam. Araç hakkinda bi bilginiz var mi?

• quote:

Merhabalar,

Yakın zamanda 2009 model subaru 2 litre hacimli turbo dizel manuel vites bi araç almak istiyorum.

İyi forumlar

2008-2010 (dahil) arası üretilen subaru dizel'lerinde krank mili kırma sık görülen bir problem. Ancak servis bu sorunu yaşayanların motorunu ücretsiz değişmiş deniyor. Hepsi değişti mi..sıkıntı çıktı mı....kaç yıla kadar değiştirirler bilemem!

söylemesi benden, araştırması sizden ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donniedarko -- 8 Ekim 2014; 11:08:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

quote:

Merhabalar,

İyi forumlar

2008-2010 (dahil) arası üretilen subaru dizel'lerinde krank mili kırma sık görülen bir problem. Ancak servis bu sorunu yaşayanların motorunu ücretsiz değişmiş deniyor. Hepsi değişti mi..sıkıntı çıktı mı....kaç yıla kadar değiştirirler bilemem!

söylemesi benden, araştırması sizden ....

Eyvallah hocam o surunu biliyorum. Krank kirma problemi vardi ve subaru turkiye 100 bin km yi asmamis araclarin motorlarini degistiriyordu fakat bu aracin motoru degismemis. Krank kirmasini goze alarak aliyorum. 10 bin lira masraf etmesini bile goze aliyorum hatta. Subarunun hem ustasi az hem de parcasi pahali.. Fakat ask boyle bir sey :)

• Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt
    10 bin lira masrafı ve arabadan soğumayı göze almak yerine 10bin liralık benzin yakmayı göze alın bence... Hem de D sınıfı bir aracta manuel vites yerine otomatik vitesin rahatlığını yaşarsınız. Garantili motor değişimi yapılmamış 2008-2010 dizellerden uzak durmanızda fayda var, yine de macera arıyorsanız para sizin zaman sizin :)

Sorularınızı yanlış yerde soruyorsunuz ayrıca, subaruclubtr.com a üye olun ve aynı soruyu orada sorun ben de gelecek cevapları merak ediyorum.

Edit: oraya da üye olup konu açmışsınız hemen okuyorum cevapları :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilteris_ -- 8 Ekim 2014; 11:58:20 >
  • Her yere 4 koldan saldiriyorum ustad :)) Ne kadar fazla bilgi, o kadar cok nokta atisi yapmami saglar..
  • quote:

quote:

quote:

Hayır ben de almayı düşünüyordum

Comfort olmasa şimdiye almıştım. Bence çobanoğlu'ndaki benzinli sedan en iyilerden biri şu an satılık olan. Kafayı çizersem alabilirim. Prins lpg ile süper olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır ben de almayı düşünüyordum

Comfort olmasa şimdiye almıştım. Bence çobanoğlu'ndaki benzinli sedan en iyilerden biri şu an satılık olan. Kafayı çizersem alabilirim. Prins lpg ile süper olur.

En guzeli benzinli-otomatik olanlari zaten. Temiz, motoru garanti kapsaminda degismis bir dizel bulursam alabilirim ancak. Zaten sitede muadil dizel de yok. Arastirmaya devam

• Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt
    Ee gitmediniz mi baktırmaya?

• quote:

Ee gitmediniz mi baktırmaya?

Hayir hocam gitmedim bugun. Yarin insallah. Durumdan haberdar ederim seni.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.